Walking Dead, The [AMC][2010]
-
kontrast
Wskaż do odpowiedzi - seriale znam jak kieszeń
- youtube Warszawa
-
Wskaż do odpowiedzi
-
kontrast
-
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi - mało przepuszczam
- Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
- Kontakt:
-
Wskaż do odpowiedzi
-
kontrast
zwiastun naprawdę dobry, nawet jest hawkins z jericho, w hungu też był, miło
poznaliśmy dwóch nowych bohaterów, którzy pojawią się w pierwszej serii – w rolę byłego skazańca i jego brata wcielą się Michael Rooker i Norman Reedus. A oto kadry z serialu z udziałem tych dwóch panów:

kojarzycie ich z komiksu? był skazaniec i jego brat? czyżby serial miał nie być identyczny z komiksem? ciekawe właśnie jak z tym będzie..
najbardziej oczekiwany przeze mnie serial
a co do komiksu to mam wszystkie 10 tomów i już przeczytałem trzy, strasznie wciąga, tak, że pójdę spać dopiero po przeczytaniu całego tomu czyli 3 w nocy wczoraj, bo nie mogę się oderwać
jest też ruchomy komiks, tylko 1 zeszyt, ale może kiedyś więcej: tu, tu, tu
poznaliśmy dwóch nowych bohaterów, którzy pojawią się w pierwszej serii – w rolę byłego skazańca i jego brata wcielą się Michael Rooker i Norman Reedus. A oto kadry z serialu z udziałem tych dwóch panów:

kojarzycie ich z komiksu? był skazaniec i jego brat? czyżby serial miał nie być identyczny z komiksem? ciekawe właśnie jak z tym będzie..
najbardziej oczekiwany przeze mnie serial
a co do komiksu to mam wszystkie 10 tomów i już przeczytałem trzy, strasznie wciąga, tak, że pójdę spać dopiero po przeczytaniu całego tomu czyli 3 w nocy wczoraj, bo nie mogę się oderwać

jest też ruchomy komiks, tylko 1 zeszyt, ale może kiedyś więcej: tu, tu, tu
-
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi - seriale to moja pasja
Zapowiada się ciekawie. Nie czytałem komiksów, ale ewidentnie widać po trailerze podobieństwo do "28 dni później": facet budzi się w szpitalu, a świat opanowały zombi.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
-
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi - mało przepuszczam
- Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
- Kontakt:
Takich postaci w komiksie nie było. Pozostaje mieć nadzIeję, że spotkają ich w więzieniu. Fajnie, że dołączył Reedus, bo go lubię - obsada robi się coraz mocniejsza. Zanosi się, że postacie drugoplanowe będą nadrabiać niewyraźnych aktorów grających Ricka i Lori (ale mogę się mylić, i ten Lincoln może się okazać supa, kto wie. Bo w pannę z Prison Breaka to nie wierzę
).
Gorzej, że na razie nie ma żadnych obsadowych wieści o Hershelu i jego rodzinie. Czyżby w 2 sezonie? Mam nadzieję. Chociaż w takim razie akcja posuwałaby się bardzo wolno - nie mówię że to źle, ale jak sobie pomyślę że do storyarca "Made To Suffer" dotarlibyśmy w tym tempie za jakieś 8 lat...

Gorzej, że na razie nie ma żadnych obsadowych wieści o Hershelu i jego rodzinie. Czyżby w 2 sezonie? Mam nadzieję. Chociaż w takim razie akcja posuwałaby się bardzo wolno - nie mówię że to źle, ale jak sobie pomyślę że do storyarca "Made To Suffer" dotarlibyśmy w tym tempie za jakieś 8 lat...

-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
Wskaż do odpowiedzi
Pojawiło się wreszcie promo w dobrej jakości. Nie wiem jak wy ale ja już nie mogę się doczekać
http://www.dailymotion.pl/video/xejy9j_ ... shortfilms

http://www.dailymotion.pl/video/xejy9j_ ... shortfilms
-
beata101
Wskaż do odpowiedzi - wszystko
- Ulubiony Serial: Supernatural
-
kontrast
-
kontrast
w polsce w tym samym tygodniu co usa, i to na nowym kanale fox, którego nie mam 
http://hatak.pl/news/9153/Premiera_The_ ... Bwideo%5D/
już trzeci serial amc w polskiej telewizji!

http://hatak.pl/news/9153/Premiera_The_ ... Bwideo%5D/
już trzeci serial amc w polskiej telewizji!
-
Wskaż do odpowiedzi
-
kontrast
-
Wskaż do odpowiedzi
-
kontrast
-
Wskaż do odpowiedzi