Dawno nic nie polecalem wiec trzeba to nadrobic.
Pojawil sie na razie jeden (z 3) odcinek serialu ktory zaintrygowal mnie samym opisem.
Londyn, rok 2008. Seria krwawych morderstw nawiedza stolicę Wielkiej Brytanii. Szybko okazuje się, że oprawca wzoruje się na zbrodniach dokonanych przez Kubę Rozpruwacza ponad 120 lat temu. Zegar tyka, pojawiają się kolejne ciała, a do polowania na przeciwka włącza się trzech niezwykłych bohaterów.
Odcinek mozna znalezc tylko na prywatnych trackerach (ja nei znalazlem go nigdzie indziej)
Wstawiac go raczej nei bede bo na 99% nikt nei bedzie robil do tego napisow ale dla tych ktorzy znaja jezyk pozycja obowiazkowa.
We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
Londyn, rok 2008. Seria krwawych morderstw nawiedza stolicę Wielkiej Brytanii. Szybko okazuje się, że oprawca wzoruje się na zbrodniach dokonanych przez Kubę Rozpruwacza ponad 120 lat temu. Zegar tyka, pojawiają się kolejne ciała, a do polowania na przeciwka włącza się trzech niezwykłych bohaterów.
Odcinek mozna znalezc tylko na prywatnych trackerach (ja nei znalazlem go nigdzie indziej) Wstawiac go raczej nei bede bo na 99% nikt nei bedzie robil do tego napisow ale dla tych ktorzy znaja jezyk pozycja obowiazkowa.
[quote="fluid"] Wstawiac go raczej nei bede bo na 99% nikt nei bedzie robil do tego napisow ale dla tych ktorzy znaja jezyk pozycja obowiazkowa.[/quote]
Niezbyt brutalny, pełen niedopowiedzen, ale bardzo fajny serial kryminalny. Powrótka Kuby Rozpruwacza. Dobrze osadzone role, ciekawie rozprowadzona akcja, serial bardzo wciąga i szybko się go ogląda. Kto nie oglądał, jak najszybciej obejrzeć!
Niezbyt brutalny, pełen niedopowiedzen, ale bardzo fajny serial kryminalny. Powrótka Kuby Rozpruwacza. Dobrze osadzone role, ciekawie rozprowadzona akcja, serial bardzo wciąga i szybko się go ogląda. Kto nie oglądał, jak najszybciej obejrzeć!
Mi bardzo przypadł do gustu, ale kryminały w każdej postaci lubię Kto oglądał League of Gentlemen rozpozna tam jednego z aktorów. Świetnie wypadł w swojej roli.
Mi bardzo przypadł do gustu, ale kryminały w każdej postaci lubię :D Kto oglądał League of Gentlemen rozpozna tam jednego z aktorów. Świetnie wypadł w swojej roli.
Właśnie sobie umiliłem sobotę i obejrzałem ten mini. I nie żałuje. Świetny klimat, dobre aktorstwo, ciekawy i wciągający scenariusz.
Polecam
Zauważyłem też że dziś pojawiły się napisy do 2x01 autorstwa Koniu734. Ściągając 1 nie miałem nadziei na 2 sezon. A tu niespodzianka. Tak że czekamy na pozostałe dwa.
Właśnie sobie umiliłem sobotę i obejrzałem ten mini. I nie żałuje. Świetny klimat, dobre aktorstwo, ciekawy i wciągający scenariusz. Polecam
Zauważyłem też że dziś pojawiły się napisy do 2x01 autorstwa Koniu734. Ściągając 1 nie miałem nadziei na 2 sezon. A tu niespodzianka. Tak że czekamy na pozostałe dwa.
Ciekawy mini serial; porządny, ale bez szaleństw. Zastanawiam się o czym będzie traktował drugi sezon.
Spoiler:
Wątek Kuby Rozpruwacza został już chyba do końca wykorzystany, kolejnego naśladowcy raczej nie będzie, tak więc pozostaje chyba jakiś inny seryjny morderca. W takim wypadku szkoda tytułu.
Swoją drogą tożsamość zabójcy nie była dla mnie zbyt wielkim zaskoczeniem:
Spoiler:
już chyba w drugim odcinku zacząłem podejrzewać doktorka - to chyba skutek oglądania Dextera:
Ciekawy mini serial; porządny, ale bez szaleństw. Zastanawiam się o czym będzie traktował drugi sezon. [spoiler]Wątek Kuby Rozpruwacza został już chyba do końca wykorzystany, kolejnego naśladowcy raczej nie będzie, tak więc pozostaje chyba jakiś inny seryjny morderca. W takim wypadku szkoda tytułu.[/spoiler]
Swoją drogą tożsamość zabójcy nie była dla mnie zbyt wielkim zaskoczeniem: [spoiler]już chyba w drugim odcinku zacząłem podejrzewać doktorka - to chyba skutek oglądania [i]Dextera[/i]: [spoiler](pierwszy sezon, wątek braciszka)[/spoiler][/spoiler]
Są napisy do 2 sezonu. W końcu można dodać
Pytanie tylko co do jakości. Bo z tego co wiem 2 i 3 ep tworzyła osoba słabo znająca angielski (jak sama określiła).
Są napisy do 2 sezonu. W końcu można dodać :ok Pytanie tylko co do jakości. Bo z tego co wiem 2 i 3 ep tworzyła osoba słabo znająca angielski (jak sama określiła).