Bored to Death
-
Wskaż do odpowiedzi - youtube Warszawa
-
saper202
Wskaż do odpowiedzi - Widziałem wszystko
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Sam sobie odpowiem, bo może też ktoś jej zainteresowany.
Według tego źródła
http://www.tvfanatic.com/shows/bored-to-death/
Pierwszy sezon dobiegł końca i dla tych co polubili serial pozostaje czekać na drugi ; )
Według tego źródła
http://www.tvfanatic.com/shows/bored-to-death/
Pierwszy sezon dobiegł końca i dla tych co polubili serial pozostaje czekać na drugi ; )
-
Wskaż do odpowiedzi
-
amon31
Wskaż do odpowiedzi - piszę
no cóż, jest dość dziwny, spodziewałem się komedii do zrywania boków, ale tak nie jest.
Niemniej jednak dzięki temu że jest krótki zagryzłem wargi i brnąłem dalej. Na szczęście im dalej tym lepiej.
Mój wniosek jest taki: można obejrzeć, nie jest to coś górnych lotów, ale za to świetne role grają w nim Zach Galifianakis i Ted Danson. Główny bohater nie przypadł mi tak gustu, ale za to sceny z wymienionymi aktorami są świetne, zwłaszcza w odcinku o sprawie szantażystki
Nie było więc tak źle, przede wszystkim nie należy oceniać serii po pilocie, bo ten był zdecydowanie najsłabszym odcinkiem ze wszystkich.
Niemniej jednak dzięki temu że jest krótki zagryzłem wargi i brnąłem dalej. Na szczęście im dalej tym lepiej.
Mój wniosek jest taki: można obejrzeć, nie jest to coś górnych lotów, ale za to świetne role grają w nim Zach Galifianakis i Ted Danson. Główny bohater nie przypadł mi tak gustu, ale za to sceny z wymienionymi aktorami są świetne, zwłaszcza w odcinku o sprawie szantażystki

Concience is a killer!!!
-
karol_maverick
Wskaż do odpowiedzi - specjalista
- Kontakt:
Re: Bored to Death
Czy ktoś dokończy 3. sezon ?
Oceń ten serial