Hung

Od czasu do czasu warto się przecież pośmiać.
Awatar użytkownika
saper202
Wskaż do odpowiedzi
Widziałem wszystko
Widziałem wszystko
youtube Warszawa

Post autor: saper202 »

Zapraszam na premierowy odcinek drugiego sezonu :)
lubie_kiedy
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: lubie_kiedy »

O dzięki saper202 :) pierwszy odcinek już wczoraj obejrzałam, ale dobrze że będziesz wystawiał na bieżąco :D
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Bardzo mi się ten pierwszy odcinek drugiego sezonu podobał. Ten serial trzeba lubić, to znaczy trzeba zaakceptować jego specyficzną nieefektowność - choćby względem "Californication" - dość spokojne tempo i ironiczne poczucie humoru. I przyznaję, że zdarzyła się w tym odcinku scena erotyczna, w sumie w efekcie końcowym piękna i zdaje się, że dość rzadka w telewizji, w sumie to jest swoiste tabu, a w tym odcinku zostało złamane, ale bez epatowania niepotrzebnym szokowaniem (jak w przypadku "True Blood" w ostatnim odcinku :) ).
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: spiderpp »

Jestem świeżo po 2 sezonie i muszę powiedzieć, że mi osobiście spodobał się lepiej niż poprzedni.
Jest to pewnie spowodowane tym, że zabierając się za 1 sezon myślałem, że otrzymam męską wersję Secret Diary of Call Girl. Nie otrzymując tego po prostu się zawiodłem.

W przypadku 2 sezonu już wiedziałem, za co się zabieram i wtedy serial Hung mi się naprawdę spodobał. Tanya jest wciąż dla mnie maksymalnie irytująca, ale ciekawym rozwiązaniem są jej rozmowy z Charlie. Mimo posiłkowania się radami innego alfonsa Tanya po raz kolejny udowadnia, że się do tego nie nadaje. Lenore wypada w tej roli o wiele lepiej.
seymour
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: seymour »

Mnie się drugi sezon podoba na równi z pierwszym - tak więc to pewnie kwestia nastawienia. Fabularnie druga seria jest równie ciekawa, chociaż mam wrażenie, że bardziej się w niej skupiono na życiu osobistym Raya niż na jego nowej profesji (co akurat mi nie przeszkadza).

Nowe odcinki dopiero za rok...

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