Royal Pains Season2 Ep by Ep
-
Bombom
Wskaż do odpowiedzi - spec
- youtube Warszawa
- Kontakt:
Royal Pains Season2 Ep by Ep
Tak jak w temacie Royal Pains Sezon drugi odcinek po odcinku.
Ostatnio zmieniony 03 września 2010, 14:22 przez Bombom, łącznie zmieniany 1 raz.
-
saper202
Wskaż do odpowiedzi - Widziałem wszystko
Tu byłbym miał małe zastrzeżenie 
Otóż xvidasd wystawiał pierwszy sezon (wygrana w charts), Zapytałem w temacie http://tvshows.i365.pl/viewtopic.php?t=2074 czy będzie wstawiać drugi sezon ep by ep i że byłbym zainteresowany, jeśli nie. Bez odpowiedzi ze strony xvidasd. Coś mi tu nie gra

Otóż xvidasd wystawiał pierwszy sezon (wygrana w charts), Zapytałem w temacie http://tvshows.i365.pl/viewtopic.php?t=2074 czy będzie wstawiać drugi sezon ep by ep i że byłbym zainteresowany, jeśli nie. Bez odpowiedzi ze strony xvidasd. Coś mi tu nie gra

-
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Kontakt:
-
saper202
Wskaż do odpowiedzi - Widziałem wszystko
-
Bombom
- Kontakt:
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
Ludzie rezerwujcie przyklejajac tematy w tym dziale!!
Ja naprawdę nie pamiętam co tam komu obiecuję.
Ktoś zapyta mnie na pw albo w jakimś temacie, o jakiś serial - patrzę do tego działu - nie widzę "przyklejonego" to mu odpisuję - "jest twój". W takiej sytuacji od razu twórzcie nowy, przyklejony temat w tym dziale, żeby potem nie było takich problemów jak teraz.
Zapamiętajcie: - nie ma przyklejonego - możecie sami rezerwować!! Kto pierwszy ten lepszy!
Ja naprawdę nie pamiętam co tam komu obiecuję.
Ktoś zapyta mnie na pw albo w jakimś temacie, o jakiś serial - patrzę do tego działu - nie widzę "przyklejonego" to mu odpisuję - "jest twój". W takiej sytuacji od razu twórzcie nowy, przyklejony temat w tym dziale, żeby potem nie było takich problemów jak teraz.
Zapamiętajcie: - nie ma przyklejonego - możecie sami rezerwować!! Kto pierwszy ten lepszy!

-
Bombom
- Kontakt:
Oceń ten serial