Znalazłem świetny serial tyle, że nie ma angielskich napisów (o polskich nie wspominając) tylko Portugalskie...
Może jest wśród nas ktoś, kto dobrze włada tym językiem i chciałby go sobie podszkolić tłumacząc ten serial??
Portugalskie napisy...
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- youtube Warszawa
- Ulubiony Serial: Rescue Me
Portugalskie napisy...

-
Wskaż do odpowiedzi
ten serial jest po angielsku ogólnie?? (chodzi mi o ścieżke dzwiekową) bo jeśli tak to mozna sprobowac tłumaczyć ze słuchu no i jesli te portugalskie pasują to nie trzeba timingu robic...
no ale jesli jest po portugalsku/hiszpansku to ja napewno odpadam
. Ale jestem ciekaw czy ktos na forum mówi po takiemu 
no ale jesli jest po portugalsku/hiszpansku to ja napewno odpadam

-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
Wskaż do odpowiedzi
Tak sobie pomyślałem: przecież z tej strony korzystają nie tylko Polacy prawda?
Pamiętam, że na tym pierwszym forum było mnóstwo postów od osób spoza Polski, często z egzotycznych krajów. Może wśród tych osób znajdzie się ktoś (np. jakiś Portugalczyk) władający portugalskim i angielskim na tyle dobrze by te napisy przetłumaczyć?
Może wystarczy w dziale multi language wstawić temat z prośbą o wsparcie przy translacji?
Pamiętam, że na tym pierwszym forum było mnóstwo postów od osób spoza Polski, często z egzotycznych krajów. Może wśród tych osób znajdzie się ktoś (np. jakiś Portugalczyk) władający portugalskim i angielskim na tyle dobrze by te napisy przetłumaczyć?
Może wystarczy w dziale multi language wstawić temat z prośbą o wsparcie przy translacji?
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Oceń ten serial