Witam wszystkich
Jestem miłośniczką wszystkiego co jest związane z sci-fi i kocham seriale.
Ta stronka to coś czego bardzo mi brakowało i bardzo dziękuję za to, że mogłam trafić do waszego grona.
Pozdrawiam wszystkich.
Witam wszystkich :smile: Jestem miłośniczką wszystkiego co jest związane z sci-fi i kocham seriale. Ta stronka to coś czego bardzo mi brakowało i bardzo dziękuję za to, że mogłam trafić do waszego grona. Pozdrawiam wszystkich.
Mam na imię Łukasz. Oglądam głownie filmy s-f, a przygoda z Xvid asd zaczęła się z serialem Lost. Dzięki Wam obejrzałem serial BSG, którego jestem wielkim fanem
Mam na imię Łukasz. Oglądam głownie filmy s-f, a przygoda z Xvid asd zaczęła się z serialem Lost. Dzięki Wam obejrzałem serial BSG, którego jestem wielkim fanem
mam na imię Damian i od całkiem dawna, aczkolwiek mało "aktywnie" korzystam ze strony xvidasd. Widocznie zbyt mało! Świetna sprawa - dzięki asd otworzyły mi się nieznane dotąd możliwości serialowe. Świetna sprawa :!: Dzięki
mam na imię Damian i od całkiem dawna, aczkolwiek mało "aktywnie" korzystam ze strony xvidasd. Widocznie zbyt mało! Świetna sprawa - dzięki asd otworzyły mi się nieznane dotąd możliwości serialowe. Świetna sprawa :!: Dzięki
Witam wszystkich. Jestem Waldek . Interesuje się sportem, muzyka i filmem. Jestem fanem seriali sensacyjnych i kryminalnych, a takze starszych klasyków, a i lubie komediowe seriale takie jak modern family. Pozdrawiam wszystkich na forum.
Witam wszystkich. Jestem Waldek . Interesuje się sportem, muzyka i filmem. Jestem fanem seriali sensacyjnych i kryminalnych, a takze starszych klasyków, a i lubie komediowe seriale takie jak modern family. Pozdrawiam wszystkich na forum.
Cześć,
Nie lubię pisać o sobie, jako zwyczajny kret forumowy czytam wszystko co wpadnie, niekoniecznie coś, co w danej chwili jest mi przydatne, ale może przydać się później... Niestety lata bywania na forach wypaliły we mnie radosną twórczość pisania czegokolwiek, co wpadnie do głowy i zostanie przelane na cierpliwy elektroniczny "papier"... za to jeśli mam możliwość, aby komuś pomóc, czy wiedzą, czy napisami, jestem chętna...
To chyba na tyle ;-)
Cześć, Nie lubię pisać o sobie, jako zwyczajny kret forumowy czytam wszystko co wpadnie, niekoniecznie coś, co w danej chwili jest mi przydatne, ale może przydać się później... Niestety lata bywania na forach wypaliły we mnie radosną twórczość pisania czegokolwiek, co wpadnie do głowy i zostanie przelane na cierpliwy elektroniczny "papier"... za to jeśli mam możliwość, aby komuś pomóc, czy wiedzą, czy napisami, jestem chętna... To chyba na tyle ;-)
Hej
Jestem Grzes. Mieszkam w UK. Lubie dobra ksiazke i dobry serial. Moje ulubione to House, FlashForward, V, Bones, Human Target. Czyli z kazdego gatunku po troche, jak chyba kazky nie lubie pisac o sobie:) No to by bylo na tyle. Pozdrawiam.
Hej Jestem Grzes. Mieszkam w UK. Lubie dobra ksiazke i dobry serial. Moje ulubione to House, FlashForward, V, Bones, Human Target. Czyli z kazdego gatunku po troche, jak chyba kazky nie lubie pisac o sobie:) No to by bylo na tyle. Pozdrawiam.
oczywiście nie ma sprawy, że się przedstawię. Tomasz. Krak/Wawqa/Sanok - tak pracuje. To mile, że się ludzie przedstawiają ale tak na serio to...co z tego wynika ?
oczywiście nie ma sprawy, że się przedstawię. Tomasz. Krak/Wawqa/Sanok - tak pracuje. To mile, że się ludzie przedstawiają ale tak na serio to...co z tego wynika ?
siemanko moja ksywa >> mniszek << mam na imie Wojtek i pochodzę z.... muszę pisać ? okolice krk na forum jestem od dawna lecz nie mam za wiele czasu na wypowiadanie sie jak nie praca... to oglądam jakis serial xD i tak dzień za dniem
pozdrawiam wszystkich serialowców
sory za tak dużą ilość buziek... taki mam styl pisania
siemanko :) moja ksywa >> mniszek << :D mam na imie Wojtek i pochodzę z.... muszę pisać ? ;) okolice krk :-p na forum jestem od dawna lecz nie mam za wiele czasu na wypowiadanie sie :( jak nie praca... to oglądam jakis serial xD i tak dzień za dniem :D pozdrawiam wszystkich serialowców :D
sory za tak dużą ilość buziek... taki mam styl pisania :)