Jak na razie tylko imdb, jutro coś sklecę
http://www.imdb.com/title/tt1567254/
The Good Guys
-
saper202
Wskaż do odpowiedzi - Widziałem wszystko
- youtube Warszawa
-
saper202
-
saper202
Zlepek z różnych stron, trochę przeze mnie skorygowanyKomedia kryminalna której głównymi bohaterami są totalnie niepasujący do siebie policjanci Jeden nosi wąsy i jest tzw. starym wyjadaczem, a w latach 70. niejednego kryminalistę wsadził za kratki, drugi to karierowicz w garniturze i klasyczny gryzipiórek, który do ścigania przestępców nadaje się jak pięść do nosa. Tacy są właśnie "Dobrzy kolesie", czyli "The Good Guys" - policjanci od małych przestępstw, z wielkimi ambicjami. Ich pierwsza sprawa: odnalezienie złodzieja nawilżacza powietrza...
Nowy serial stacji FOX to komedia która łączy w sobie klimaty "Gliniarza z Bevery Hills" z "Przekrętem" Guy'a Ritchie i filmami Quentina Tarantino. To pastisz seriali proceduralnych, pełen absurdalnych sytuacji, soczystych dialogów i skrajności."The Good Guys" podobnie jak "Chuck" bawi się konwencją i z lekkością posługuje się kliszami znanymi z "poważnego" kina akcji.
Pierwszy odcinek mam gotowy, czekam tylko na podtronę i wstawiam
Jednak będzie lecieć przez wakacje, a nie jak wcześniej napisałem we wrześniu
Oceń ten serial