Wielkie dzięki mam nadzieję że będziesz uploadował na bierząco jak tylko pojawią się napisy bo przecie pierwszy season ma 20 epizodów Jeszcze raz THX :o
Wielkie dzięki mam nadzieję że będziesz uploadował na bierząco jak tylko pojawią się napisy bo przecie pierwszy season ma 20 epizodów Jeszcze raz THX :o
@fluid
Ta bajka to coś na razie bez happy endu.
U mnie podobny obrazek jak u Ciebie, od 3 dni ciągle 0 (10-30), i postój na 97,8%
Do tego patrząc na podłączonych do mnie w podobnej sytuacji jest ze 40 osób.
Nie znam się na tym na tyle by diagnozować przyczynę.(w każdym razie resety nie pomagają)
@fluid Ta bajka to coś na razie bez happy endu. U mnie podobny obrazek jak u Ciebie, od 3 dni ciągle 0 (10-30), i postój na 97,8% Do tego patrząc na podłączonych do mnie w podobnej sytuacji jest ze 40 osób.
Nie znam się na tym na tyle by diagnozować przyczynę.(w każdym razie resety nie pomagają)
Jak ktoś ma na hdd to niech poseeduje parę godzin, zostało tylko kila MB do ściągnięcia większości. Jak parę osób dociągnie to pewnie torrent pożyje trochę.
Jak ktoś ma na hdd to niech poseeduje parę godzin, zostało tylko kila MB do ściągnięcia większości. Jak parę osób dociągnie to pewnie torrent pożyje trochę.
Apel - jeśli ktoś ma, (Lisu, ale może i ktoś jeszcze) niech poseeduje. Wielu będzie wdzięcznych. To mało zajmuje, więc szybko się rozejdzie. O tym też w innym temacie: http://tvshows.i365.pl/viewtopic.php?t=378
[b]Apel - jeśli ktoś ma, (Lisu, ale może i ktoś jeszcze) niech poseeduje.[/b] Wielu będzie wdzięcznych. To mało zajmuje, więc szybko się rozejdzie. O tym też w innym temacie: http://tvshows.i365.pl/viewtopic.php?t=378
@Fluid a próbowałeś odzyskać serial jakiś programem do odzysku danych
tylko ze o odzyskiwaniu mozna myslec zaraz po skasowaniu a nei jak ja juz przez ta partycje przewalilem kilkaset GB danych
Raz mi się udało w takim wypadku odzyskać plik, po dwóch tygodniach nawet
Co prawda był to w miarę mały i nie da się ukryć, że miałem szczęście, ale to zawsze coś :lol:
[quote="fluid"][quote]@Fluid a próbowałeś odzyskać serial jakiś programem do odzysku danych[/quote]
tylko ze o odzyskiwaniu mozna myslec zaraz po skasowaniu a nei jak ja juz przez ta partycje przewalilem kilkaset GB danych :)[/quote]
Raz mi się udało w takim wypadku odzyskać plik, po dwóch tygodniach nawet ;) Co prawda był to w miarę mały i nie da się ukryć, że miałem szczęście, ale to zawsze coś :lol: