Cytat z początku filmu: "W filmie tym udowodnimy, że Obama mówi jedno, a robi drugie(...)"
Może na kimś robią jeszcze wrażenia obietnice polityków - ja już dawno przestałem wierzyć w ich obietnice - kiełbasę wyborczą dlatego film (właściwie to pierwsze 15min.) nie zrobił na mnie żadnego wrażenia.
Przerwałem oglądanie - strata czasu - nawet jeśli wszystkie tezy w filmie są prawdziwe to co z tego?
Zamiast oglądać ten film włącz jakikolwiek program tv i posłuchaj co politycy mówią - wyjdzie na to samo.
[b]The Obama Deception the Mask Comes Off [doc-2009][/b]
Cytat z początku filmu: [i]"W filmie tym udowodnimy, że Obama mówi jedno, a robi drugie(...)"[/i]
Może na kimś robią jeszcze wrażenia obietnice polityków - ja już dawno przestałem wierzyć w ich obietnice - kiełbasę wyborczą dlatego film (właściwie to pierwsze 15min.) nie zrobił na mnie żadnego wrażenia. Przerwałem oglądanie - strata czasu - nawet jeśli wszystkie tezy w filmie są prawdziwe to co z tego? Zamiast oglądać ten film włącz jakikolwiek program tv i posłuchaj co politycy mówią - wyjdzie na to samo.