Napisy do pierwszego odcinka już się pojawiły, następne się robią, co może tylko cieszyć
Odcinek jak zawsze dobry, w sumie w przypadku tego serialu utrzymuje się stały poziom zagadek kryminalno-matematycznych. No i wyjaśniło się to, z czym zostaliśmy po ostatnim odcinku sezonu poprzedniego. I całkiem fajnie te wyjaśnienie zrobiono
Napisy do pierwszego odcinka już się pojawiły, następne się robią, co może tylko cieszyć :)
Odcinek jak zawsze dobry, w sumie w przypadku tego serialu utrzymuje się stały poziom zagadek kryminalno-matematycznych. No i wyjaśniło się to, z czym zostaliśmy po ostatnim odcinku sezonu poprzedniego. I całkiem fajnie te wyjaśnienie zrobiono ;)
6 sezonów to dla mnie lekkie zaskoczenie jeśli chodzi o ten serial. jest fajny, ale mi się znudziła ta formuła po 2 czy 3cim sezonie. ale zastanawiam się właśnie czy może nie wrócić do tego serialu...
6 sezonów to dla mnie lekkie zaskoczenie jeśli chodzi o ten serial. jest fajny, ale mi się znudziła ta formuła po 2 czy 3cim sezonie. ale zastanawiam się właśnie czy może nie wrócić do tego serialu...
Ja oglądam ten serial 'powoli' tzn. jak nie mam niczego innego to włączam Numb3rs. Obecnie ukończyłem 4 sezon i serial trzyma cały czas ten sam poziom, dobry, ale na pewno nie rewelacyjny. Można przerwać oglądanie na parę miesięcy i nic się nie straci.
Czytałem, że 6 seria została zmniejszona z 22 do 16 odcinków.
A wiecie jak wygląda sytuacja z 7 sezonem? Czy są wiadomości o otrzymaniu przez Numb3rs następnego sezonu?
Ja oglądam ten serial 'powoli' tzn. jak nie mam niczego innego to włączam Numb3rs. Obecnie ukończyłem 4 sezon i serial trzyma cały czas ten sam poziom, dobry, ale na pewno nie rewelacyjny. Można przerwać oglądanie na parę miesięcy i nic się nie straci.
Czytałem, że 6 seria została zmniejszona z 22 do 16 odcinków. A wiecie jak wygląda sytuacja z 7 sezonem? Czy są wiadomości o otrzymaniu przez Numb3rs następnego sezonu?
Oficjalnie będzie wiadomo pewnie pod koniec maja. A nieoficjalnie to nie ma co ukrywać, że serial się już skończył. Zakończenie 6 sezonu można uznać za zadowalająco zamykające przygodę z Numb3rs.
Oficjalnie będzie wiadomo pewnie pod koniec maja. A nieoficjalnie to nie ma co ukrywać, że serial się już skończył. Zakończenie 6 sezonu można uznać za zadowalająco zamykające przygodę z Numb3rs.
no to może wreszcie zacznę oglądać... od kilku lat co jakiś czas powtarzają, ale jeszcze nie oglądałem no i teraz od 3 sezonu będzie, działo się coś ciekawego w pierwszych 2 sezonach, dobre to?
no to może wreszcie zacznę oglądać... od kilku lat co jakiś czas powtarzają, ale jeszcze nie oglądałem no i teraz od 3 sezonu będzie, działo się coś ciekawego w pierwszych 2 sezonach, dobre to?
