Amerykańska wersja świetnego brytyjskiego serialu. Sam Tyler, detektyw z Nowego Jorku zostaje potrącony przez samochód i budzi się w roku 1973. Musi przystosować się do zupełnie innej rzeczywistości i dowiedzieć się, co naprawdę się z nim stało...
Amerykańska wersja świetnego brytyjskiego serialu. Sam Tyler, detektyw z Nowego Jorku zostaje potrącony przez samochód i budzi się w roku 1973. Musi przystosować się do zupełnie innej rzeczywistości i dowiedzieć się, co naprawdę się z nim stało...
17 odcinków + unaired pilot bez napisów
napisy - http://hatak.pl/napisy/225/LifeOnMars/
Nie znalazłem w wyszukiwarce to dodałem, w wolnym czasie można zrobić.
xvidasd pisze:zazwyczaj amerykańskie wersje są o wiele gorsze.
Tak też było w tym przypadku, serial bardzo szybko dostał cancela.
Ja po pierwszym odcinku wymiękłem, żywa kopia LoM brytyjskiego, nawet dialogów nie zmienili, pewnie w dlaszych odcinkach wykazali się inwencją twórczą zważywszy na ilość odcinków ale jakoś nie mam ochoty sprawdzać
PS Jestem święcie przekonany że temat serialu już był poruszany na forum
[quote="xvidasd"]zazwyczaj amerykańskie wersje są o wiele gorsze.[/quote]
Tak też było w tym przypadku, serial bardzo szybko dostał cancela. Ja po pierwszym odcinku wymiękłem, żywa kopia LoM brytyjskiego, nawet dialogów nie zmienili, pewnie w dlaszych odcinkach wykazali się inwencją twórczą zważywszy na ilość odcinków ale jakoś nie mam ochoty sprawdzać :)
PS Jestem święcie przekonany że temat serialu już był poruszany na forum
Zawsze do usług, jeśli chodzi o zniechęcanie
Ja UK oglądnąłem tylko 4 odcinki, bo nie zachwycił mnie aż tak bardzo żebym pominął mój awers do języka brytyjskiego , a US tylko jeden, bo nie lubię oglądać dwa razy tego samego
Dla tych co nie oglądali jeszcze wersji brytyjskiej, myślę że ta wersja byłaby dobrym wstępem. Na odwrót, W ŻYCIU !!
Zawsze do usług, jeśli chodzi o zniechęcanie :) Ja UK oglądnąłem tylko 4 odcinki, bo nie zachwycił mnie aż tak bardzo żebym pominął mój awers do języka brytyjskiego :), a US tylko jeden, bo nie lubię oglądać dwa razy tego samego :) Dla tych co nie oglądali jeszcze wersji brytyjskiej, myślę że ta wersja byłaby dobrym wstępem. Na odwrót, W ŻYCIU !!