Gates,The [ABC][2010]

Jeśli lubisz gęsią skórkę i strachy pod łóżkiem!
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
youtube Warszawa
Kontakt:

Post autor: AreQ_BAH »

3ci odcinek w odp dziale.

Co do negatywnych stron serialu, sam o nich wspominałem, myślę że warto napisać coś więcej.
ja za taki uważam tylko 1 rzecz:
Wątek młodzieżowo-miłosny (w sensie jakieś tam ona mi się podoba, kocham ja, miedzy nastolatkami), ale jest on krótki, nie zajmuje wiele czasu w odcinkach, do tego łączy się z wątkiem fantastycznym zjawisk nadprzyrodzonych (pisze na około żeby nie spoilować).

Zaleta jest jednak cała reszta, z odcinka na odcinek serial nabiera tempa, 3ci jest moim zdaniem najlepszy do tej pory, 2gi był najsłabszy.
Co do zalet - wątki "fantastyczne", kwestia "Zwykłych" ludzi nie mających o nich pojęcia, jak szeryf, który jak dobry glina wszędzie węszy.

Generalnie polecam każdemu by sam się przekonał:-)
Obrazek
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

4 odcinek gotowy:-)
Obrazek
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

zapraszam do pobierania i golądania kolejnego odcinka
Obrazek
pesti69
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: pesti69 »

do tego serialu trzeba miec powera w pewien sposob, pierwszy odcinek zdecydowanie nie zapiera dechu w piersiach, drugi jeszcze bardziej obniza poziom, ale 3 juz daje niezlego kopa, to wszystko sprawia ze chce sie poznac dalej ta historie, tylko przebrnac przez poczatek jest ciezko ;0

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