It Crowd,The
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- youtube Warszawa
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
woo hoo
to zdanie
edit:
http://www.denofgeek.com/television/493 ... unced.html
PS. Graham na swojej stronce wspomina coś o Polsce http://whythatsdelightful.wordpress.com ... om-poland/
to zdanie
4 sezon w czerwcu? nie jesienią? byłoby szałowoThe IT Crowd returns to Channel 4 in June.

edit:
http://www.denofgeek.com/television/493 ... unced.html
jeszcze tylko miesiąc!With series four of sitcom The IT Crowd due to air from 25th June, writer and series director Graham Linehan has revealed that Channel 4 has already commissioned a fifth series.
PS. Graham na swojej stronce wspomina coś o Polsce http://whythatsdelightful.wordpress.com ... om-poland/

-
Wskaż do odpowiedzi
-
NIke
Wskaż do odpowiedzi - Maniak
Szok!
Sezon 3 zakończył się w grudniu 2008 i po tylu miesiącach sądziłam, że to koniec, a tu taka miła niespodzianka - 2 sezony jednego z najlepszych seriali komediowych (szkoda tylko, że Brytyjczycy robią 6-odcinkowe serie
).
Mam nadzieję, że Richmond "wyleczył się ze szkorbutu" i wróci... a w razie czego zawsze może zadzwonić po numer [nutka] 0118 999 881 999 119 725 3 [/nutka]
Sezon 3 zakończył się w grudniu 2008 i po tylu miesiącach sądziłam, że to koniec, a tu taka miła niespodzianka - 2 sezony jednego z najlepszych seriali komediowych (szkoda tylko, że Brytyjczycy robią 6-odcinkowe serie

Mam nadzieję, że Richmond "wyleczył się ze szkorbutu" i wróci... a w razie czego zawsze może zadzwonić po numer [nutka] 0118 999 881 999 119 725 3 [/nutka]

Hasło/Password: xvidasd.com

***PL***
Proszę o kierowanie zapytań o ponowne wystawienie/seedowanie odcinków/sezonu za pomocą "Prywatnej wiadomości" - wtedy dostaje maila, że coś zostało napisane, a tak dowiaduje się jak wrzucam nowe odcinki (a potem zapominam o tych zapytaniach).
***ENG***
Please send your requests for re-uploads/seeding of episodes/seasons via "private message" - this way I get the e-mail about your request and not see it at the moment of adding links for a new episodes (which leads to me forgeting about your requests).

***PL***
Proszę o kierowanie zapytań o ponowne wystawienie/seedowanie odcinków/sezonu za pomocą "Prywatnej wiadomości" - wtedy dostaje maila, że coś zostało napisane, a tak dowiaduje się jak wrzucam nowe odcinki (a potem zapominam o tych zapytaniach).
***ENG***
Please send your requests for re-uploads/seeding of episodes/seasons via "private message" - this way I get the e-mail about your request and not see it at the moment of adding links for a new episodes (which leads to me forgeting about your requests).
-
Wskaż do odpowiedzi
-
asd
-
Expert
A ja uważam, że to dobrze.
Wprawdzie tylko sześć ale mocno skondensowane i przez to serial jest naprawdę śmieszny.
Gdyby to było abc to pewnie by z sześć sezonów po 22odc każdy zrobili i nie było by już tak zabawnie.
Nie zawsze dużo znaczy dobrze.
Zawsze jednak ilość jest adekwatna do jakości.
Wprawdzie tylko sześć ale mocno skondensowane i przez to serial jest naprawdę śmieszny.
Gdyby to było abc to pewnie by z sześć sezonów po 22odc każdy zrobili i nie było by już tak zabawnie.
Nie zawsze dużo znaczy dobrze.
Zawsze jednak ilość jest adekwatna do jakości.

-
Wskaż do odpowiedzi
-
asd
-
Expert
It Crowd, The
W oczekiwaniu na nowy sezon postanowiłem przypomnieć Wam trzy pierwsze sezony.
Nowy torrent już dostępny!
W skrócie: Serial opowiada dzieje dwóch informatyków, którzy nie radzą sobie w "świecie zewnętrznym".
Pewnego dnia poznają Jen - ich nowa szefowa działu komputerowego - sęk w tym, że Jen kompletnie nie zna się na komputerach...
Jak dla mnie The IT Crowd to obok Father Teda NAJLEPSZA KOMEDIA jaką w życiu oglądałem dlatego gorrąco POLECAM!!

Nowy torrent już dostępny!
W skrócie: Serial opowiada dzieje dwóch informatyków, którzy nie radzą sobie w "świecie zewnętrznym".
Pewnego dnia poznają Jen - ich nowa szefowa działu komputerowego - sęk w tym, że Jen kompletnie nie zna się na komputerach...
Jak dla mnie The IT Crowd to obok Father Teda NAJLEPSZA KOMEDIA jaką w życiu oglądałem dlatego gorrąco POLECAM!!

-
Wskaż do odpowiedzi
-
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi - seriale to moja pasja
Popieram dwóch przedmówców w 200%. Może jeszcze do tej dwójki dodałbym "Fawlty Towers"
Niech amerykanie się schowają ze swoimi komediami.
ps. Ta scena jest dobra:

ps. Ta scena jest dobra:
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Douglas Adams
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
asd
-
Expert
Niee.. - próbowałem to kiedyś oglądać - niby śmieszne ale jakieś takie...
It Crowd i FT to jedyne komedia, w których 100% scen jest śmiesznych!
Pamiętacie jak Moss "dzwonił" po straż pożarną?

/Temat: Pożar.
/Drogi Panie ukośnik Droga Pani
/Piszę, aby poinformać o pożarze,|/który wybuchł w lokalach...
..nie to zbyt formalne.
/Pożar wykrzyknik Pożar wykrzyknik
/Pomocy wykrzyknik|/123 Clarendon Road
/Czekam na odpowiedź.
/z poważaniem Maurice Moss
Added after 7 minutes:
A to pamiętacie?

hehehe
It Crowd i FT to jedyne komedia, w których 100% scen jest śmiesznych!
Pamiętacie jak Moss "dzwonił" po straż pożarną?

/Temat: Pożar.
/Piszę, aby poinformać o pożarze,|/który wybuchł w lokalach...
..nie to zbyt formalne.
/Pożar wykrzyknik Pożar wykrzyknik
/Pomocy wykrzyknik|/123 Clarendon Road
/Czekam na odpowiedź.
/z poważaniem Maurice Moss

Added after 7 minutes:
A to pamiętacie?

hehehe

-
panjandrum
Też jedna z lepszych scen. Ta muzyczka z reklamy mnie rozbraja.xvidasd pisze: Pamiętacie jak Moss "dzwonił" po straż pożarną?
Tu macie filmik:
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
Douglas Adams
Douglas Adams
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
panjandrum
W sieci pojawił się webrip pierwszego odcinka czwartej serii:
Kod: Zaznacz cały
http://isohunt.com/torrent_details/192300397/?tab=summary
Douglas Adams
Douglas Adams
Oceń ten serial