Po tym jak SB rozwinął się wątek alkoholowy (w którym specjalnie nic nie mam do powiedzenia bo się nie znam) przypomniało mi się że niedawno widziałem fajny teledysk na temat. Widzieliście może teledysk Ke$ha - Tik Tok?
Treść super ambitna, coś w stylu DJ Brusha: "Wypiłem siedem piw i trochę mną zachwiało.." Ale do rzeczy.. Przez przypadek wpadłem ostatnio na nową wersję Tik Tok, która jak krótko mówiąc genialna ^^
Normalnie może nie byłby to materiał na całkiem nowy temat ale okazuje się autor tego teledysku na dobre zajął się tego typu parodiami, na jego kanale youtube znajdują się i Lady Gaga i Jack Bauer i wiele innych i w związku z czym IMO sprawa zasługuje na uwagę i osobny wątek
Po tym jak SB rozwinął się wątek alkoholowy (w którym specjalnie nic nie mam do powiedzenia bo się nie znam) przypomniało mi się że niedawno widziałem fajny teledysk na temat. Widzieliście może teledysk Ke$ha - Tik Tok?
Treść super ambitna, coś w stylu DJ Brusha: "Wypiłem siedem piw i trochę mną zachwiało.." Ale do rzeczy.. Przez przypadek wpadłem ostatnio na nową wersję Tik Tok, która jak krótko mówiąc genialna ^^
http://www.youtube.com/watch?v=d7n8GqewJ2M
Normalnie może nie byłby to materiał na całkiem nowy temat ale okazuje się autor tego teledysku na dobre zajął się tego typu parodiami, na jego kanale youtube znajdują się i Lady Gaga i Jack Bauer i wiele innych i w związku z czym IMO sprawa zasługuje na uwagę i osobny wątek :rabbit: