Produkcja: Japonia Gatunek: Fantasy, Komedia, Akcja, Anime Opis:
"Czarodziejka z Księżyca" jest japońską opowieścią o zmaganiach głównej bohaterki - Czarodziejki z Księżyca i jej przyjaciół ze złymi mocami. Bunny Tsukino jest zwykłą japońska dziewczyna do dnia, w którym spotyka gadającego kota o imieniu Luna. Od tego dnia uświadamia sobie ze jest jedna z czarodziejek, które maja strzec ziemi przed demonami. Wraz z przebiegiem akcji poznajemy inne czarodziejki: z Merkurego, Wenus, Marsa, Jowisza, Saturna, Neptuna i Plutona.
Pierwszy sezon już jest
Drugi (oraz kolejne) są w planach, o ile będą chętni
Kiedy będzie gotowy 2 sezon sam nie wiem
Wszystko wyjaśni się na początku grudnia 8)
[quote] [b][size=184]Czarodziejka z Księżyca / Sailor Moon[/size][/b]
[b]Produkcja:[/b] Japonia [b]Gatunek:[/b] Fantasy, Komedia, Akcja, Anime [b]Opis:[/b] "Czarodziejka z Księżyca" jest japońską opowieścią o zmaganiach głównej bohaterki - Czarodziejki z Księżyca i jej przyjaciół ze złymi mocami. Bunny Tsukino jest zwykłą japońska dziewczyna do dnia, w którym spotyka gadającego kota o imieniu Luna. Od tego dnia uświadamia sobie ze jest jedna z czarodziejek, które maja strzec ziemi przed demonami. Wraz z przebiegiem akcji poznajemy inne czarodziejki: z Merkurego, Wenus, Marsa, Jowisza, Saturna, Neptuna i Plutona. [/quote]
Pierwszy sezon już jest :) Drugi (oraz kolejne) są w planach, o ile będą chętni :D Kiedy będzie gotowy 2 sezon sam nie wiem :( Wszystko wyjaśni się na początku grudnia 8)
z checia bym zobaczyl to jeszcze raz ;D generalnie za dzieciaka ogladalem zawsze jak moglem szkoda ze w tv nie puscili paru odcinkow np jednego jak bany kopie lune czy jakos tak pamietam w top secret chyba o tym pisali
jak co jestem chetny na zlookanie wszystkich odcinkow i jak by dalo dodatkowo filmow
edit: moze mi ktos przeslac linka na pw do torrenta bo jakos google mi nie znajduje wrr
z checia bym zobaczyl to jeszcze raz ;D generalnie za dzieciaka ogladalem zawsze jak moglem ;P szkoda ze w tv nie puscili paru odcinkow np jednego jak bany kopie lune czy jakos tak pamietam w top secret chyba o tym pisali ;P
jak co jestem chetny na zlookanie wszystkich odcinkow i jak by dalo dodatkowo filmow ;P
edit: moze mi ktos przeslac linka na pw do torrenta bo jakos google mi nie znajduje wrr
pio-- pisze:czekamy na drugi sezon i live action sailor moon Laughing
Drugi sezon będzie kiedy będzie
Co do Live Action to chyba nic gorszego nie widziałem :/
Mam tylko film pełnometrażowy ale jak zobaczyłem jak to wygląda to całkowicie zrezygnowałem by ściągać serial :|
[quote="pio--"]czekamy na drugi sezon i live action sailor moon Laughing[/quote]
Drugi sezon będzie kiedy będzie ;)
Co do Live Action to chyba nic gorszego nie widziałem :/ Mam tylko film pełnometrażowy ale jak zobaczyłem jak to wygląda to całkowicie zrezygnowałem by ściągać serial :|
Dla fanów Czarodziejki mam 2 wiadomości
Złą i dobrą...
