Hmm, chyba znowu coś jest nie halo:
Mam dwa pliki:
FlashForward [1x12] Blowback (XviD asd)
FlashForward [1x13] Blowback (XviD asd)
w których są dwa różne odcinki.
Natomiast dwa identyczne odcinki mam w plikach:
FlashForward [1x13] Blowback (XviD asd)
FlashForward [1x14] Better Angels (XviD asd)
O co chodzi?
Added after 8 minutes:
Chyba udało mi się rozwiązać zagadkę, powinno to wyglądać tak:
Hmm, chyba znowu coś jest nie halo: Mam dwa pliki: FlashForward [1x12] Blowback (XviD asd) FlashForward [1x13] Blowback (XviD asd) w których są dwa różne odcinki.
Natomiast dwa identyczne odcinki mam w plikach: FlashForward [1x13] Blowback (XviD asd) FlashForward [1x14] Better Angels (XviD asd)
O co chodzi?
[size=75][color=#999999]Added after 8 minutes:[/color][/size]
Chyba udało mi się rozwiązać zagadkę, powinno to wyglądać tak: [code]1x11-12 - FlashForward [1x11] Revelation Zero (XviD asd) 1x12 - FlashForward [1x12] Blowback (XviD asd) 1x13 - FlashForward [1x13] Better Angels (XviD asd) 1x14 należy skasować 1x15 - FlashForward [1x14] Queen Sacrifice (XviD asd)[/code]
Według mnie serial rozkręca się szkoda tylko że tak późno.
Spoiler:
Zagranie z podwójnym kretem fajne tylko czy D.Gibbons o tym nie wie?Nie widział tego w swoich wizjach czy też powie o tym dopiero osobiście Benfordowi?
Według mnie serial rozkręca się szkoda tylko że tak późno. [spoiler]Zagranie z podwójnym kretem fajne tylko czy D.Gibbons o tym nie wie?Nie widział tego w swoich wizjach czy też powie o tym dopiero osobiście Benfordowi?[/spoiler]
Czego nie będzie?numeracja przecież nie jest taka ważna odcinek wrzucony co tydzień będzie najnowszy i wszyscy będą wiedzieć jaki ściągnąć.Mam prośbę wrzucajcie odcinki na bieżąco
Czego nie będzie?numeracja przecież nie jest taka ważna odcinek wrzucony co tydzień będzie najnowszy i wszyscy będą wiedzieć jaki ściągnąć.Mam prośbę wrzucajcie odcinki na bieżąco :-)
Wielkie dzięki za odcinek ale....niestety rozczarowałem się.Wszystko wskazuje na to, że ....[spoiler]Demetri zmierza ku swojemu przeznaczeniu szkoda lubię tą postać za humor lecz chyba jeszcze żyje bo jego data jeszcze nie nadeszła :pirat: [/spoiler]
najnowszy odcinek chyba najnudniejszy ze wszystkich. Wszystko jakies takie nijakie w nim było. Nic konkretnego sie nie działo. mam nadzieje że skoro sezon sie zbliża ku końcowi to będą więcej wyjaśniać i więcej akcji w kierunku dorwania "tych złych" zobaczymy...
najnowszy odcinek chyba najnudniejszy ze wszystkich. Wszystko jakies takie nijakie w nim było. Nic konkretnego sie nie działo. mam nadzieje że skoro sezon sie zbliża ku końcowi to będą więcej wyjaśniać i więcej akcji w kierunku dorwania "tych złych" :P zobaczymy...
Czy to juz pewne? Rozne i sprzeczne informacje po necie krazyly.
Nazywanie FF nastepca Lost bylo przesad. Raczdej tego ostatniego mam juz serdecznie dosc, jest tak nakrecony, ze ogladam go juz tylko z obowiazku...
Niemniej FF to (moim zdaniem) niedoceniony i bardzo dobry serial. Szkoda, jesli faktycznie zostal skasowany
Czy to juz pewne? Rozne i sprzeczne informacje po necie krazyly. Nazywanie FF nastepca Lost bylo przesad. Raczdej tego ostatniego mam juz serdecznie dosc, jest tak nakrecony, ze ogladam go juz tylko z obowiazku... Niemniej FF to (moim zdaniem) niedoceniony i bardzo dobry serial. Szkoda, jesli faktycznie zostal skasowany :(
tworcy przegrzali koniunkture reklamami porownujacymi FF z lost...
widzowie sie na niego z poczatku rzucili i pogrymasili, ze to jednak nie lost i rozczarowani przestali ogladac...
szkoda, ze nie dostrzegli, ze FF jest mimo wszystko naprawde dobrym serialem...
tworcy przegrzali koniunkture reklamami porownujacymi FF z lost... widzowie sie na niego z poczatku rzucili i pogrymasili, ze to jednak nie lost i rozczarowani przestali ogladac... szkoda, ze nie dostrzegli, ze FF jest mimo wszystko naprawde dobrym serialem...
Kiepski koniec wszystkie wątki otwarte brak rozwiązania nawet nie było second blackout.Według mojej wiedzy był to ostatnji odcinek sezonu i serialu.Chyba nie spodziewali się, że nie dostaną 2 sezonu i zostawili otwarte wątki.
