No więc, tak jak pisałem, do żadnej zdrady nie doszło, a wręcz przeciwnie, zgodnie z tym, co przytoczył @Bukaj
Bukaj pisze:her former boss who apparently groped her at a holiday party when drunk, and caused her to quit her bookkeeper job.
Skyler odeszła za pierwszym razem z pracy, po tym, jak jej szef najwyraźniej (czyli nawet to nie jest do końca pewne) ją obmacywał po pijaku....Zresztą nie było to pokazane, ale zasugerowane, kiedy ponownie wracała do tej firmy w drugim sezonie.
No ale zmieniając temat, to jest to dla mnie jeden z tych niewielu seriali, które trzymają równy, a nawet coraz wyższy poziom wraz z kolejnymi sezonami...
No więc, tak jak pisałem, do żadnej zdrady nie doszło, a wręcz przeciwnie, zgodnie z tym, co przytoczył @Bukaj
[quote="Bukaj"]her former boss who apparently groped her at a holiday party when drunk, and caused her to quit her bookkeeper job.[/quote] Skyler odeszła za pierwszym razem z pracy, po tym, jak jej szef [b]najwyraźniej[/b] (czyli nawet to nie jest do końca pewne) ją obmacywał po pijaku....Zresztą nie było to pokazane, ale zasugerowane, kiedy ponownie wracała do tej firmy w drugim sezonie. No ale zmieniając temat, to jest to dla mnie jeden z tych niewielu seriali, które trzymają równy, a nawet coraz wyższy poziom wraz z kolejnymi sezonami...
Oglądając trzeci odcinek cały czas się zastanawiałem,
Spoiler:
co też takiego może się wydarzyć, że Walt znowu zacznie gotować mete. Bo to, że zacznie nie ulegało wszelkim wątpliwością. Przez chwilę myślałem, że może jednak Jesse przejmie interes ale nie
- ostatnie minuty odcinka są genialnym rozwiązaniem na powrót Walta
Oglądając trzeci odcinek cały czas się zastanawiałem, [spoiler]co też takiego może się wydarzyć, że Walt znowu zacznie gotować mete. Bo to, że zacznie nie ulegało wszelkim wątpliwością. Przez chwilę myślałem, że może jednak Jesse przejmie interes ale nie[/spoiler] - ostatnie minuty odcinka są genialnym rozwiązaniem na powrót Walta :ok
how can i download the links of new episode, its always there that new episodes are uploaded in new calendar but i couldnt find the links, help me out here please,i cant find any of the shows new episodes download links.
thanks
how can i download the links of new episode, its always there that new episodes are uploaded in new calendar but i couldnt find the links, help me out here please,i cant find any of the shows new episodes download links. thanks
[quote="Shen"]Skyler niezła szmata[/quote] Dokładnie! Nawet nie wstydzi się dalej tam pracować,po tym co ostatnio zaszło!
Gustavo - ten szef z Pollos genialnie to rozwiązał, żeby
[spoiler]Walt wrócił do roboty z Jesse'm, zapłata 50/50[/spoiler]
Gustavo chyba bardzo polubił Walta, bo [spoiler] Wstrzymał killerów bliźniaków. Albo zarobił na towarze Walta krocie albo ma inny motyw (może też był na raka chory i mu współczuje)... [/spoiler] Oglądałem wczorajszy Daily Show, gdzie był Bryan Cranston i dali taki motyw z kolejnego (chyba...) odcinka : [spoiler] Gustavo rozmawia z Waltem na temat produkcji amfy. Walt przejmuje się swoją "pracą" i jest dumny z produktu (xtra przepis) ;) [/spoiler][/spoiler]
[spoiler]Tym razem im się udało a już wydawało się, że wpadną... Ciekawe czy Schreder teraz obroni się przez "siekierami"?[/spoiler] Bardzo, bardzo dobry odcinek!!
[spoiler] Już pierwsza scena zapowiada dobry odcinek, akcja na złomowisku trzyma w napięciu, ostatnia scena również dobra - kamienna twarz Gustavo rozbraja :)
[quote="xvidasd"] Ciekawe czy Schreder teraz obroni się przez "siekierami"? [/quote]
Poradził sobie z Tuco, to i z "siekierami" da sobie radę :)[/spoiler]
Gustavo ostrzegl Hanka, najpierw wyslal na niego braci a potem mu pomogl sie ich pozbyc, gdyby zalatwili Hanka to znowu by sie zabrali za Waltera, a to kolidowalo z interesami kolesia od kurczakow
Mysle ze to [spoiler] Gustavo ostrzegl Hanka, najpierw wyslal na niego braci a potem mu pomogl sie ich pozbyc, gdyby zalatwili Hanka to znowu by sie zabrali za Waltera, a to kolidowalo z interesami kolesia od kurczakow[/spoiler]
Wygląda na to, że sytuacja się oczyściła i nic już nie stanie na przeszkodzie pracy Walta i Pickmana - wszelkie problemy zostały usunięte.
Co więc teraz się wydarzy? Patrząc na zachowanie Pickmana zakładam, że bardzo szybko coś zmaluje i problemy rozpoczną się na nowo...
[3x08] [spoiler]Wygląda na to, że sytuacja się oczyściła i nic już nie stanie na przeszkodzie pracy Walta i Pickmana - wszelkie problemy zostały usunięte. Co więc teraz się wydarzy? Patrząc na zachowanie Pickmana zakładam, że bardzo szybko coś zmaluje i problemy rozpoczną się na nowo...[/spoiler]