nie wiem jak was ale mnie w loscie denerwuja niescislosci jak w ostatnim odcinku
Spoiler:
przeciez kwonowie byli małżenstwem (jacob byl na ich weselu) wiec dlaczego w tej alternatywnej przyszłosci okazuje sie ze dolatuja do stanow i nie sa!!!
po czyms takim nie wiem produkujacy serial wiedza co sie w nim dzieje jeszcze:) ale tak naprawde robi sie glupio a nie smiesznie
nie wiem jak was ale mnie w loscie denerwuja niescislosci jak w ostatnim odcinku [spoiler] przeciez kwonowie byli małżenstwem (jacob byl na ich weselu) wiec dlaczego w tej alternatywnej przyszłosci okazuje sie ze dolatuja do stanow i nie sa!!! [/spoiler] po czyms takim nie wiem produkujacy serial wiedza co sie w nim dzieje jeszcze:) ale tak naprawde robi sie glupio a nie smiesznie
Nie no, to akurat nie jest żadna nieścisłość. Po prostu w tej drugiej rzeczywistości sprawy mają się trochę inaczej niż w głównym wątku i dotyczy to wszystkich postaci
Nie no, to akurat nie jest żadna nieścisłość. Po prostu w tej drugiej rzeczywistości sprawy mają się trochę inaczej niż w głównym wątku i dotyczy to wszystkich postaci :)
Kate na wyspie jest wolna a w alternatywnej rzeczywistości jest znowu zbiegiem,wcale się jej życie nie polepszyło. Tak się zastanawiam czy wszyscy oni nie żyją wiem, że to byłoby najgłupsze rozwiązanie.
[b]Bostonq[/b] ma rację przecież przykładowo [spoiler]Kate na wyspie jest wolna a w alternatywnej rzeczywistości jest znowu zbiegiem,wcale się jej życie nie polepszyło. Tak się zastanawiam czy wszyscy oni nie żyją wiem, że to byłoby najgłupsze rozwiązanie. [/spoiler]
No akurat kogo jak kogo, ale twórców Lostów bym głupkami nie nazwał. Jak rozumiem, panowie i panie jednopostowcy dzielą się z nami swoimi mądrościami żeby nabić posty do działu download. Na wypadek gdyby tak nie było, na Lostpedii jest cała strona gdzie wyszczególnione są różnice między OT (original timeline) i FST (flash-sideways timeline):
Bohaterowie żyją, było to wielokrotnie podkreślane w wywiadach itd.
Im więcej oglądam, tym bardziej obstawiam że Jacob i MIB to bracia. Czy to takie super czy nie, to sam nie wiem, ale oglądałem Ab Aeterno już parę razy i... jakoś tak, no. Takie mam przeczucie
No akurat kogo jak kogo, ale twórców Lostów bym głupkami nie nazwał. Jak rozumiem, panowie i panie jednopostowcy dzielą się z nami swoimi mądrościami żeby nabić posty do działu download. Na wypadek gdyby tak nie było, na Lostpedii jest cała strona gdzie wyszczególnione są różnice między OT (original timeline) i FST (flash-sideways timeline):
Bohaterowie żyją, było to wielokrotnie podkreślane w wywiadach itd.
Im więcej oglądam, tym bardziej obstawiam że Jacob i MIB to bracia. Czy to takie super czy nie, to sam nie wiem, ale oglądałem Ab Aeterno już parę razy i... jakoś tak, no. Takie mam przeczucie :smile:
jesli sa bracmi to wszystko sprowadza sie do odwiecznej walki dobra ze zlem.nie bedzie to znowu odkrywcze i nowe.ale serial mi sie podoba.ogladam i zamierzam dotrwac do konca oby final mnie nie rozczarowal tak jak w heroes np lub prison break.miejmy nadzieje ze lost ma lepszych scenarzystow
jesli sa bracmi to wszystko sprowadza sie do odwiecznej walki dobra ze zlem.nie bedzie to znowu odkrywcze i nowe.ale serial mi sie podoba.ogladam i zamierzam dotrwac do konca oby final mnie nie rozczarowal tak jak w heroes np lub prison break.miejmy nadzieje ze lost ma lepszych scenarzystow :rabbit:
Do Shedao Shai nie jestem na tym forum żeby sobie posty nabijać, a po drugie większość seriali ściągam 350 mb i nie czekam na nasze forum jak wyjdzie pojedynczy odcinek lub cały sezon. To czy komuś się moje opinie podobają czy nie mało mnie to obchodzi, w końcu mamy wolność myśli.
