Bleach
-
Wskaż do odpowiedzi - youtube Warszawa
Bleach
Aktualnie zacząłem dopiero oglądać jestem na 5 odcinku. Anime zapowiada się świetnie i tak jak pierwszy odcinek nie bardzo przypadł mi do gustu tak na resztę patrzałem z wielkim oczekiwaniem. Bleach opowiada o 15 latku Ichigo Kurosakim który widzi duchy. Przez jego wielką moc duchową. Po tym jak jego rodzine napada Pusty Ichigo zostaje zastępczym Shinigami, czyli Bogiem śmierci który zdejmuje z dusz powłokę Pustych i wysyła dobre dusze oraz już oczyszczonych pustych do społeczności Dusz (czyt. Nieba)
Anime jak dotąd ma 149 odcinków.
Anime jak dotąd ma 149 odcinków.
Ostatnio zmieniony 25 listopada 2007, 20:38 przez Wochniu, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
cholera, widze że nie tylko ja ostatnio zacząłem to ogladac
Mi sie anime podoba (choć oczywiscie jako 100+ odcinkowiec nie traktuje go jakoś poważnie, ot taki przyjemny zabijacz czasu). Jestem aktualnie na 63 odcinku, a ogladam to przez VeohTV (do 52 odcinka jest dostepne z angielskim dubbingiem, który jest naprawde udany moim zdaniem, tzn niema idiotycznych głosów), a dalej juz są odcinki z napisami. No i najważniejsze, jak narazie niema za duzo fillerów... mam nadzieje ze tak bedzie dalej. Najbardziej rozwalającym momentem według mnie była scena jak przed Ichigo, Jourichi zamienia sie z kota w człowieka (w kobiete) a jako że kot nie nosi ubrania, pojawia sie naga xD normalnie nie mogłem wyrobic z reakcji Ichigo (dodam że są tam świetne dialogi
:D:D). Anime zawiera dużo humoru, sporo brutalności (leje sie dużo krwi), troche wkurzają mnie te retrospekcje z życia niektórych, czasem mało ważnych bohaterów, te odcinki traktuje jako zapychacze. Jak juz bede na bierząco, za jakis, blizej nieokreślony czas, to sie jeszcze wypowiem 8)
polecam sposób ogladania właśnie przez VeohTV (nie tylko tego anime, ale ogólnie bo tego jest tam baaardzo duzo) Wymagana jest tylko znajomość angielskiego, bo odcinki są najczęściej z napisami angielskimi. Dużym plusem tego jest że na łączu 1MB ja ogladam odcinek w taki sposób, właczam aby sie z minute albo 2 bufforowało, wciskam play, przewijam opening i ogladam, ładuje sie dalej w trakcie ogladania i jak dotąd, ani razu mi sie nie zatrzymało aby doładować odcinek. Naprawde, ten programik ROXX

polecam sposób ogladania właśnie przez VeohTV (nie tylko tego anime, ale ogólnie bo tego jest tam baaardzo duzo) Wymagana jest tylko znajomość angielskiego, bo odcinki są najczęściej z napisami angielskimi. Dużym plusem tego jest że na łączu 1MB ja ogladam odcinek w taki sposób, właczam aby sie z minute albo 2 bufforowało, wciskam play, przewijam opening i ogladam, ładuje sie dalej w trakcie ogladania i jak dotąd, ani razu mi sie nie zatrzymało aby doładować odcinek. Naprawde, ten programik ROXX

-
Lisu11
Wskaż do odpowiedzi - Expert
-
Wskaż do odpowiedzi
uwaga spoilery!
bleach jest extra w pierwszej serii tzn. do momentu porwania tej laski shinigami
kolejne epki są juz coraz gorsze. ja doszedłem do momentu jak ją uratowała przed egzekucją, dalej dałem juz sobie spokój. imo niepotrzebnie zrezygnowano z watku miłosnego, który tak fajnie nakręcał pierwsze odcinki.
polecam fanom DB, Naruto i innych tasiemców gdzie widzimy rozwój postaci(podobnie jak w DB doprowadzony do absurdu
)
bleach jest extra w pierwszej serii tzn. do momentu porwania tej laski shinigami
kolejne epki są juz coraz gorsze. ja doszedłem do momentu jak ją uratowała przed egzekucją, dalej dałem juz sobie spokój. imo niepotrzebnie zrezygnowano z watku miłosnego, który tak fajnie nakręcał pierwsze odcinki.
polecam fanom DB, Naruto i innych tasiemców gdzie widzimy rozwój postaci(podobnie jak w DB doprowadzony do absurdu
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
:]
cos dawno sie nikt tu nie udzielal..
ciekawe ile ludzi to jescze z tego forum oglada.. serial strasznie sie przedluza.. z poczatku bylo super ale teraz to przeciaganie mnie dobija robione jak na sile..
gdzies przeczytalem ze dlatego tak sie dzieje bo niemoga przegonic komiksowej mangi wiec wymyslaja dodatkowe watki.. niewiem ile z tego prawdy no ale jesli ktos ma lepsze zrudla.. z checia sie dowiem..
Przy okazji pozdrawiam fanow..
ciekawe ile ludzi to jescze z tego forum oglada.. serial strasznie sie przedluza.. z poczatku bylo super ale teraz to przeciaganie mnie dobija robione jak na sile..
gdzies przeczytalem ze dlatego tak sie dzieje bo niemoga przegonic komiksowej mangi wiec wymyslaja dodatkowe watki.. niewiem ile z tego prawdy no ale jesli ktos ma lepsze zrudla.. z checia sie dowiem..
Przy okazji pozdrawiam fanow..
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Oceń ten serial