Teraz został mi bonus w postaci 1 dodatkowego odcinku (16 min.) i filmu pełnometrażowego (60 min.) który przerobię dzisiaj w nocy (jak nie zaśpię pobudek )
Odnośnie tego bonusa mam pytanko, czy jeśli nie ma tam wbudowanych napisów w film to szukać angielskie napisy i dołączyć je dodatkowo w txt :?:
Ostatnio zmieniony 17 stycznia 2008, 21:00 przez Yogi_18, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie odcinki do 2 sezonu mam już przerobione :)
Teraz został mi bonus w postaci 1 dodatkowego odcinku (16 min.) i filmu pełnometrażowego (60 min.) który przerobię dzisiaj w nocy (jak nie zaśpię pobudek :P)
Odnośnie tego bonusa mam pytanko, czy jeśli nie ma tam wbudowanych napisów w film to szukać angielskie napisy i dołączyć je dodatkowo w txt :?:
ja to mam talent xD
całe google przeryłem żeby znaleźć idealne pasujące napisy, a okazało się że wystarczyło wyciągnąć je z pliku wyjściowego ( z formaty mkv i omg )
Jutro wieczorem torrent będzie gotowy
I mam jeszcze ostatnie pytanko, jak podpisać film i odciek specjalny :?:
Mój przykład poniżej:
Sailor Moon R Movie Special Make Up! Sailor Soldiers (XviD asd).avi
Sailor Moon R Movie Special Make Up! Sailor Soldiers (XviD asd) SubsENG.txt
Sailor Moon R Movie Special Make Up! Sailor Soldiers (XviD asd) SubsPL.txt
ja to mam talent xD całe google przeryłem żeby znaleźć idealne pasujące napisy, a okazało się że wystarczyło wyciągnąć je z pliku wyjściowego ( z formaty mkv i omg :P )
Jutro wieczorem torrent będzie gotowy :)
I mam jeszcze ostatnie pytanko, jak podpisać film i odciek specjalny :?: Mój przykład poniżej:
Zwykły odcinek: [code]Sailor Moon R [2x01] ...tytuł odcinka... (XviD asd).avi Sailor Moon R [2x01] ...tytuł odcinka... (XviD asd).txt[/code]
Odcinek specjalny: [code]Sailor Moon R Movie Special Make Up! Sailor Soldiers (XviD asd).avi Sailor Moon R Movie Special Make Up! Sailor Soldiers (XviD asd) SubsENG.txt Sailor Moon R Movie Special Make Up! Sailor Soldiers (XviD asd) SubsPL.txt[/code]
Film pełnometrażowy: [code]Sailor Moon R The Movie (XviD asd).avi Sailor Moon R The Movie (XviD asd) SubsENG.txt Sailor Moon R The Movie (XviD asd) SubsPL.txt[/code]
Jednak dzisiaj jeszcze torrent nie będzie gotowy :?
Nie będzie mnie prawie przez cały dzień i nie mam kiedy sprawdzić napisów
Postaram się jak najszybciej wszystko sprawdzić i dam znać jak skończę
Jednak dzisiaj jeszcze torrent nie będzie gotowy :? Nie będzie mnie prawie przez cały dzień i nie mam kiedy sprawdzić napisów Postaram się jak najszybciej wszystko sprawdzić i dam znać jak skończę :)