Jak rozumiem, teraz zaczna sie kombinacje jak dostac sie do wiezienia, a nie jak uciec. Fajnie, troche jak w czeskim filmie -nikt nic nie wie. W takim razie wypada tylko postulowac, aby szefowie stacji juz na stale wymienili ekipe robiaca ten serial. Skoncza sie wtedy narzekania, ze zrobilo sie nudno i do bolu schematycznie.
Tylko jakis maly zuczek zaplacze, ze wszyscy znikneli z forum
Jak rozumiem, teraz zaczna sie kombinacje jak dostac sie do wiezienia, a nie jak uciec. Fajnie, troche jak w czeskim filmie -nikt nic nie wie. W takim razie wypada tylko postulowac, aby szefowie stacji juz na stale wymienili ekipe robiaca ten serial. Skoncza sie wtedy narzekania, ze zrobilo sie nudno i do bolu schematycznie. Tylko jakis maly zuczek zaplacze, ze wszyscy znikneli z forum :cry:
Bostonq pisze:Tak, będzie. Asd zdenerwowany strajkiem scenarzystów i przerwami w sezonach, postanowił wziąć sprawy w swoje ręce i nakręcić dalszy ciąg serialu. W role bohaterów wcieliła się cała grupa asd. W tej chwili odcinek jest na etapie postprodukcji, stąd należy się go spodziewać niebawem
takie małe pytanko ile będzie tych odcinków i co ile będą wychodziły??
[quote="Bostonq"]Tak, będzie. Asd zdenerwowany strajkiem scenarzystów i przerwami w sezonach, postanowił wziąć sprawy w swoje ręce i nakręcić dalszy ciąg serialu. W role bohaterów wcieliła się cała grupa asd. W tej chwili odcinek jest na etapie postprodukcji, stąd należy się go spodziewać niebawem :wink: [/quote] takie małe pytanko ile będzie tych odcinków i co ile będą wychodziły?? :D
siema siema coś widze ze nikt dawno nie odwiezal tego forum . Przylanczam sie do zdania ze 1 seria byla najlepsza ,druga w sumie też byla *** w kosmos ,ale już mi nieb*** ze 3 seria jest do dupy gdyrz to nie jest tak samo jak w 1 poniewarz Michael niezna planów budynku a sposub w jaki ma zamietr yciekać jest zupelnie odmienny a tak wogule to PRZYDAL BY MI SIE JAKIŚ LINK Z DOWNLOADEM I i II SERJI SAKZANEGO NA ŚMIERĆ TYLKO ZEBY DOBRY TRANSFER MIALO
siema siema coś widze ze nikt dawno nie odwiezal tego forum . Przylanczam sie do zdania ze 1 seria byla najlepsza :D ,druga w sumie też byla [color=red]***[/color] w kosmos ,ale już mi [color=orange]nieb[/color] [color=red]***[/color] ze 3 seria jest do dupy [color=orange]gdyrz[/color] to nie jest tak samo jak w 1 [color=orange]poniewarz[/color] Michael [color=orange]niezna[/color] planów budynku a [color=orange]sposub[/color] w jaki ma [color=orange]zamietr yciekać[/color] jest zupelnie odmienny a tak [color=orange]wogule[/color] to PRZYDAL BY MI SIE JAKIŚ LINK Z DOWNLOADEM I i II SERJI SAKZANEGO NA ŚMIERĆ TYLKO ZEBY DOBRY TRANSFER MIALO
Przede wszystkim zanim zaczniesz o cokolwiek prosić, naucz sie pisać po ludzku, nie używać przekleństw i nie krzyczeć na swoich rozmówców. Dopiero potem może ładnie poprosić kogoś o małą przysługę, a i tak nie zdziw się jak Ci nikt nie pomoże.
A na chwile obecną polecam regulamin forum.
Pozdrawiam
Przede wszystkim zanim zaczniesz o cokolwiek prosić, naucz sie pisać po ludzku, nie używać przekleństw i nie krzyczeć na swoich rozmówców. Dopiero potem może ładnie poprosić kogoś o małą przysługę, a i tak nie zdziw się jak Ci nikt nie pomoże. A na chwile obecną polecam regulamin forum. Pozdrawiam
Witam. Dawno nie bylem na tym watku.
Dobra jesli sie nie myle to dzis wieczorem w stanach (czyli o naszej 2-3 nad ranem) bedzie puszczony nastepny odcinek Prison break.
Mam nadzieje ze wkrotce zobaczymy go w wersji Xvid asd!
Witam. Dawno nie bylem na tym watku. Dobra jesli sie nie myle to dzis wieczorem w stanach (czyli o naszej 2-3 nad ranem) bedzie puszczony nastepny odcinek Prison break. Mam nadzieje ze wkrotce zobaczymy go w wersji Xvid asd!
