🧺🐰🥚🐑🫘🌿 Wesołego Alleluja 🌿🐇🐣🌷

Bionic Woman (2007)

a long, long time ago..
haker_dream
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: haker_dream »

Mam takie pytanie, ktoś miał go może w planach a jeśli miał to czy zdjęcie z anteny nie zmieni tych planów?
djjasiek
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: djjasiek »

Dzisiaj światło dzienne ujrzał pierwszy sezon Bionic Woman w wersji (XviD asd), (hip hip, hurraa ;P). Oto link do niego:

Obrazek

Serdecznie zapraszam do ściągania i oglądania.
Merlin_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Merlin_ »

Dziękie wielkie! Już zasysamy :)
Yogi_18
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Yogi_18 »

Ja przez weekend obejrzałem troszkę i dzisiaj skończyłem ostatni odcinek :)

Powiem tak wielkich rewelacji nie było, serial mnie nie porwał ale nie był tak tragiczny jak to niektóry mówili, fajnie by było jak byłby jakoś sensownie zamknięty w całość bo zostawia parę spraw pod znakiem zapytania, jeśli będzie kontynuacja to z chęcią ją chciałbym obejrzeć - taki leki serialik mi nie zaszkodzi :P
Bostonq pisze:Dla mnie wyglądało to na taki "snuj", który snuć sie może baaardzo długo, bo i jak to zakończyć: śmiercią bohaterki, utratą mocy, zmianą płci?
Z tego co można zazwyczaj zauważyć w serialach: 1 sezon serialu = 1 rok, to mógłbym powiedzieć że serial był zamyśle na 5 lat (5 sezonów), czemu tak uważam bo w jednym odcinku było powiedziane (minispoiler) że tchnologia bioniczna działa tylko przez 5 lat, a potem główna bohaterka ma pożegnać się z tym światem - jak wiadomo tego momentu nie doczekaliśmy po serial przerwali :P

Mam do was pytanko, w 2 odcinku gdy nasza bohaterka wchodzi do domu w tym opuszczonym miasteczku widzimy telewizor, a w nim leci jakiś film/serial s-f czy może ktoś wie co to takiego leci :?:
Obrazek
Ja już to gdzieś widziałem ale jakoś tytuły skojarzyć nie mogę :(
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Hmm - a propos tego spoilera. Taki wątek w pewnym sensie pojawił się przecież w "Blade Runnerze". Oczywiście, trochę inny był sens, ale zasada podobna. Pytanie (choć biorąc pod uwagę poziom serialu - tak jak pisze @Yogi_18: nie taki zły, ale i bez rewelacji - chyba znam odpowiedź), czy twórcy choć trochę by się zbliżyli do poziomu rozwiązania znanego ze wspomnianego przeze mnie filmu :)
scypion
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: scypion »

Yogi_18 pisze:Ja już to gdzieś widziałem ale jakoś tytuły skojarzyć nie mogę
to "Battlestar Galactica" :)

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