Wczoraj wreszcie nadrobiłem zaległości i skończyłem ostatni sezon serialu - ostatni w ogóle. Zakończenie samo w sobie jest dobre, wszystkie wątki się domykają, każda z postaci ma swoje pięć minut, generalnie podobało mi się to, jak przewidzieli dalsze losy bohaterów, losy, których już nie zobaczymy. I zrobiło mi się smutno, bo choć ostatnio nie oglądałem na bieżąco, to jednak bardzo lubiłem ten serial, był w jakimś sensie wyjątkowy, miał swój styl (i swoje wady). Te wątki matematyczne, choć pewnie przesadzone, były dla mnie - jako kompletnego dyletanta w tym zakresie - wielce interesujące. No i nie będzie już więcej Amity Mam nadzieję, że aktorka trafi do jakiegoś fajnego serialu
Przy okazji - wielkie podziękowania dla tłumacza - Elektrona i osób Mu towarzyszących. Kawał świetnej roboty, zwłaszcza w zakresie wątków "naukowych" (co prawda aż tak bym nie narzekał jak wspomniany Elektron, który ostatnio - biorąc pod uwagę komentarze przy napisach - chyba się na serial obraził )
Wczoraj wreszcie nadrobiłem zaległości i skończyłem ostatni sezon serialu - ostatni w ogóle. Zakończenie samo w sobie jest dobre, wszystkie wątki się domykają, każda z postaci ma swoje pięć minut, generalnie podobało mi się to, jak przewidzieli dalsze losy bohaterów, losy, których już nie zobaczymy. I zrobiło mi się smutno, bo choć ostatnio nie oglądałem na bieżąco, to jednak bardzo lubiłem ten serial, był w jakimś sensie wyjątkowy, miał swój styl (i swoje wady). Te wątki matematyczne, choć pewnie przesadzone, były dla mnie - jako kompletnego dyletanta w tym zakresie - wielce interesujące. No i nie będzie już więcej Amity :( Mam nadzieję, że aktorka trafi do jakiegoś fajnego serialu :)
Przy okazji - wielkie podziękowania dla tłumacza - [b]Elektrona i osób Mu towarzyszących.[/b] Kawał świetnej roboty, zwłaszcza w zakresie wątków "naukowych" (co prawda aż tak bym nie narzekał jak wspomniany Elektron, który ostatnio - biorąc pod uwagę komentarze przy napisach - chyba się na serial obraził :) )
Musze się odnieść do tego zdania
Dla mnie Amita była najgorszym ogniwem tego serialu. Ta postać po prostu mnie irytowała. A może nie sama postać, a aktorka? Bo w pierwszym sezonie 24 też się pojawia i mnie niesamowicie denerwuje.
Jednak jak tak ją lubisz Bostonq to życzę Ci, żeby pojawiła się w innym serialu, który Ty oglądasz, a ja nie.
A jeśli chodzi o serial top przede mną jeszcze dwa sezony, więc może za pól roku się wypowiem jakie mam wrażenia po zakończeniu. ; )
[quote="Bostonq"] No i nie będzie już więcej Amity :( [/quote]
Musze się odnieść do tego zdania :-p Dla mnie Amita była najgorszym ogniwem tego serialu. Ta postać po prostu mnie irytowała. A może nie sama postać, a aktorka? Bo w pierwszym sezonie 24 też się pojawia i mnie niesamowicie denerwuje. Jednak jak tak ją lubisz [b]Bostonq[/b] to życzę Ci, żeby pojawiła się w innym serialu, który Ty oglądasz, a ja nie.:D
A jeśli chodzi o serial top przede mną jeszcze dwa sezony, więc może za pól roku się wypowiem jakie mam wrażenia po zakończeniu. ; )
Navi Rawat jest śliczna Nie wiem, co może w Niej denerwować
Natomiast - jeśli już coś mnie w serialu irytowało - to z odcinka na odcinek coraz większy ładunek taniej filozofii w wykonaniu Larrego... W ostatnim sezonie to był istny koszmar
Navi Rawat jest śliczna :) Nie wiem, co może w Niej denerwować ;)
Natomiast - jeśli już coś mnie w serialu irytowało - to z odcinka na odcinek coraz większy ładunek taniej filozofii w wykonaniu Larrego... W ostatnim sezonie to był istny koszmar :)
Bostonq pisze:No i nie będzie już więcej Amity Mam nadzieję, że aktorka trafi do jakiegoś fajnego serialu
Znów muszę się odnieść do Twojej wypowiedzi Bostonq Otóż Navi Rawat pojawiła się w najnowszym sezonie Burn Notice, nie wiem czy na długo, ale się pojawiła.
I muszę Ci powiedzieć, że w jednym odcinku Burn Notice prezentuje się lepiej niż w 6 sezonach Numb3rs.
[quote="Bostonq"]No i nie będzie już więcej Amity :( Mam nadzieję, że aktorka trafi do jakiegoś fajnego serialu :) [/quote]
Znów muszę się odnieść do Twojej wypowiedzi [b]Bostonq[/b] :-p Otóż Navi Rawat pojawiła się w najnowszym sezonie Burn Notice, nie wiem czy na długo, ale się pojawiła.
I muszę Ci powiedzieć, że w jednym odcinku Burn Notice prezentuje się lepiej niż w 6 sezonach Numb3rs. :)
Hmm, ale nie dam rady nadrobić kolejnego serialu, tym bardziej, że "Burn Notice" jakoś mnie nie zainteresowało wcześniej, więc miałbym do nadrabiania sporo Choć po tym, co mówisz, jest to kuszące Poczekam, może jednak pojawi się gdzieś od pierwszego odcinka
Hmm, ale nie dam rady nadrobić kolejnego serialu, tym bardziej, że "Burn Notice" jakoś mnie nie zainteresowało wcześniej, więc miałbym do nadrabiania sporo :) Choć po tym, co mówisz, jest to kuszące :) Poczekam, może jednak pojawi się gdzieś od pierwszego odcinka :)