How to make it in America

Od czasu do czasu warto się przecież pośmiać.
Awatar użytkownika
saper202
Wskaż do odpowiedzi
Widziałem wszystko
Widziałem wszystko
youtube Warszawa

Post autor: saper202 »

Jak tylko pojawią się napisy do ostatniego odcinka, to będzie torrencik z pierwszym sezonem :-)
mick22
Wskaż do odpowiedzi
zawodowiec
zawodowiec

Post autor: mick22 »

Ciekawe czy będzie 2 sezon? jak dla mnie taki przyjemny serialik o pogoni za marzeniami .
Awatar użytkownika
saper202
Wskaż do odpowiedzi
Widziałem wszystko
Widziałem wszystko

Post autor: saper202 »

How to Make It in America Season1 (XviD asd) EnglishV+NapisyPL Obrazek

Kod: Zaznacz cały

http://thepiratebay.org/torrent/5488335
goskes
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: goskes »

Nie słyszał nikt żadnych plotek o s02? Oby coś nakręcili, bo historia naprawdę ciekawa. No i ostatni odcinek s01 pozostawia duże możliwości :)
camber
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: camber »

rowniez jestem ciekaw czy powstanie sezon 2 bo serial wciagnal :oops:
Awatar użytkownika
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń

Post autor: Don_Bazylian »

Serial ani fajny ani nudny, typowy średniak, taki zapychacz czasu. Wyraźnie brakuje mu polotu, czy czegokolwiek wciągającego. Ja zobaczyłem 1,5 odcinka i dalej sobie daruję, szkoda czasu. Lepiej zobaczyć coś co się podoba. Trochę szkoda, bo lubię Bryana Greenberga, dobry aktor.
shisho
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: shisho »

Normalnie nie wiem, jak można to porównywać z Entourage, albo umieścić w kategorii Prześmieszne Komedie :scratch: Ten serial nie ma chyba nic wspólnego ani z tym pierwszym, ani z tym drugim.
Dla mnie to typowa obyczajówka i chyba tak powinno się na niego spoglądać, bo inaczej to można się zawieść ;]
Średniawka, nic więcej, nie będę płakał i żałował, że nastepne sezony się nie pojawią, a jak sezon drugi będzie, to moze kiedyś obejrzę, z czystej ciekawości losów głównych bohaterów, ich przyjaźni i interesu. Jakbym miał wystawić ocenę całości, to 5/10, jak to mówi moja koleżanka: szału nie ma.
Spoiler:
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: piotr_cebo »

Chyba oglądaliśmy dwa różne seriale. Ja jakiś czas temu obejrzałem pierwszy odcinek i bardzo mi się spodobał, zresztą już o tym pisałem. Później przegapiłem premiere całego sezonu, albo poprostu nie chciałem ściągać torrenta, nie pamiętam i tak dzisiaj zacząłem ściągać reszte. Wczoraj przypomniałem pierwszy odcinek, a dzisiaj obejrzałem 7 pozostałych. A powiem tak, że prawie nigdy mi się nie zdarza żeby obejrzeć serial w jeden dzień. Dla mnie jest genialny. Entourage jest strasznie słabe, nie mogłem obejrzeć więcej niż 15 minut, a zaczynałem chyba 4 razy... A co do HtMIiA to jego główną zaletą jest to, że nie pokazuje ślicznej, kolorowej ameryki, szarość emanująca z monitora pokazuje profesjonalizm HBO. Oni nie robią papki dla mas, to ma historie, której byłem ciekawy i to naprawde ciekawy. Owszem jest to serial o dwóch marzycielach, troche naiwnych, ale nie takich, którzy dzięki temu, że żyją w takim wspaniałym kraju, a dlatego, że wierzą w to co robią i próbują dojść do celu są w stanie coś osiągnąć. I samo nawiązanie do "amerykańskiego snu" jest trochę nie na miejscu, bo nawiązanie do Japonii pokazuje, że nic nie osiągneli z USA, że gdyby nie ten japończyk nie mieli by nic, bo w stanach nie ma możliwości przebicia się.
Spoiler:
Obrazek

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