Wiem że jest to mało prawdopodobne
Spoiler:
Tak się zastanawiam czy wszyscy oni nie żyją wiem, że to byłoby najgłupsze rozwiązanie.
, ale kiedyś oglądałem jakiś serial i twórcy sobie zakpili z ludzi robiąc idiotyczne rozwiązanie, a serial na owe się nie zanosił.
Do [b]Shedao Shai[/b] nie jestem na tym forum żeby sobie posty nabijać, a po drugie większość seriali ściągam 350 mb i nie czekam na nasze forum jak wyjdzie pojedynczy odcinek lub cały sezon. To czy komuś się moje opinie podobają czy nie mało mnie to obchodzi, w końcu mamy wolność myśli. Wiem że jest to mało prawdopodobne [spoiler]Tak się zastanawiam czy wszyscy oni nie żyją wiem, że to byłoby najgłupsze rozwiązanie.[/spoiler] , ale kiedyś oglądałem jakiś serial i twórcy sobie zakpili z ludzi robiąc idiotyczne rozwiązanie, a serial na owe się nie zanosił.
Jeszcze 6 lub 7 odcinków miejmy nadzieję że zakończenie będzie sensowne a zarazem zaskakujące , w tym tygodniu główną postacią będzie [spoiler]Desmond[/spoiler]
Jednak potwierdza się co mówili twórcy Desmond jest bardzo ważną postacią.
Ale po kolei : na wyspie Desmond ma być poddany eksperymentowi z elektromagnetyzmem, przeżywa go i widzi to co przeżył czy przeżyje(życie z Penny) ?. Desmond idzie z Sayidem żeby pokonać MIB, być może to będzie właśnie ofiara z jego strony, o czym mówił Widmore.
Poza wyspą jest zaufanym pracownikiem Widmora, ma wypadek z Charliem, pod wodą widzi akcję z hydry. Eloise jako jedyna wie dlaczego Desmond ma te wizje ale nie chce tego zdradzić. Widzimy że te dwie rzeczywistości się łączą(chyba rozwiało wątpliwości że przez wybuch mamy dwa równoległe światy biegnące jednocześnie) ,po eksperymencie się budzi , tak samo ocknął się po przywitaniu z Penny; Daniel muzyk ale dalej z umysłem fizyka mówi o bombie - czy ona wszystko zmieniła ? Desmond prosi Minkowskiego o listę pasażerów lotu 815. Pewnie w finale zobaczymy wszystkich bohaterów w jednym miejscu na wyspie i poza nią, a łącznikiem będzie właśnie Desmond. To tak na gorąco.
[spoiler]Jednak potwierdza się co mówili twórcy Desmond jest bardzo ważną postacią. Ale po kolei : na wyspie Desmond ma być poddany eksperymentowi z elektromagnetyzmem, przeżywa go i widzi to co przeżył czy przeżyje(życie z Penny) ?. Desmond idzie z Sayidem żeby pokonać MIB, być może to będzie właśnie ofiara z jego strony, o czym mówił Widmore.
Poza wyspą jest zaufanym pracownikiem Widmora, ma wypadek z Charliem, pod wodą widzi akcję z hydry. Eloise jako jedyna wie dlaczego Desmond ma te wizje ale nie chce tego zdradzić. Widzimy że te dwie rzeczywistości się łączą(chyba rozwiało wątpliwości że przez wybuch mamy dwa równoległe światy biegnące jednocześnie) ,po eksperymencie się budzi , tak samo ocknął się po przywitaniu z Penny; Daniel muzyk ale dalej z umysłem fizyka mówi o bombie - czy ona wszystko zmieniła ? Desmond prosi Minkowskiego o listę pasażerów lotu 815. Pewnie w finale zobaczymy wszystkich bohaterów w jednym miejscu na wyspie i poza nią, a łącznikiem będzie właśnie Desmond. To tak na gorąco.
