Bionic Woman (2007)
-
Wskaż do odpowiedzi - youtube Warszawa
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Ja przez weekend obejrzałem troszkę i dzisiaj skończyłem ostatni odcinek 
Powiem tak wielkich rewelacji nie było, serial mnie nie porwał ale nie był tak tragiczny jak to niektóry mówili, fajnie by było jak byłby jakoś sensownie zamknięty w całość bo zostawia parę spraw pod znakiem zapytania, jeśli będzie kontynuacja to z chęcią ją chciałbym obejrzeć - taki leki serialik mi nie zaszkodzi

Mam do was pytanko, w 2 odcinku gdy nasza bohaterka wchodzi do domu w tym opuszczonym miasteczku widzimy telewizor, a w nim leci jakiś film/serial s-f czy może ktoś wie co to takiego leci :?:

Ja już to gdzieś widziałem ale jakoś tytuły skojarzyć nie mogę

Powiem tak wielkich rewelacji nie było, serial mnie nie porwał ale nie był tak tragiczny jak to niektóry mówili, fajnie by było jak byłby jakoś sensownie zamknięty w całość bo zostawia parę spraw pod znakiem zapytania, jeśli będzie kontynuacja to z chęcią ją chciałbym obejrzeć - taki leki serialik mi nie zaszkodzi

Z tego co można zazwyczaj zauważyć w serialach: 1 sezon serialu = 1 rok, to mógłbym powiedzieć że serial był zamyśle na 5 lat (5 sezonów), czemu tak uważam bo w jednym odcinku było powiedziane (minispoiler) że tchnologia bioniczna działa tylko przez 5 lat, a potem główna bohaterka ma pożegnać się z tym światem - jak wiadomo tego momentu nie doczekaliśmy po serial przerwaliBostonq pisze:Dla mnie wyglądało to na taki "snuj", który snuć sie może baaardzo długo, bo i jak to zakończyć: śmiercią bohaterki, utratą mocy, zmianą płci?

Mam do was pytanko, w 2 odcinku gdy nasza bohaterka wchodzi do domu w tym opuszczonym miasteczku widzimy telewizor, a w nim leci jakiś film/serial s-f czy może ktoś wie co to takiego leci :?:

Ja już to gdzieś widziałem ale jakoś tytuły skojarzyć nie mogę

-
Wskaż do odpowiedzi
Hmm - a propos tego spoilera. Taki wątek w pewnym sensie pojawił się przecież w "Blade Runnerze". Oczywiście, trochę inny był sens, ale zasada podobna. Pytanie (choć biorąc pod uwagę poziom serialu - tak jak pisze @Yogi_18: nie taki zły, ale i bez rewelacji - chyba znam odpowiedź), czy twórcy choć trochę by się zbliżyli do poziomu rozwiązania znanego ze wspomnianego przeze mnie filmu 

-
Wskaż do odpowiedzi
Oceń ten serial