Nie wiem, czy ktoś to ogląda, ja akurat nie, ale jak ogląda, to może zechce zobaczyć najnowszy epizod "Eureki", który jest skrzyżowaniem z tym serialem Może ktoś o tym jeszcze nie wie, dlatego przypominam
Nie wiem, czy ktoś to ogląda, ja akurat nie, ale jak ogląda, to może zechce zobaczyć najnowszy epizod "Eureki", który jest skrzyżowaniem z tym serialem :) Może ktoś o tym jeszcze nie wie, dlatego przypominam :)
właśnie skończyłem 2 sezon magazynu i jak dla mnie fajny sezon. Czy ktoś wie coś na temat 3 sezonu?Chętnie bym obejrzał.Ostatnie wydarzenie sugeruje, że scenarzyści myślą o kontynuacji serii.Będę wdzięczny za jakiekolwiek informacje.Pozdrowienia dla uploadera
właśnie skończyłem 2 sezon magazynu i jak dla mnie fajny sezon. Czy ktoś wie coś na temat 3 sezonu?Chętnie bym obejrzał.Ostatnie wydarzenie sugeruje, że scenarzyści myślą o kontynuacji serii.Będę wdzięczny za jakiekolwiek informacje.Pozdrowienia dla uploadera
Serial nie jest wybitny ale jak się go ogląda grubo po 23 to nie wydaje się jakiś strasznie makabryczny.Ponadto żaden inny serial nie podpasował mi w przerwie wakacyjnej.
Serial nie jest wybitny ale jak się go ogląda grubo po 23 to nie wydaje się jakiś strasznie makabryczny.Ponadto żaden inny serial nie podpasował mi w przerwie wakacyjnej.
sezon 2 wg mnie lepszy od pierwszego, po pierwszym miałem sobie z nim dać spokój, ale z braku interesujących pozycji teraz w wakacje, oglądałem i całkiem nieźle było, denerwowała mnie jedynie nieco H.G.Wells, ale ogólnie to w porządku i jestem na trzeci bardziej entuzjastycznie nastawiony, aniżeli byłem na drugi
sezon 2 wg mnie lepszy od pierwszego, po pierwszym miałem sobie z nim dać spokój, ale z braku interesujących pozycji teraz w wakacje, oglądałem i całkiem nieźle było, denerwowała mnie jedynie nieco H.G.Wells, ale ogólnie to w porządku i jestem na trzeci bardziej entuzjastycznie nastawiony, aniżeli byłem na drugi :)
Ja zakończyłem serial na pierwszym sezonie, skończyłem i juz nie wróciłem. Ciężko by mi było to polecać dalej... Gra aktorów jakoś mi nie pasuje tutaj.
Ja zakończyłem serial na pierwszym sezonie, skończyłem i juz nie wróciłem. Ciężko by mi było to polecać dalej... Gra aktorów jakoś mi nie pasuje tutaj.
Mi się serial bardzo spodobał. Ma specyficzny styl, który nie zawsze każdemu się podoba, ale jak dla mnie to jest jeden ze znaków rozpoznawczych serialu. Fajne postacie, które nie potrafią znudzić. Historia może nie wybitna, ale chyba twórcy nie silili się na jakąś mega wybitna fabułę, biorąc pod uwagę, że to serial wakacyjny dla mnie jest ok. Juz niedługo start czwartego sezonu, nie mogę się doczekać.
Mi się serial bardzo spodobał. Ma specyficzny styl, który nie zawsze każdemu się podoba, ale jak dla mnie to jest jeden ze znaków rozpoznawczych serialu. Fajne postacie, które nie potrafią znudzić. Historia może nie wybitna, ale chyba twórcy nie silili się na jakąś mega wybitna fabułę, biorąc pod uwagę, że to serial wakacyjny dla mnie jest ok. Juz niedługo start czwartego sezonu, nie mogę się doczekać.
4 sezon już w połowie a serial dalej według mnie trzyma swój poziom tzn nie jest wybitny ale na wakacje w sam raz.Fajne postaci czasami nawet niezły humor fajne pomysły na artefakty motyw przewodni na cały sezon nawet nienajgorszy, jak dla mnie mogą ciągnąć serial dalej zwłaszcza, ze zakończyli już eurekę.I co będziemy oglądać w wakacje?
4 sezon już w połowie a serial dalej według mnie trzyma swój poziom tzn nie jest wybitny ale na wakacje w sam raz.Fajne postaci czasami nawet niezły humor fajne pomysły na artefakty motyw przewodni na cały sezon nawet nienajgorszy, jak dla mnie mogą ciągnąć serial dalej zwłaszcza, ze zakończyli już eurekę.I co będziemy oglądać w wakacje?
Półmetek czwartego sezonu zakończył się niezłym cliffhangerem, ciekaw jestem jak to się potoczy. Odpowiedzi poznamy dopiero w marcu 2013 jednak, warto poczekać, bo było parę niezłych twistów w ostatnich odcinkach. Jak na serial wakacyjny trzyma poziom, choć są odcinki lepsze i gorsze to jednak zawsze oglądam nie nudząc się na seansie.
Fajnie było by gdyby wprowadzili jakieś postaci z Eureki, może nie do stałej obsady, ale od czasu do czasu fajnie było by zobaczyć znajome twarze.
Półmetek czwartego sezonu zakończył się niezłym cliffhangerem, ciekaw jestem jak to się potoczy. Odpowiedzi poznamy dopiero w marcu 2013 jednak, warto poczekać, bo było parę niezłych twistów w ostatnich odcinkach. Jak na serial wakacyjny trzyma poziom, choć są odcinki lepsze i gorsze to jednak zawsze oglądam nie nudząc się na seansie. Fajnie było by gdyby wprowadzili jakieś postaci z Eureki, może nie do stałej obsady, ale od czasu do czasu fajnie było by zobaczyć znajome twarze.
Serial już się wypala, brak mu świeżości nie jest już tak wciągający jak kiedyś.
Ale dobrze, że będą mieli szansę zakończyć serial... mam nadzieję w dobrym stylu.
Serial już się wypala, brak mu świeżości nie jest już tak wciągający jak kiedyś. Ale dobrze, że będą mieli szansę zakończyć serial... mam nadzieję w dobrym stylu.