[mini] War and Peace 2007 [EU]
-
Wskaż do odpowiedzi - youtube Warszawa
Największa koprodukcja Europejskich telewizji w historii i najdroższy europejski serial. Są to 4 odcinki po około 100 minut, torrenty po 700 mb. We święta i nowy rok Polsat ma to pokazać. Są już napisy do 2 pierwszych odcinków i pewnie będą do kolejnych.
-
grego1980
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Ulubiony Serial: 2 i pół
-
beata101
Wskaż do odpowiedzi - wszystko
- Ulubiony Serial: Supernatural
-
grego1980
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Ulubiony Serial: 2 i pół
-
Wskaż do odpowiedzi
http://tvshows.i365.pl/viewtopic.php?t=22
Już nie wiem który to raz. Ja nikogo nie będę wyręczał w linkach itp., bo średnio mi na tym mini-serialu zależy, ale jak powiedział asd:
Już nie wiem który to raz. Ja nikogo nie będę wyręczał w linkach itp., bo średnio mi na tym mini-serialu zależy, ale jak powiedział asd:
Jeśli włożysz w to trochę serca to są bardzo duże szanse...
-
zmora
Wskaż do odpowiedzi - znam się
Z ciekawości może obejrzę pierwszy odc.w telewizji ale jestem przekonany ,że nie dorówna filmowi 1612 Chroniki smutnogo vremeni. To takie moje skromne zdanie 
Jest takie powiedzenie, że polski Lotnik to jest taki ,że jak będzie trzeba to poleci nawet na drzwiach od stodoły. Piloci polscy będą latali na efach16 

-
despo
Wskaż do odpowiedzi - zawodowiec
-
Wskaż do odpowiedzi

produkcja: Francja , Hiszpania , Niemcy , Polska , Rosja , Wielka Brytania , Włochy
gatunek: Kostiumowy, Wojenny, Romans, Dramat historyczny
data premiery: 2007-04-30 (Świat)
Wojna i Pokój to epicka opowieść o miłości, intrygach i ludzkich pasjach, której akcja rozgrywa się na tle wojen napoleońskich.
Marzeniem Nataszy – głównej postaci kobiecej – jest wieczna i nieśmiertelna miłość. Zanim znajduje się w ramionach Piotra, coraz bardziej rozczarowuje się realiami tego uczucia w tak burzliwych czasach.
Natasza niemal przekreśla swoją miłość. Wojna pozostawia na parze kochanków niezatarty ślad. Bohaterowie aż do samego końca próbują prowadzić normalne i uczciwe życie w dramatycznych okolicznościach.
Ostatecznie jednak zdają sobie sprawę zfaktu, że o szczęściu i tragediach decydują przeznaczenie i historia

Dostepność

Napisy
-
kontrast
Wskaż do odpowiedzi - seriale znam jak kieszeń
Oceń ten serial