🧺🐰🥚🐑🫘🌿 Wesołego Alleluja 🌿🐇🐣🌷

Prison Break

"Zabili go i uciekł" w wielu odsłonach!
ROBIN bez kaptura
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: ROBIN bez kaptura »

Jak rozumiem, teraz zaczna sie kombinacje jak dostac sie do wiezienia, a nie jak uciec. Fajnie, troche jak w czeskim filmie -nikt nic nie wie. W takim razie wypada tylko postulowac, aby szefowie stacji juz na stale wymienili ekipe robiaca ten serial. Skoncza sie wtedy narzekania, ze zrobilo sie nudno i do bolu schematycznie.
Tylko jakis maly zuczek zaplacze, ze wszyscy znikneli z forum :cry:
grzesiulek
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: grzesiulek »

po biadoliliśmy trochę ale ja ciągle nie mogę się doczekać kolejnego odcinka i czekam z ciekawości na 9 odcinek, zostało jeszcze 11 dni

ps. nie jestem maniakiem seriali ale ten mnie zniewolił hehe :wink:
Awatar użytkownika
Lisu11
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: Lisu11 »

Bostonq pisze:Tak, będzie. Asd zdenerwowany strajkiem scenarzystów i przerwami w sezonach, postanowił wziąć sprawy w swoje ręce i nakręcić dalszy ciąg serialu. W role bohaterów wcieliła się cała grupa asd. W tej chwili odcinek jest na etapie postprodukcji, stąd należy się go spodziewać niebawem :wink:
takie małe pytanko ile będzie tych odcinków i co ile będą wychodziły?? :D
konrad852
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: konrad852 »

siema siema coś widze ze nikt dawno nie odwiezal tego forum . Przylanczam sie do zdania ze 1 seria byla najlepsza :D ,druga w sumie też byla *** w kosmos ,ale już mi nieb *** ze 3 seria jest do dupy gdyrz to nie jest tak samo jak w 1 poniewarz Michael niezna planów budynku a sposub w jaki ma zamietr yciekać jest zupelnie odmienny a tak wogule to PRZYDAL BY MI SIE JAKIŚ LINK Z DOWNLOADEM I i II SERJI SAKZANEGO NA ŚMIERĆ TYLKO ZEBY DOBRY TRANSFER MIALO
elmo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: elmo »

Przede wszystkim zanim zaczniesz o cokolwiek prosić, naucz sie pisać po ludzku, nie używać przekleństw i nie krzyczeć na swoich rozmówców. Dopiero potem może ładnie poprosić kogoś o małą przysługę, a i tak nie zdziw się jak Ci nikt nie pomoże.
A na chwile obecną polecam regulamin forum.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Lisu11
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Zgadzam się z przedmówcą a do downloadu znajdowania możesz użyć stronki www.google.pl lub jakiejś ze stronek z torrentami
atathoth
Wskaż do odpowiedzi
maniak serialowy
maniak serialowy

Post autor: atathoth »

Witam. Dawno nie bylem na tym watku.
Dobra jesli sie nie myle to dzis wieczorem w stanach (czyli o naszej 2-3 nad ranem) bedzie puszczony nastepny odcinek Prison break.
Mam nadzieje ze wkrotce zobaczymy go w wersji Xvid asd!
grzesiulek
Wskaż do odpowiedzi

14 była premiera i myślę że skoro dotychczas się pojawił to i teraz go zobaczymy :roll:
Awatar użytkownika
zmora
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się

Post autor: zmora »

napisy są już tłumaczone :D
Jest takie powiedzenie, że polski Lotnik to jest taki ,że jak będzie trzeba to poleci nawet na drzwiach od stodoły. Piloci polscy będą latali na efach16 ;)
haker_dream
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: haker_dream »

Ja mam nadzieje osobiście na jakiś przełom w PB i porządnom akcje i żeby wszystko się zamknęło w 3 sezonach pełnych, a nie żeby Michel jeszcze z 7 więzień uciekał.
elmo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: elmo »

Ja kiedyś słyszałem coś o pomyślę scenarzysty na trylogię xD
Pierwsze dwa sezony - ucieczka i oczyszczenie, trzeci czwarty sezon - zadanie właściwe, piąty, szósty - zemsta na firmie :lol:
Tylko chyba coś im nie wyjdzie, jeśli nawet nie byłoby to plotką ;)

Znając życie, pewnie urwą serial i tyle z tego będzie. Ja już go nie oglądam i zapomniałem w ogóle 3 sezon. A w pamięci został doskonały 1 :)
Awatar użytkownika
Lisu11
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Oglądam to tylko dlatego że 1 season był genialny i już się przyzwyczaiłem do tego serialu miało być 6 seasonów ale pewnie bedzie jakiś strajk scenarzystów i skończy się w połowie 4 :D
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

No i co? No i nic, niestety. - w sumie trochę spoiler - Gdy już się zanosiło, że pojawi się jakiś nowy element, że coś się zmieni, nowa strategia, inne rozdanie - raptem wszystko wróciło do punktu wyjścia. Ciekawe, jak długo zagorzali fani będą bronić takiego scenariusza.

Żeby nie było - i tak obejrzę dalsze odcinki :wink: :oops: Ale prawo do rozczarowania chyba mam, nieprawdaż?

Aha - plus za Bellicka. Miał biedak swoje pięć minut :)
grzesiulek
Wskaż do odpowiedzi

od czasu do czasu szperam za różnymi informacjami a losach PB i przeczytałem że teraz będzie jeszcze 5 odcinków które zostały wyprodukowane a potem sprawa jak wszędzie rozbija się o strajk więc będzie znów dłuższe nic i kolejne odcinki zostaną już potraktowane jako 4 seria i w założeniach ma mieć tyle odcinków co 1 i 2 ...
Jestem wielkim fanem PB ale 4 seria w wymiarze 22 odcinków to jest przesada
haker_dream
Wskaż do odpowiedzi

Niech zamkną wszystko w 22 odc 3 seri, a akcje z np 3 odcinków 4 niech sklejają w 1 odcinek 3 seri. Serial był by dynamiczny, cały czas była by akcja, no i w końcu może byśmy zmienili o nim zdanie. Dla mnie powinni zamknąć PB w 3 sezonach.
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

[3x09] Obrazek
Obrazek When Dreams Come True...
haker_dream
Wskaż do odpowiedzi

No nic zobaczymy co panowie od pirsona wymyślili! Dzięki asd
mlodszy
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: mlodszy »

Kod: Zaznacz cały

ed2k://|file|Prison_Break_(3x09)_EnglishV+NapisyPL.rar|137244922|A2A217CD785EBA7EA103B21FDA591E05|/
grzesiulek
Wskaż do odpowiedzi

również dzięki najpierw sobie oglądne 8 odcinek by sobie detale odświeżyć w głowie :)
Sott23
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Sott23 »

Ajjj tam znowu taki zły ten odcinek nie był troszkę się zakręciło moze nie za duzo ale coz :)

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