Mogę potwierdzić słowa xvidasd, sama długi czas byłam tylko czytaczem forumowym, ale w końcu się przemogłam
Dużo zamieszania wywołało to ograniczenie, jak najbardziej na plus. Może ktoś po napisaniu tego jednego posta tutaj ośmieli się i więcej będzie rozmów w tematach serialowych, co już nawet widać.
Mogę potwierdzić słowa [b]xvidasd[/b], sama długi czas byłam tylko czytaczem forumowym, ale w końcu się przemogłam :P
Dużo zamieszania wywołało to ograniczenie, jak najbardziej na plus. Może ktoś po napisaniu tego jednego posta tutaj ośmieli się i więcej będzie rozmów w tematach serialowych, co już nawet widać.
Mogę potwierdzić słowa xvidasd, sama długi czas byłam tylko czytaczem forumowym, ale w końcu się przemogłam
Witajcie i nie obawiajcie się
A teraz bardzo lubię czytać Twoje posty
Naprawdę "nie chcę nikogo na siłę" - ale miło mi i bardzo cieszy mnie każdy post!!!! Nawet jeśli masz jakieś fobie czy niemiłe wspomnienia z innych Forum - u nas jest naprawdę inaczej!!!! -witam wszystkich i KAŻDEMU pomogę!! - piszcie śmiało!!:)
[quote]Mogę potwierdzić słowa xvidasd, sama długi czas byłam tylko czytaczem forumowym, ale w końcu się przemogłam
Witajcie i nie obawiajcie się[/quote] A teraz bardzo lubię czytać Twoje posty :) Naprawdę "nie chcę nikogo na siłę" - ale miło mi i bardzo cieszy mnie każdy post!!!! Nawet jeśli masz jakieś fobie czy niemiłe wspomnienia z innych Forum - u nas jest naprawdę inaczej!!!! -witam wszystkich i KAŻDEMU pomogę!! - piszcie śmiało!!:)
Witam wszystkich Jestem Sebastian.
Mieszkam w Kaliszu i mam 25 lat.Uwielbiam seriale sci-fi.Moim ulubionymi są Babylon 5,Space Above And Beyond i Battlestar Galactica.
Witam wszystkich Jestem Sebastian. Mieszkam w Kaliszu i mam 25 lat.Uwielbiam seriale sci-fi.Moim ulubionymi są Babylon 5,Space Above And Beyond i Battlestar Galactica.
Na imię mam Adam, w internecie występuję jako Freereg. Jestem miłośnikiem scifi każdego rodzaju. Niestety jestem też klasycznym czytaczem forumowym, jakoś nie potrafię się przekonać do pisania - wolę wymianę myśli na żywo
Na imię mam Adam, w internecie występuję jako Freereg. Jestem miłośnikiem scifi każdego rodzaju. Niestety jestem też klasycznym czytaczem forumowym, jakoś nie potrafię się przekonać do pisania - wolę wymianę myśli na żywo :alien:
Cześć, kolejny "czytacz" się kłania
Kasia, mam 17 lat. Do moich ulubionych seriali należą Lost czy House M.D. Seriale oglądam głównie w asd i jestem bardzo wdzięczna ekipie forum za świetną robotę którą odwalają Pozdrawiam
Cześć, kolejny "czytacz" się kłania ;) Kasia, mam 17 lat. Do moich ulubionych seriali należą Lost czy House M.D. Seriale oglądam głównie w asd i jestem bardzo wdzięczna ekipie forum za świetną robotę którą odwalają ;) Pozdrawiam
Wita Was Damian z Bełchatowa, 23 letni miłośnik Stargate i 24godzin. Ale dzięki temu forum uzupełniam również kolekcję w inne serialowe pozycje ;-)
Pozdrawiam.
Wita Was Damian z Bełchatowa, 23 letni miłośnik Stargate i 24godzin. Ale dzięki temu forum uzupełniam również kolekcję w inne serialowe pozycje ;-) Pozdrawiam.
Witam.
Krzysio - leniwiec pospolity
Już parę lat korzystam z serwisu i wreszcie zmusiliście mnie do napisania posta.
No to jak dziewiczy już napisany to pewnie następne pójdą z górki.
Pozdrawiam i dziękuję za super wstawki.
Witam. Krzysio - leniwiec pospolity :D Już parę lat korzystam z serwisu i wreszcie zmusiliście mnie do napisania posta. No to jak dziewiczy już napisany to pewnie następne pójdą z górki. Pozdrawiam i dziękuję za super wstawki.
Ja do czytaczy nawet się nie zaliczam raczej nocnych oglądaczy seriali i o zgrozo jest lost ale brak dostępu, jest też z tego co zauważyłam ulubiony serial xvidasd ( też bardzo go lubię w sensie serial ) nie pozostaje nic innego jak się przedstawić :
prywatnie mama, służbowo zajmuje się na co dzień second life pewnie wielu internautów będzie wiedziało o czym mówię reszta wyklika w google
Ja do czytaczy nawet się nie zaliczam raczej nocnych oglądaczy seriali i o zgrozo jest lost ale brak dostępu, jest też z tego co zauważyłam ulubiony serial xvidasd ( też bardzo go lubię w sensie serial ) nie pozostaje nic innego jak się przedstawić :
prywatnie mama, służbowo zajmuje się na co dzień second life pewnie wielu internautów będzie wiedziało o czym mówię reszta wyklika w google :)
No no, nie spodziewałem się że tak wielu "czytaczy" mamy na forum. Tak było cicho aż nagle jakby ktoś wetknął kij w mrowisko z tą zasadą jednego posta
Oczywiście, dołączam się do powitania wszystkich nowych userów i zaproszenia do udziału dyskusji na forum. Ewentualnie, jeśli ktoś bardzo nie ma ochoty na dyskusję to możne zacząć od quizów serialowych, to naprawdę fajna zabawa
No no, nie spodziewałem się że tak wielu "czytaczy" mamy na forum. Tak było cicho aż nagle jakby ktoś wetknął kij w mrowisko z tą zasadą jednego posta :] Oczywiście, dołączam się do powitania wszystkich nowych userów i zaproszenia do udziału dyskusji na forum. Ewentualnie, jeśli ktoś bardzo nie ma ochoty na dyskusję to możne zacząć od quizów serialowych, to naprawdę fajna zabawa :ok2
Dział nosi nazwę "Przedstaw się nam" Chyba można skrobnąć coś od siebie, choćby jakie seriale się lubi A nie - tylko "autoryzacja" - nie chciałbym tu nikogo zniechęcać, ale takie posty będą znikały
Dział nosi nazwę "Przedstaw się nam" :) Chyba można skrobnąć coś od siebie, choćby jakie seriale się lubi :) A nie - tylko "autoryzacja" - nie chciałbym tu nikogo zniechęcać, ale takie posty będą znikały :)
Witam wszystkich!
Pozdrowienia ze stolicy Kaszub.
O sobie dodam, że na imię mam Michał, w dni powszednie zajmuję się budową i remontami jachtów (usługi szkutnicze i takie tam),a weekendowo namiętnie oglądam wszystkie seriale, jakie tylko wpadną mi w ręce (ze szczególnym zamiłowaniem do House'a i Mentalist).
Witam wszystkich! Pozdrowienia ze stolicy Kaszub. ;) O sobie dodam, że na imię mam Michał, w dni powszednie zajmuję się budową i remontami jachtów (usługi szkutnicze i takie tam),a weekendowo namiętnie oglądam wszystkie seriale, jakie tylko wpadną mi w ręce (ze szczególnym zamiłowaniem do House'a i Mentalist). :)