Witam, mam problem z forum - niektóre "podfora" zniknęły, a przy części, np do działu z linkami gdy klikam(miałem w ulubionych) pojawia się napis"nieautoryzowany". Dostałem jakiegoś bana? Jeśli w zlym miejscu piszę, to przepraszam i proszę o przeniesienie
Witam, mam problem z forum - niektóre "podfora" zniknęły, a przy części, np do działu z linkami gdy klikam(miałem w ulubionych) pojawia się napis"nieautoryzowany". Dostałem jakiegoś bana? Jeśli w zlym miejscu piszę, to przepraszam i proszę o przeniesienie
hmmm.moj ulubiony dzial zniknał bez powiadomienia zadnego(np.mailem).w sumie nadal mozna z niego korzystac(moge powiedziec jak,bo tego nie dopatrzyliscie-prze rss),ale to utrudnienie.jak sie autoryzowac do up/down?
hmmm.moj ulubiony dzial zniknał bez powiadomienia zadnego(np.mailem).w sumie nadal mozna z niego korzystac(moge powiedziec jak,bo tego nie dopatrzyliscie-prze rss),ale to utrudnienie.jak sie autoryzowac do up/down?
Jak ktoś nie zrozumiał, żywię obawę, iż to stanie się codziennością, aczkolwiek widać też zmiany na plus, przynajmniej na razie. Mam nadzieję że tendencja zwyżkowa jeśli chodzi o aktywność się utrzyma.
[size=75][color=#999999]Added after 1 minutes:[/color][/size]
Jak ktoś nie zrozumiał, żywię obawę, iż to stanie się codziennością, aczkolwiek widać też zmiany na plus, przynajmniej na razie. Mam nadzieję że tendencja zwyżkowa jeśli chodzi o aktywność się utrzyma.
asd, mam taką sugestię: nie byłoby sprytniej zablokować w Multi Language temat "READ ME FIRST!"? W ten sposób nowym userom łatwiej byłoby znaleźć wpis z instrukcjami. (Podziękowania z tego tematu można by przenieść do "Introduce yourself")
[b]asd[/b], mam taką sugestię: nie byłoby sprytniej zablokować w Multi Language temat "READ ME FIRST!"? W ten sposób nowym userom łatwiej byłoby znaleźć wpis z instrukcjami. (Podziękowania z tego tematu można by przenieść do "Introduce yourself")
Ja mam taką małą sugestie. Najlepiej umieści gdzieś informację dla użytkowników z zerowym kontem, aby jak nie wiedzą co napisać to niech zwyczajnie się przedstawią w temacie Przedstaw się nam!. Często są to użytkownicy którzy korzystają tylko z UP&Down, więc nie wiedzą za bardzo gdzie tego swojego posta wcisnąć i dzieje się coś takiego co mamy okazję zobaczyć właśnie w tym temacie.
Ja mam taką małą sugestie. Najlepiej umieści gdzieś informację dla użytkowników z zerowym kontem, aby jak nie wiedzą co napisać to niech zwyczajnie się przedstawią w temacie [url=http://tvshows.i365.pl/viewtopic.php?t=10]Przedstaw się nam![/url]. Często są to użytkownicy którzy korzystają tylko z UP&Down, więc nie wiedzą za bardzo gdzie tego swojego posta wcisnąć i dzieje się coś takiego co mamy okazję zobaczyć właśnie w tym temacie.
chyba nie bo dostęp straci też kilku aktywnych uzytkowników, a szkoda by było, chyba że by rozgraniczyć jakoś te ostrzeżenia, tylko nie wiem jak :roll:
chyba nie bo dostęp straci też kilku aktywnych uzytkowników, a szkoda by było, chyba że by rozgraniczyć jakoś te ostrzeżenia, tylko nie wiem jak :roll:
Zostaw jak jest. Tylko dopisz w odp temacie POLSKIM co jest warunkiem dostępu. Bo znalazłem tylko w ang.
Działu Download nie ma co ograniczać bo robimy to dla ludzi, nie dla garstki ludzi. Poza tym dużą część wstawek i tak znajdzie google. Nie ma sensu tego ludziom utrudniać. Nie w tym sęk.
Zostaw jak jest. Tylko dopisz w odp temacie POLSKIM co jest warunkiem dostępu. Bo znalazłem tylko w ang. Działu Download nie ma co ograniczać bo robimy to dla ludzi, nie dla garstki ludzi. Poza tym dużą część wstawek i tak znajdzie google. Nie ma sensu tego ludziom utrudniać. Nie w tym sęk.
W glownym banerze strony glownej blad w pisowni "Mofdern Family [1x18]" (ModernFamily [1x18]) oraz w bazie Seriali: "Terminator the Sarah Connor.." (Terminator: The Sarah Connor.. ), 10 Things i Hate.. (10 Things I Hate.. ), "How i Met your Mother" (How I Met Your Mother). Jest tez sporo niescislosci w stosowaniu odstepow od poprzedzonego przecinkiem slowa "the". Te roznice najlepiej wylapac wklejejac cala strone glowna do Word'a i sprawdzajac pisownie. Pozdrawiam.
W glownym banerze strony glownej blad w pisowni "Mofdern Family [1x18]" (ModernFamily [1x18]) oraz w bazie Seriali: "Terminator the Sarah Connor.." (Terminator: The Sarah Connor.. ), 10 Things i Hate.. (10 Things I Hate.. ), "How i Met your Mother" (How I Met Your Mother). Jest tez sporo niescislosci w stosowaniu odstepow od poprzedzonego przecinkiem slowa "the". Te roznice najlepiej wylapac wklejejac cala strone glowna do Word'a i sprawdzajac pisownie. Pozdrawiam.
bardzo ładnie to wyłapałeś
Chciałem jednak zauważyć że jest inny odpowiedni temat do pisania takich uwag. W przyszłości pisz tam. I pisz koniecznie jak coś takiego zauważysz:-)
bardzo ładnie to wyłapałeś :-) Chciałem jednak zauważyć że jest inny odpowiedni temat do pisania takich uwag. W przyszłości pisz tam. I pisz koniecznie jak coś takiego zauważysz:-)