Przedstaw się nam :)

Co robimy i kim jesteśmy? Pomoc.
Przedstaw się i nie bój się pytać - odpowiemy na KAŻDE pytanie.
andreus1
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: andreus1 »

Hello na imie mi Andy. Wada - ogladanie zdecydowanie zbyt duzej ilosci seriali w czym wspomaga idealnie asd :). Pozdrawiam :)
lubie_kiedy
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: lubie_kiedy »

Mogę potwierdzić słowa xvidasd, sama długi czas byłam tylko czytaczem forumowym, ale w końcu się przemogłam :P

Dużo zamieszania wywołało to ograniczenie, jak najbardziej na plus. Może ktoś po napisaniu tego jednego posta tutaj ośmieli się i więcej będzie rozmów w tematach serialowych, co już nawet widać.

Witajcie i nie obawiajcie się :D
mariuszm
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: mariuszm »

Witam,
jestem Mariusz z Wrocławia - entuzjasta i fanatyk Si-Fi. Pozdrawiam pobratymców :)
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Mogę potwierdzić słowa xvidasd, sama długi czas byłam tylko czytaczem forumowym, ale w końcu się przemogłam

Dużo zamieszania wywołało to ograniczenie, jak najbardziej na plus. Może ktoś po napisaniu tego jednego posta tutaj ośmieli się i więcej będzie rozmów w tematach serialowych, co już nawet widać.

Witajcie i nie obawiajcie się
A teraz bardzo lubię czytać Twoje posty :)
Naprawdę "nie chcę nikogo na siłę" - ale miło mi i bardzo cieszy mnie każdy post!!!! Nawet jeśli masz jakieś fobie czy niemiłe wspomnienia z innych Forum - u nas jest naprawdę inaczej!!!! -witam wszystkich i KAŻDEMU pomogę!! - piszcie śmiało!!:)
Obrazek When Dreams Come True...
lubie_kiedy
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: lubie_kiedy »

Dzięki xvidasd aż się zarumieniłam :oops: ;)
seb700
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: seb700 »

Witam wszystkich Jestem Sebastian.
Mieszkam w Kaliszu i mam 25 lat.Uwielbiam seriale sci-fi.Moim ulubionymi są Babylon 5,Space Above And Beyond i Battlestar Galactica.
freereg
Wskaż do odpowiedzi
witam
witam

Post autor: freereg »

Witam

Na imię mam Adam, w internecie występuję jako Freereg. Jestem miłośnikiem scifi każdego rodzaju. Niestety jestem też klasycznym czytaczem forumowym, jakoś nie potrafię się przekonać do pisania - wolę wymianę myśli na żywo :alien:
Melanie98
Wskaż do odpowiedzi
witam
witam

Post autor: Melanie98 »

Cześć, kolejny "czytacz" się kłania ;)
Kasia, mam 17 lat. Do moich ulubionych seriali należą Lost czy House M.D. Seriale oglądam głównie w asd i jestem bardzo wdzięczna ekipie forum za świetną robotę którą odwalają ;) Pozdrawiam
zerard
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: zerard »

Wita Was Damian z Bełchatowa, 23 letni miłośnik Stargate i 24godzin. Ale dzięki temu forum uzupełniam również kolekcję w inne serialowe pozycje ;-)
Pozdrawiam.
Asmo
Wskaż do odpowiedzi
witam
witam

Post autor: Asmo »

Witam.
Krzysio - leniwiec pospolity :D
Już parę lat korzystam z serwisu i wreszcie zmusiliście mnie do napisania posta.
No to jak dziewiczy już napisany to pewnie następne pójdą z górki.
Pozdrawiam i dziękuję za super wstawki.
doridragon
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: doridragon »

Cześć,

Dorian z tej strony. Lubię gotować i jeść to co ugotowałem, a tak poza tym kocham oglądać seriale. :)
zaspana
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: zaspana »

Ja do czytaczy nawet się nie zaliczam raczej nocnych oglądaczy seriali i o zgrozo jest lost ale brak dostępu, jest też z tego co zauważyłam ulubiony serial xvidasd ( też bardzo go lubię w sensie serial ) nie pozostaje nic innego jak się przedstawić :

prywatnie mama, służbowo zajmuje się na co dzień second life pewnie wielu internautów będzie wiedziało o czym mówię reszta wyklika w google :)
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: Yugi_2142 »

No no, nie spodziewałem się że tak wielu "czytaczy" mamy na forum. Tak było cicho aż nagle jakby ktoś wetknął kij w mrowisko z tą zasadą jednego posta :]
Oczywiście, dołączam się do powitania wszystkich nowych userów i zaproszenia do udziału dyskusji na forum. Ewentualnie, jeśli ktoś bardzo nie ma ochoty na dyskusję to możne zacząć od quizów serialowych, to naprawdę fajna zabawa :ok2
Obrazek
Ignorance is a virtue.
tmigon
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: tmigon »

Jestem serialoholikiem i się tego absolutnie wcale nie wstydzę, leczyć też się NIE BĘDĘ
pawelrsv
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: pawelrsv »

Witam,

Jestem z wami kilka lat tylko cicho siedziałem, a teraz .... wiadomo. Pozdrawiam
yapi
Wskaż do odpowiedzi
witam
witam

Post autor: yapi »

Witam .. też od dłuższego czasu z wami ;p Jarosław ze Świnoujścia .. fanatyk seriali :)
..:: HTH ::..
angryboy
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: angryboy »

joł:)
Jakiś czas z Wami, trzymam cały czas Kciuki, tak trzymać Panie i Panowie.
Marcin.Lublin
lesz3k
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: lesz3k »

Witam wszystkich. Leszek z Lublina pozdrawia.:)

Fan House'a i Weeds:)
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Dział nosi nazwę "Przedstaw się nam" :) Chyba można skrobnąć coś od siebie, choćby jakie seriale się lubi :) A nie - tylko "autoryzacja" - nie chciałbym tu nikogo zniechęcać, ale takie posty będą znikały :)
Radar
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Radar »

Witam wszystkich!
Pozdrowienia ze stolicy Kaszub. ;)
O sobie dodam, że na imię mam Michał, w dni powszednie zajmuję się budową i remontami jachtów (usługi szkutnicze i takie tam),a weekendowo namiętnie oglądam wszystkie seriale, jakie tylko wpadną mi w ręce (ze szczególnym zamiłowaniem do House'a i Mentalist). :)

Szybka odpowiedź

ODPOWIEDZ