Ogólnie serial podobał mi się zwłaszcza w 2 połowie szkoda , że to juz koniec.Lost to to nie był ale Lost jest tylko jeden.Na pewno FF gniotem nie był choć przyznam oczekiwałem czegoś więcej
Ale ostatni odcinek.[spoiler] Kiepski koniec wszystkie wątki otwarte brak rozwiązania nawet nie było second blackout.Według mojej wiedzy był to ostatnji odcinek sezonu i serialu.Chyba nie spodziewali się, że nie dostaną 2 sezonu i zostawili otwarte wątki.[/spoiler] Ogólnie serial podobał mi się zwłaszcza w 2 połowie szkoda , że to juz koniec.Lost to to nie był ale Lost jest tylko jeden.Na pewno FF gniotem nie był choć przyznam oczekiwałem czegoś więcej
W sumie troche mi szkoda że skasowali Flashforward a zostawili V :/. V jest nawet niezłe ale ten 1 sezon mial bardzo słabo wykorzystany potencjał, troche nudnawe wątki osobiste bohaterów i przegadaną fabułę.
W Flashforward jakoś nie widziałem tych wad. Fakt że było kilka nudniejszych odcinków ale całość brnęła do przodu w dość dobrym tempie, pokazywały się nowe tropy w śledztwie i nawet sympatycznie się to oglądało. Szczególnie widać że twórcy do samego końca sądzili że serial jednak dostanie kolejny sezon i zakończyli w niejednoznaczny sposób. Niestety kolejnego sezonu nie dostali zostało jak zostało
Spoiler:
a myślę że nie ma co wymyślać do kiedy był następny flashforward bo pojawila sie jakas data z 2011 , pojawil się baner z 2015 i chyba jakas jeszcze data mignela ale nie pamietam...
W sumie troche mi szkoda że skasowali Flashforward a zostawili V :/. V jest nawet niezłe ale ten 1 sezon mial bardzo słabo wykorzystany potencjał, troche nudnawe wątki osobiste bohaterów i przegadaną fabułę. W Flashforward jakoś nie widziałem tych wad. Fakt że było kilka nudniejszych odcinków ale całość brnęła do przodu w dość dobrym tempie, pokazywały się nowe tropy w śledztwie i nawet sympatycznie się to oglądało. Szczególnie widać że twórcy do samego końca sądzili że serial jednak dostanie kolejny sezon i zakończyli w niejednoznaczny sposób. Niestety kolejnego sezonu nie dostali zostało jak zostało [spoiler]a myślę że nie ma co wymyślać do kiedy był następny flashforward bo pojawila sie jakas data z 2011 , pojawil się baner z 2015 i chyba jakas jeszcze data mignela ale nie pamietam...[/spoiler]
Na kartce papieru - list? - była data Marzec 2011 , a na banerze "Happy New Year 2015". Z tych dwóch dat raczej skłaniałbym się do roku 2015. Kto produkuje banery HNY 2015 w 2011roku? - ale równie dobrze ktoś może trzymać na strychu baner sprzed 20 lat - a listy często się przechowuje, szczególnie od kogoś kto zaginął - "Charlie what is it? They found him." Takie moje gdybanie Przyznam , że jednak ten serial się rozkręcił pod koniec. Może nie jest on najwyższych lotów, ale na głowę bije szmirowaty V, który będzie miał drugi sezon.
[spoiler] Na kartce papieru - list? - była data Marzec 2011 , a na banerze "Happy New Year 2015". Z tych dwóch dat raczej skłaniałbym się do roku 2015. Kto produkuje banery HNY 2015 w 2011roku? :) - ale równie dobrze ktoś może trzymać na strychu baner sprzed 20 lat :D - a listy często się przechowuje, szczególnie od kogoś kto zaginął - "Charlie what is it? They found him." Takie moje gdybanie ;) Przyznam , że jednak ten serial się rozkręcił pod koniec. Może nie jest on najwyższych lotów, ale na głowę bije szmirowaty V, który będzie miał drugi sezon. [/spoiler]
Helventis pisze:zkoda że skasowali Flashforward a zostawili V
Widzisz każdy lubi coś innego - V zapowiadany na WIELKI HIT miał słaby początek za to z odcinka na odcinek coraz lepiej się rozkręca tak, że finałowy odcinek był świetny. FF natomiast miał świetne otwarcie (dwa odcinki), a reszta to przeciętny "ślimak".
Dobrze się stało, że dostał cancela - przedłużanie na siłę tak średniego serialu nie wyszło by nikomu na zdrowie.
[quote="Helventis"]zkoda że skasowali Flashforward a zostawili V[/quote] Widzisz każdy lubi coś innego - V zapowiadany na WIELKI HIT miał słaby początek za to z odcinka na odcinek coraz lepiej się rozkręca tak, że finałowy odcinek był świetny. FF natomiast miał świetne otwarcie (dwa odcinki), a reszta to przeciętny "ślimak". Dobrze się stało, że dostał cancela - przedłużanie na siłę tak średniego serialu nie wyszło by nikomu na zdrowie.