mick - przepraszam, ale muszę w końcu zapytać: dlaczego Ty streszczasz te wszystkie odcinki? Bo to trochę nielogiczne - Ci, co nie widzieli, nie zajrzą w spoiler, a Ci, co widzieli - już to wiedzą Doceniam zaangażowanie, ale nie mogę dociec przyczyny W żadnym razie nie czuj się urażony moim pytaniem, to czysta ciekawość
[b]mick[/b] - przepraszam, ale muszę w końcu zapytać: dlaczego Ty streszczasz te wszystkie odcinki? Bo to trochę nielogiczne - Ci, co nie widzieli, nie zajrzą w spoiler, a Ci, co widzieli - już to wiedzą :) Doceniam zaangażowanie, ale nie mogę dociec przyczyny :) W żadnym razie nie czuj się urażony moim pytaniem, to czysta ciekawość :)
Zawsze piszę na gorąco więc faktycznie zdaża mi się opisywać odcinek, widocznie przy Loście już tak mam, żebym się nie pogubił w fabule . Następnym razem będę pisał tylko wnioski . I nie gniewam się.
Zawsze piszę na gorąco więc faktycznie zdaża mi się opisywać odcinek, widocznie przy Loście już tak mam, żebym się nie pogubił w fabule :D . Następnym razem będę pisał tylko wnioski . I nie gniewam się.
xvidasd pisze:Ja np. nie oglądam - czasem z ciekawości poczytam co też tam się dzieje (czy odnaleźli już Boga? a może zaginiony przepis na buraczane muffinki?).
Dobre
@xvidasd: poprawcie ortografa w opisie kategorii tej sekcji:
błachy -> błahy
[quote="xvidasd"]Ja np. nie oglądam - czasem z ciekawości poczytam co też tam się dzieje (czy odnaleźli już Boga? a może zaginiony przepis na buraczane muffinki?).[/quote]
Dobre :)
@xvidasd: poprawcie ortografa w opisie kategorii tej sekcji: błachy -> błahy
Może specjalnie dla xvidasd zrobię streszczenie, odpowiem na nurtujące pytania dotyczące Boga czy muffinek przy okazji następnego odcinka, muszę się nad tym zastanowić
Może specjalnie dla [b]xvidasd[/b] zrobię streszczenie, odpowiem na nurtujące pytania dotyczące Boga czy muffinek przy okazji następnego odcinka, muszę się nad tym zastanowić :D
a właściwie to Ilana urwała ja cie jaki odcinek, oleeee, genialny. Pierwsze - śmierć Ilany - tak głupia, bezsensowna, totalny owned - zostałem z miną :O po tym i drugie - ta końcówka!! Jak? Czemu? Ja cie!
MIB jako Locke skrzywdził Desa w OT, więc Des potrącił Locke'a w FST. Ciekawe czy któryś z nich przeżył. Myślę że Desowi ten upadek wiele nie zrobił, wątpię żeby w taki sposób ukrócili jego wątek. Locke w FST...to już inna sprawa. Mam nadzieję że przeżyje.
Genialny odcinek. Nie spodziewałem się że odcinek o Hurleyu może być taki dobry.
[spoiler]a właściwie to Ilana urwała :D ja cie jaki odcinek, oleeee, genialny. Pierwsze - śmierć Ilany - tak głupia, bezsensowna, totalny owned - zostałem z miną :O po tym i drugie - ta końcówka!! Jak? Czemu? Ja cie!
MIB jako Locke skrzywdził Desa w OT, więc Des potrącił Locke'a w FST. Ciekawe czy któryś z nich przeżył. Myślę że Desowi ten upadek wiele nie zrobił, wątpię żeby w taki sposób ukrócili jego wątek. Locke w FST...to już inna sprawa. Mam nadzieję że przeżyje. [/spoiler]
Genialny odcinek. Nie spodziewałem się że odcinek o Hurleyu może być taki dobry.