Leverage
-
Wskaż do odpowiedzi - youtube Warszawa
Ciekawe zakończenie 2 sezonu i połączenie go z trzecim. naprawdę fajnie się go ogląda i powiem to po raz enty już - uwielbiam Parker!!! : )
Niby seriale Hustle i Leverage są do siebie podobne, ale im więcej oba oglądam to tym bardziej są one zupełnie inne ;p Już przestaję je porównywać i będę się cieszył każdym z osobna.
Niby seriale Hustle i Leverage są do siebie podobne, ale im więcej oba oglądam to tym bardziej są one zupełnie inne ;p Już przestaję je porównywać i będę się cieszył każdym z osobna.
-
NIke
Wskaż do odpowiedzi - Maniak
Ostatnio Parker doprowadzała mnie do łez.
Najpierw (3x08) jej przeszłość jako złodziej samochodów + wcześniejsza kariera jako... kierowca samochodu do ucieczki, następnie (3x09) jej „weekendowe rozrywki” (to w USA pracuje się w sobotę i niedzielę?), a ostatnio (3x10) – niezwykle wyczerpująca „Kradzież Dusz” (i wszystko, co z nią związane) lol^2.
Czekam z niecierpliwością na kolejne odcinki
.
Najpierw (3x08) jej przeszłość jako złodziej samochodów + wcześniejsza kariera jako... kierowca samochodu do ucieczki, następnie (3x09) jej „weekendowe rozrywki” (to w USA pracuje się w sobotę i niedzielę?), a ostatnio (3x10) – niezwykle wyczerpująca „Kradzież Dusz” (i wszystko, co z nią związane) lol^2.
Czekam z niecierpliwością na kolejne odcinki

Ostatnio zmieniony 17 sierpnia 2010, 18:15 przez NIke, łącznie zmieniany 1 raz.
Hasło/Password: xvidasd.com

***PL***
Proszę o kierowanie zapytań o ponowne wystawienie/seedowanie odcinków/sezonu za pomocą "Prywatnej wiadomości" - wtedy dostaje maila, że coś zostało napisane, a tak dowiaduje się jak wrzucam nowe odcinki (a potem zapominam o tych zapytaniach).
***ENG***
Please send your requests for re-uploads/seeding of episodes/seasons via "private message" - this way I get the e-mail about your request and not see it at the moment of adding links for a new episodes (which leads to me forgeting about your requests).

***PL***
Proszę o kierowanie zapytań o ponowne wystawienie/seedowanie odcinków/sezonu za pomocą "Prywatnej wiadomości" - wtedy dostaje maila, że coś zostało napisane, a tak dowiaduje się jak wrzucam nowe odcinki (a potem zapominam o tych zapytaniach).
***ENG***
Please send your requests for re-uploads/seeding of episodes/seasons via "private message" - this way I get the e-mail about your request and not see it at the moment of adding links for a new episodes (which leads to me forgeting about your requests).
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Kontakt:
-
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Kontakt:
-
Wskaż do odpowiedzi - załapałem bakcyla
Ja dałem sobie spokój po kilku odcinkach. Realizm w tym serialu nie istnieje. Zawsze wszystko im się udaje. Robiąc swoje ,,przekręty'' nawet nie próbują się kamuflować. Hipotetycznie gdyby ci wszyscy wyrolowani przez nich goście się skrzyknęli, wynajęli jakiegoś zawodowego morderce mogli by się ich łatwo pozbyć. Jako komedia z elementami akcji ujdzie.
-
Wskaż do odpowiedzi
-
anetag77
Wskaż do odpowiedzi - seriale to moja pasja
-
NIke
Wskaż do odpowiedzi - Maniak
Leverage
Jak tylko wystawię ostatni odcinek - tak.
Zresztą planowałam ten dzień jako "Dzień Torrenta"
Zresztą planowałam ten dzień jako "Dzień Torrenta"

Hasło/Password: xvidasd.com

***PL***
***ENG***

***PL***
***ENG***
-
anetag77
Wskaż do odpowiedzi - seriale to moja pasja
Oceń ten serial