Jest takie powiedzenie, że polski Lotnik to jest taki ,że jak będzie trzeba to poleci nawet na drzwiach od stodoły. Piloci polscy będą latali na efach16
Ja mam nadzieje osobiście na jakiś przełom w PB i porządnom akcje i żeby wszystko się zamknęło w 3 sezonach pełnych, a nie żeby Michel jeszcze z 7 więzień uciekał.
Ja mam nadzieje osobiście na jakiś przełom w PB i porządnom akcje i żeby wszystko się zamknęło w 3 sezonach pełnych, a nie żeby Michel jeszcze z 7 więzień uciekał.
Ja kiedyś słyszałem coś o pomyślę scenarzysty na trylogię xD
Pierwsze dwa sezony - ucieczka i oczyszczenie, trzeci czwarty sezon - zadanie właściwe, piąty, szósty - zemsta na firmie :lol:
Tylko chyba coś im nie wyjdzie, jeśli nawet nie byłoby to plotką
Znając życie, pewnie urwą serial i tyle z tego będzie. Ja już go nie oglądam i zapomniałem w ogóle 3 sezon. A w pamięci został doskonały 1
Ja kiedyś słyszałem coś o pomyślę scenarzysty na trylogię xD Pierwsze dwa sezony - ucieczka i oczyszczenie, trzeci czwarty sezon - zadanie właściwe, piąty, szósty - zemsta na firmie :lol: Tylko chyba coś im nie wyjdzie, jeśli nawet nie byłoby to plotką ;)
Znając życie, pewnie urwą serial i tyle z tego będzie. Ja już go nie oglądam i zapomniałem w ogóle 3 sezon. A w pamięci został doskonały 1 :)
Oglądam to tylko dlatego że 1 season był genialny i już się przyzwyczaiłem do tego serialu miało być 6 seasonów ale pewnie bedzie jakiś strajk scenarzystów i skończy się w połowie 4
Oglądam to tylko dlatego że 1 season był genialny i już się przyzwyczaiłem do tego serialu miało być 6 seasonów ale pewnie bedzie jakiś strajk scenarzystów i skończy się w połowie 4 :D
No i co? No i nic, niestety. - w sumie trochę spoiler - Gdy już się zanosiło, że pojawi się jakiś nowy element, że coś się zmieni, nowa strategia, inne rozdanie - raptem wszystko wróciło do punktu wyjścia. Ciekawe, jak długo zagorzali fani będą bronić takiego scenariusza.
Żeby nie było - i tak obejrzę dalsze odcinki :oops: Ale prawo do rozczarowania chyba mam, nieprawdaż?
Aha - plus za Bellicka. Miał biedak swoje pięć minut
No i co? No i nic, niestety. [color=red]- w sumie trochę spoiler - [/color]Gdy już się zanosiło, że pojawi się jakiś nowy element, że coś się zmieni, nowa strategia, inne rozdanie - raptem wszystko wróciło do punktu wyjścia. Ciekawe, jak długo zagorzali fani będą bronić takiego scenariusza.
Żeby nie było - i tak obejrzę dalsze odcinki :wink: :oops: Ale prawo do rozczarowania chyba mam, nieprawdaż?
Aha - plus za Bellicka. Miał biedak swoje pięć minut :)
od czasu do czasu szperam za różnymi informacjami a losach PB i przeczytałem że teraz będzie jeszcze 5 odcinków które zostały wyprodukowane a potem sprawa jak wszędzie rozbija się o strajk więc będzie znów dłuższe nic i kolejne odcinki zostaną już potraktowane jako 4 seria i w założeniach ma mieć tyle odcinków co 1 i 2 ...
Jestem wielkim fanem PB ale 4 seria w wymiarze 22 odcinków to jest przesada
od czasu do czasu szperam za różnymi informacjami a losach PB i przeczytałem że teraz będzie jeszcze 5 odcinków które zostały wyprodukowane a potem sprawa jak wszędzie rozbija się o strajk więc będzie znów dłuższe nic i kolejne odcinki zostaną już potraktowane jako 4 seria i w założeniach ma mieć tyle odcinków co 1 i 2 ... Jestem wielkim fanem PB ale 4 seria w wymiarze 22 odcinków to jest przesada
Niech zamkną wszystko w 22 odc 3 seri, a akcje z np 3 odcinków 4 niech sklejają w 1 odcinek 3 seri. Serial był by dynamiczny, cały czas była by akcja, no i w końcu może byśmy zmienili o nim zdanie. Dla mnie powinni zamknąć PB w 3 sezonach.
Niech zamkną wszystko w 22 odc 3 seri, a akcje z np 3 odcinków 4 niech sklejają w 1 odcinek 3 seri. Serial był by dynamiczny, cały czas była by akcja, no i w końcu może byśmy zmienili o nim zdanie. Dla mnie powinni zamknąć PB w 3 sezonach.