Zacznynając od złej... najnowszy sezon waży 4 GB
Za to dobrą wiadomością jest to, że sezon jest już powoli wysyłany w eter
Dodatkowo do 2 sezonu czyli Sailor Moon R dorzuciłem film pełnometrażowy (Sailor Moon R The Movie - The Promise of the Rose) oraz odcinek specjalny (Sailor Moon R Movie Special Make Up! Sailor Soldiers)
Zapraszam do pobierania
Sailor Moon R Season2 (XviD asd) JapanV+SubsENG&PL ==>
A potem do oglądania w tej kolejności ( kolejność podaję dla tych co nie wiedzą )
- Sailor Moon R Movie Special Make Up! Sailor Soldiers
- Sailor Moon R Odcinki od 1 do 43
- Sailor Moon R The Movie - The Promise of the Rose
Dla fanów Czarodziejki mam 2 wiadomości :D Złą i dobrą... Zacznynając od złej... najnowszy sezon waży 4 GB :shock: Za to dobrą wiadomością jest to, że sezon jest już powoli wysyłany w eter Dodatkowo do 2 sezonu czyli Sailor Moon R dorzuciłem film pełnometrażowy (Sailor Moon R The Movie - The Promise of the Rose) oraz odcinek specjalny (Sailor Moon R Movie Special Make Up! Sailor Soldiers)
Zapraszam do pobierania ;)
Sailor Moon R Season2 (XviD asd) JapanV+SubsENG&PL ==> [url=http://www.torrentportal.com/details/1656161/Sailor+Moon+R+Season2+%28XviD+asd%29+JapanV%2BSubsENG%26PL+-+www.tvshows.yoyo.pl.html][img]http://www.tvshows.yoyo.pl/style/down.gif[/img][/url]
A potem do oglądania w tej kolejności ( kolejność podaję dla tych co nie wiedzą ;) ) - Sailor Moon R Movie Special Make Up! Sailor Soldiers - Sailor Moon R Odcinki od 1 do 43 - Sailor Moon R The Movie - The Promise of the Rose
haker_dream pisze:czy masz może w planach kolejne sezony czarodziejek?
Wszystko zależy od was czy będą chętni na kolejny sezon
Czy będą jakieś komentarze do tej bajeczki i czy się podoba wstawka
Jak na razie to nie widać wielu chętnych forumowiczów :?
[quote="haker_dream"]czy masz może w planach kolejne sezony czarodziejek? [/quote]
Wszystko zależy od was czy będą chętni na kolejny sezon :) Czy będą jakieś komentarze do tej bajeczki i czy się podoba wstawka ;) Jak na razie to nie widać wielu chętnych forumowiczów :?
No cóż ja się piszę na tę propozycję jeszcze nei ciągnę 2 wstawki ale mam zamiar niedługo. Więc zachęcam bo pewnie jeszcze kilka osób by się ucieszyło z następnej wstawki.
No cóż ja się piszę na tę propozycję jeszcze nei ciągnę 2 wstawki ale mam zamiar niedługo. Więc zachęcam bo pewnie jeszcze kilka osób by się ucieszyło z następnej wstawki.
jeszcze nie zakonczylem sciagania 1 sezonu (neo turbo sux) a tu juz drugi jest, jesli chodzi o dalesz sezony jestem jak najbardziej za tym zeby one sie pojawily jesli jest to mozliwe
jeszcze nie zakonczylem sciagania 1 sezonu (neo turbo sux) a tu juz drugi jest, jesli chodzi o dalesz sezony jestem jak najbardziej za tym zeby one sie pojawily jesli jest to mozliwe
Tak a naturo to odzwierciedlenie pokemonów, a w chipsach nie pamiętam żeby było kiedyś coś takiego jak żetony czy naklejki. Naturo, pokemony itp. są tak sławne bo gadzety są w chipsach gumach czy innych rzeczach i dlatego dzieci tak lubią te seriale.
Tak a naturo to odzwierciedlenie pokemonów, a w chipsach nie pamiętam żeby było kiedyś coś takiego jak żetony czy naklejki. Naturo, pokemony itp. są tak sławne bo gadzety są w chipsach gumach czy innych rzeczach i dlatego dzieci tak lubią te seriale.
Sorry pamiętam jak moja malutka siostra oglądała to w telewizji jak to kiedyś leciało ( z reszą screeny też są "poważne")
haker_dream pisze:Tak a naturo to odzwierciedlenie pokemonów, a w chipsach nie pamiętam żeby było kiedyś coś takiego jak żetony czy naklejki. Naturo, pokemony itp. są tak sławne bo gadzety są w chipsach gumach czy innych rzeczach i dlatego dzieci tak lubią te seriale.
