Przedstaw się nam :)

Co robimy i kim jesteśmy? Pomoc.
Przedstaw się i nie bój się pytać - odpowiemy na KAŻDE pytanie.
nicki4
Wskaż do odpowiedzi
witam
witam
youtube Warszawa

Post autor: nicki4 »

Cześć, jestem Michał i jeszcze niedawno nie miałem pojęcia, że takie forum istnieje
PrzemoK
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: PrzemoK »

Witam ...

Mam na imię Przemek - poczynania na stronie śledzę od pierwszego odcinka LOSTA ... I od tej pory nie obejrzałem żadnego filmu - ale niemal codziennie wieczorem jakiś odcinek serialu.
Byfyii
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Byfyii »

Witam
Jestem Marek , uwielbiam fantastykę w wersji książkowej i serialowej.

Długich dni i przyjemnych nocy życzę !!
domek
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: domek »

Witam,
jestem Dominik z Krakowa. Korzystam z xvidasd kilka ładnych lat. Bardzo dziękuje za waszą prace jaka wkładacie w funkcjonowanie tego forum i strony internetowej. Pozdrawiam Wszystkich :smile:
QueenMargot
Wskaż do odpowiedzi
witam
witam

Post autor: QueenMargot »

Witam, tak jak wiele osób zarejestrowałam się jakiś czas temu, czas najwyższy jednak i napisać coś o sobie, i być może dać coś z siebie :) Więc jestem Ola, mam 23 lata i studiuję archeologię w Krakowie. Pierwszym serialem na punkcie którego zwariowałam (i któy kocham do dziś) był Robin z Sherwood.
Dziś oglądam głównie seriale i filmy kryminalne, tudzież historyczne :)
Luktom
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Luktom »

Cześć. Na imię mam Łukasz a konto mam od 07 Kwi 2008 więc to już dwa lata i jak większość userów mających 1 post ja też pisze tu z wiadomych przyczyn. Pochodzę z Piły gdzie też studiuję MiBM na PWSZ. W wolnych chwilach oglądam seriale co wręcz uwielbiam. Mój ulubiony gatunek to Sci-Fi. Pozdrawiam :smile:
ewa
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ewa »

cześć,
mam na imię Ewa, obecnie mieszkam we Wrocławiu, jestem wiecznym studentem, w wolnych chwilach oczywiście lubię oglądać seriale, szczególnie sci-fi. Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów :smile:
yenna27
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: yenna27 »

Hej,
Viola, lat 35, na stanie mąż i kot, z asd już parę lat (pierwszy serial to prison break, oglądany z wypiekami na twarzy mimo co to duzo mówić, poważnego wieku:)); a potem odkryłam ine seriale i tak to trwa do dzisiaj; nie pisałam do tej pory, bo jakoś nie najlepiej się odnajduje w słowie pisanym, ale skoro trzeba to trzeba:)
pozdrawiam wszystkim i wielkie dzięki za możliwość korzystania z owoców Waszej pracy
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

yenna27 pisze:Viola, lat 35, na stanie mąż i kot, z asd już parę lat
Woa - zabrzmiało jakbyś moją kochanką była hehe ;)
Oczywiście dementuję :D
Witamy :)
Obrazek When Dreams Come True...
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

O, ciekawe, co na to kot, znaczy mąż ;)

I żeby wszyscy się tak "nie odnajdywali" w słowie pisanym, to internet byłby lepszym miejscem :) Zapraszamy więc do częstszego udzielania się :)
miko12345
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: miko12345 »

Cześć tu marcin lat 28 - żonaty, gorący fan science fiction - Stargate "produkcji" asd zawładnął mną tak jak i inne perełki, obecnie serialoholik - "V", "Lost", 'Legend of the Seeker", i "House". Pozdro dla forumowiczów i niech moc będzie z wami :-) :)
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

miko12345 pisze:asd zawładnął mną
No masz... Znowu muszę zdementować ;)
Obrazek When Dreams Come True...
lubie_kiedy
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: lubie_kiedy »

xvidasd hm tak właściwie to co oznacza skrót asd? :scratch:
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: AreQ_BAH »

pewnie tyle samo co asdf tylko krócej ;)
Obrazek
lubie_kiedy
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: lubie_kiedy »

AreQ_BAH pisze:pewnie tyle samo co asdf tylko krócej ;)
fakt, najprostsze rozwiązania są najlepsze ;)

ale pasuje np. pod Arcybiskupie Seminarium Duchowne :D
Awatar użytkownika
kuba2525
Wskaż do odpowiedzi
witam
witam

Post autor: kuba2525 »

Witam
jestem Kuba (zresztą jak sam nick wskazuje ;p) mieszkam w poznaniu, pracuje, oglądam nałogowo seriale (oczywiście takie które u nas nie lecą ;/) głownie SF. Z Xvidasd korzystam już ladny kawał czasu i jestem baaaardzo zadowolony ;] mam nadziej ze dalej tak pozostanie.
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: spiderpp »

Tak patrząc na użytkowników, co się tu przedstawili w ostatnim czasie to bardzo duża część jest głównie zainteresowana serialami Sci-Fi.
Czy fani tego gatunku głównie milczą? Czy reszta się nie przyznaje jakie seriale lubi? ; )
pticaa
Wskaż do odpowiedzi

Witam.

Post autor: pticaa »

Witam.
Mam na imię Mariusz, korzystam z Waszej pracy już ładnych parę lat, pozdrawiam wszystkim i wielkie dzięki za możliwość korzystania z owoców Waszej pracy
faniqs
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: faniqs »

witam jestem qbs i chyba tyle ;D
Hrabia MOL
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Hrabia MOL »

Witam mam na imię Adam

Szybka odpowiedź

ODPOWIEDZ