Młoda i atrakcyjna detektyw policji z Oklahoma City, Grace Hanadarko, po przeżytej tragedii zaczyna prowadzić beztroskie życie wypełnione alkoholem, seksem i nieustanną zabawą. Pewnej nocy, wracając z kolejnej imprezy, Grace jadąc samochodem potrąca przechodnia, który ginie na miejscu. W tej trudnej sytuacji przychodzi jej z pomocą... anioł o imieniu Earl (Leon Rippy). Wysłannik nieba oferuje jej życie sprzed wypadku. Grace musi jednak odkupić swoje wszystkie grzechy
4 sezon leci aktualnie w Stanach, a jeśli chodzi o napisy to na pewno 2 pierwsze sezony są na n24. Napisy do trzeciego sezony też tam są, ale nie wszystkie(aktualnie jest tłumaczony 13 odc 3 sezonu).
[code]Młoda i atrakcyjna detektyw policji z Oklahoma City, Grace Hanadarko, po przeżytej tragedii zaczyna prowadzić beztroskie życie wypełnione alkoholem, seksem i nieustanną zabawą. Pewnej nocy, wracając z kolejnej imprezy, Grace jadąc samochodem potrąca przechodnia, który ginie na miejscu. W tej trudnej sytuacji przychodzi jej z pomocą... anioł o imieniu Earl (Leon Rippy). Wysłannik nieba oferuje jej życie sprzed wypadku. Grace musi jednak odkupić swoje wszystkie grzechy[/code]
4 sezon leci aktualnie w Stanach, a jeśli chodzi o napisy to na pewno 2 pierwsze sezony są na n24. Napisy do trzeciego sezony też tam są, ale nie wszystkie(aktualnie jest tłumaczony 13 odc 3 sezonu).
saper202 pisze: tyle że coś z tymi napisami mi nie pasuje, sporo brakuje na n24
Ale do dwóch pierwszych sezonów są napisy do wszystkich odcinków ; )
Added after 6 minutes:
Niestety się zagalopowałem, postanowiłem jeszcze raz sprawdzić i okazało się, że do 1 sezonu nie ma wszystkich napisów na n24.pl(brakuje odcinków 3,4,5) ;(
Może gdzieś indziej ktoś znalazł?
[quote="saper202"] tyle że coś z tymi napisami mi nie pasuje, sporo brakuje na n24 :([/quote]
Ale do dwóch pierwszych sezonów są napisy do wszystkich odcinków ; )
[size=75][color=#999999]Added after 6 minutes:[/color][/size]
Niestety się zagalopowałem, postanowiłem jeszcze raz sprawdzić i okazało się, że do 1 sezonu nie ma wszystkich napisów na n24.pl(brakuje odcinków 3,4,5) ;( Może gdzieś indziej ktoś znalazł?
Atutem tego serialu jest jest na pewno laureatka Oscara za "lepiej być nie może" Holly Hunter, no fakt że sygnowany jest przez stację TNT, która złych seriali nie robi.
Dla zainteresowanych: wystawię pierwszy sezon, a następne, to już od was zależy
Atutem tego serialu jest jest na pewno laureatka Oscara za "lepiej być nie może" Holly Hunter, no fakt że sygnowany jest przez stację TNT, która złych seriali nie robi. Dla zainteresowanych: wystawię pierwszy sezon, a następne, to już od was zależy :)
[quote]Atutem tego serialu jest jest na pewno laureatka Oscara za "lepiej być nie może" Holly Hunter[/quote]
Wrrr .. Gra aktorska zapewne może być tu atutem, aczkolwiek [b]Holly Hunter[/b] nie grała w filmie "Lepiej być nie może" więc i nie dostała za niego Oscara. ;)
Akademia filmowa za to, doceniła i nagrodziła ją za kreację w filmie "Fortepian".
PS. W filmie "Lepiej być nie może" - grała [b]Helen Hunt[/b]
Też mnie to dziwi, ale może z czasem ktoś obejrzy i się wypowie. Jak oglądałem urywki w czasie kompresji to mi się bardzo spodobał, ale nie mam w tej chwili czasu żeby oglądnąć całość (najpierw muszę bieżące pozycje obejrzeć)
Też mnie to dziwi, ale może z czasem ktoś obejrzy i się wypowie. Jak oglądałem urywki w czasie kompresji to mi się bardzo spodobał, ale nie mam w tej chwili czasu żeby oglądnąć całość (najpierw muszę bieżące pozycje obejrzeć)