[tv] Michael Jackson's This Is It 2009

Posty nie warte czytania.
lubie_kiedy
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

[tv] Michael Jackson's This Is It 2009

Post autor: lubie_kiedy »

To ja może zaproponuję coś troszkę odbiegającego od dominujących
dokumentów naukowych :)

Obrazek
produkcja: USA
gatunek: Dokumentalny, Muzyczny
data premiery: 2009-10-28
"Michael Jackson’s This Is It" to unikalny dokument ukazujący niezwykłego artystę od kulis, podczas jego twórczych przygotowań i prób przed wyprzedanymi do ostatniego biletu koncertami w londyńskiej O2 Arena. Ta swoista kronika z kwietnia i czerwca 2009 powstała przy pełnym poparciu Estate of Michael Jackson, a zawarty w niej materiał został wybrany spośród ponad 100 godzin filmu z prób i przygotowań do planowanych występów. Niezwykle prawdziwa, szczegółowa i bardzo osobista relacja w Michael Jackson’s THIS IS IT daje możliwość zobaczenia piosenkarza, tancerza, reżysera, architekta, geniusza kreacji, a przede wszystkim wybitnego artystę, który tworzy i szlifuje doprowadzając do perfekcji najdrobniejsze szczegóły swoich ostatnich, spektakularnych widowisk planowanych w Londynie.
Filmweb
Imdb

Napisy na n24.
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: AreQ_BAH »

Był w kinie - to film nie serial.
Obrazek
lubie_kiedy
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: lubie_kiedy »

OceanWorld 3D też był/jest w kinie i to też nie serial.
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Ale OceanWorld był wyświetlany Imaxie a to kino, jak wiadomo wyświetla raczej dokumentalne... Ale nie mówię nie choć osobiście to nie przepadałem za tym gościem. Nie ze względu na muzykę tylko to co z siebie zrobił (operacje plastyczne). Idiota i tyle.
Obrazek When Dreams Come True...
Brita_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Brita_ »

Ja tez nie przepadałam za nim, ze wzgledu na historie z dziećmi w tle, ale mysle, ze taki dokument nie zaszkodziłby a wiele osób pewnie z checia oglądnie
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Ja byłbym jednak ostrożny. Wyświetlano to w kinach, na dodatek był dość popularny, trzymamy się zasady, że takie filmy się nie pojawiają u nas. Podobnie byłoby z dokumentem o Romanie Polańskim.
Brita_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Brita_ »

Bostonq pisze:Ja byłbym jednak ostrożny. Wyświetlano to w kinach, na dodatek był dość popularny, trzymamy się zasady, że takie filmy się nie pojawiają u nas. Podobnie byłoby z dokumentem o Romanie Polańskim.
Bostonq masz racje, jakos nie pomyslalam ze to bylo w kinach...

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