Leverage

"Zabili go i uciekł" w wielu odsłonach!
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: spiderpp »

Ciekawe zakończenie 2 sezonu i połączenie go z trzecim. naprawdę fajnie się go ogląda i powiem to po raz enty już - uwielbiam Parker!!! : )

Niby seriale Hustle i Leverage są do siebie podobne, ale im więcej oba oglądam to tym bardziej są one zupełnie inne ;p Już przestaję je porównywać i będę się cieszył każdym z osobna.
Awatar użytkownika
NIke
Wskaż do odpowiedzi
Maniak
Maniak

Post autor: NIke »

Ostatnio Parker doprowadzała mnie do łez.
Najpierw (3x08) jej przeszłość jako złodziej samochodów + wcześniejsza kariera jako... kierowca samochodu do ucieczki, następnie (3x09) jej „weekendowe rozrywki” (to w USA pracuje się w sobotę i niedzielę?), a ostatnio (3x10) – niezwykle wyczerpująca „Kradzież Dusz” (i wszystko, co z nią związane) lol^2.
Czekam z niecierpliwością na kolejne odcinki :).
Ostatnio zmieniony 17 sierpnia 2010, 18:15 przez NIke, łącznie zmieniany 1 raz.
Hasło/Password: xvidasd.com
Obrazek

***PL***
Proszę o kierowanie zapytań o ponowne wystawienie/seedowanie odcinków/sezonu za pomocą "Prywatnej wiadomości" - wtedy dostaje maila, że coś zostało napisane, a tak dowiaduje się jak wrzucam nowe odcinki (a potem zapominam o tych zapytaniach).

***ENG***
Please send your requests for re-uploads/seeding of episodes/seasons via "private message" - this way I get the e-mail about your request and not see it at the moment of adding links for a new episodes (which leads to me forgeting about your requests).
Sott23
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Sott23 »

Poczytałem w temacie trochę na temat tego serialu i chętnie zobaczę 1 sezon a być może resztę tez :- )
ana81 pisze:każdy z bohaterów ma jakieś unikalne zdolności, z których robią dość ciekawy użytek :-]
To mi się spodobało.
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

Ja jestem po 9 odcinkach 3 sezonu, które wyszły dotychczasowo w asd. Wszystko w porządku, styl i poziom serialu dalej taki sam, ale prawie nic się nie dzieję w kwestii głównego wątku. Może to się zmieni niedługo, bo to chyba już gdzieś połowa sezonu?
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: AreQ_BAH »

No zmienia się bardzo powoli :-) Ale to nie jest siła tego serialu.

Nowy 10-ty, odcinek w odp dziale. 13 to był finał lata.
Obrazek
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

Polskie napisy już są do 12 i 13 epizodu ; )
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: AreQ_BAH »

Niedługo będzie. :-)
Obrazek
lycien
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla

Post autor: lycien »

Ja dałem sobie spokój po kilku odcinkach. Realizm w tym serialu nie istnieje. Zawsze wszystko im się udaje. Robiąc swoje ,,przekręty'' nawet nie próbują się kamuflować. Hipotetycznie gdyby ci wszyscy wyrolowani przez nich goście się skrzyknęli, wynajęli jakiegoś zawodowego morderce mogli by się ich łatwo pozbyć. Jako komedia z elementami akcji ujdzie.
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

Trochę już mnie też zaczął ten serial nudzić. Zobaczyłem do końca 3 sezon, ale jakiś super wspomnień nie będę miał. Jakoś Hustle ostatnimi czasy bardziej do mnie przemawia.
Awatar użytkownika
anetag77
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Re: Leverage

Post autor: anetag77 »

NIke zrobisz moze sezon5 w torrencie?
:)
Awatar użytkownika
NIke
Wskaż do odpowiedzi
Maniak
Maniak

Leverage

Post autor: NIke »

Jak tylko wystawię ostatni odcinek - tak.
Zresztą planowałam ten dzień jako "Dzień Torrenta" ;)
Hasło/Password: xvidasd.com
Obrazek

***PL***
Proszę o kierowanie zapytań o ponowne wystawienie/seedowanie odcinków/sezonu za pomocą "Prywatnej wiadomości" - wtedy dostaje maila, że coś zostało napisane, a tak dowiaduje się jak wrzucam nowe odcinki (a potem zapominam o tych zapytaniach).

***ENG***
Please send your requests for re-uploads/seeding of episodes/seasons via "private message" - this way I get the e-mail about your request and not see it at the moment of adding links for a new episodes (which leads to me forgeting about your requests).
Awatar użytkownika
anetag77
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Re: Leverage

Post autor: anetag77 »

Super, wielkie dzięki!
:)

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