Anime pokemony to jest tylko reklamówka gry (zobacz sobie co było pierwsze)
A Naruto nie widziałem żadnych żetonów ani nic takiego dzieciaki to znają bo leci na jakimś dziecięcym kanale (i do tego z usuniętymi niektórymi scenami "zagrażającymi złemu rozwojowi dziecięcej psychiki")
Sorry pamiętam jak moja malutka siostra oglądała to w telewizji jak to kiedyś leciało ( z reszą screeny też są "poważne")
[quote="haker_dream"]Tak a naturo to odzwierciedlenie pokemonów, a w chipsach nie pamiętam żeby było kiedyś coś takiego jak żetony czy naklejki. Naturo, pokemony itp. są tak sławne bo gadzety są w chipsach gumach czy innych rzeczach i dlatego dzieci tak lubią te seriale.[/quote]
Anime pokemony to jest tylko reklamówka gry (zobacz sobie co było pierwsze) A Naruto nie widziałem żadnych żetonów ani nic takiego dzieciaki to znają bo leci na jakimś dziecięcym kanale (i do tego z usuniętymi niektórymi scenami "zagrażającymi złemu rozwojowi dziecięcej psychiki") :D
Dla wytrwałych fanów "Króliczka" dobra wiadomość
Sezon 3 gotowy i już powoli idzie do sieci
Sezon ten liczy 38 odcinków, dodatkowo do 3 sezonu czyli Sailor Moon S dorzuciłem film pełnometrażowy: Sailor Moon S The Movie - Hearts in Ice
Zapraszam do pobierania i oglądania
Sailor Moon S Season3 (XviD asd) JapanV+SubsENG&PL ==>
Dla tych co nie widzieli poprzednich części przypominam:
Sezon 1 ==>
Sezon 2 ==>
Added after 46 hours 24 minutes:
Komunikat:
Związku z kłopotami ze sprzętem i prawdopodobną wymianą karty sieciowej, ściąganie Czarodziejki będzie mocno utrudnione. Mam nadzieje że jutro jak odwiedzi mnie serwis wszystko zostanie naprawione.
Przepraszam za utrudnienia i mam nadzieję że wszystko wróci do normy ( jak najszybciej )
Dla wytrwałych fanów "Króliczka" dobra wiadomość Sezon 3 gotowy i już powoli idzie do sieci :)
Sezon ten liczy 38 odcinków, dodatkowo do 3 sezonu czyli Sailor Moon S dorzuciłem film pełnometrażowy: Sailor Moon S The Movie - Hearts in Ice
Zapraszam do pobierania i oglądania ;)
Sailor Moon S Season3 (XviD asd) JapanV+SubsENG&PL ==> [url=http://www.torrentportal.com/details/1745929/Sailor+Moon+S+Season3+%28XviD+asd%29+JapanV%2BSubsENG%26PL+-+www.tvshows.yoyo.pl.torrent.html][img]http://www.tvshows.yoyo.pl/style/down.gif[/img][/url]
Dla tych co nie widzieli poprzednich części przypominam: Sezon 1 ==> [url=http://www.torrentportal.com/details/1500950/Sailor+Moon+Season1+%28XviD+asd%29+JapanV%2BSubsENG%26PL.torrent.html][img]http://www.tvshows.yoyo.pl/style/down.gif[/img][/url] Sezon 2 ==> [url=http://www.torrentportal.com/details/1656161/Sailor+Moon+R+Season2+%28XviD+asd%29+JapanV%2BSubsENG%26PL+-+www.tvshows.yoyo.pl.html][img]http://www.tvshows.yoyo.pl/style/down.gif[/img][/url]
[size=75][color=#999999]Added after 46 hours 24 minutes:[/color][/size]
Komunikat:
Związku z kłopotami ze sprzętem i prawdopodobną wymianą karty sieciowej, ściąganie Czarodziejki będzie mocno utrudnione. Mam nadzieje że jutro jak odwiedzi mnie serwis wszystko zostanie naprawione.
Przepraszam za utrudnienia i mam nadzieję że wszystko wróci do normy ( jak najszybciej :) )