Nowe seriale w 2008 roku

Historyczne posty.
Wochniu
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: Wochniu »

Ja, jedyne o co się modlę. to to żeby wznowili Heroes. Serial dostał takiego kopa w drugim sezonie, że oglądam każdy odcinek na bezdechu.
Awatar użytkownika
Aye
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla

Post autor: Aye »

Większość z was mówi o kolejnych sezonach już wyświetlanych seriali, mnie osobiście interesowałoby jakie nowe produkcje pojawią się w A.D. 2008. Sam nie mam za bardzo czasu i samozaparcia aby to śledzić, więc może znajda się pasjonaci, którzy się tym interesują i w tym temacie dodają swój jeden lub kilka postów, za co chyba nie tylko ja byłbym wdzięczny.
Obrazek
Pawel
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Pawel »

Aye pisze:Większość z was mówi o kolejnych sezonach już wyświetlanych seriali, mnie osobiście interesowałoby jakie nowe produkcje pojawią się w A.D. 2008.
Przez strajk scenarzystów nowych seriali w 2008 roku może być naprawdę mało, bo wczesna wiosna to termin pokazywania wersji roboczych pilotów nowych seriali bossom stacji i ci albo to akceptują i powstaje serial albo nie. A jak mają bossom stacji pokazać te piloty jak nie ma kto napisać do nich scenariusza ;).
Awatar użytkownika
Aye
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla

Post autor: Aye »

Na szczęście nie tylko w Ameryce kręcą seriale, teraz może pojawić się motywacja do szukania takich perełek jak Tae Wang Sa Shin Gi.
Obrazek
elmo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: elmo »

Albo ruskiego Mistrz i Małgorzata. Tae Wang Sa Shin Gi jeszcze nie oglądałem całości, ale i tak podejrzewam, że pomimo znacznie mniejszego budżetu rosyjski serial jest lepszy i ma ten niezapomniany klimat :)
mxgts
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: mxgts »

hey :mrgreen:

wiecie moze kiedy beda kolejne odcinki Kroniki Sary Connor :?: :!: pierwszy odcinek byl extra i chcetnie obejrzalbym kolejne :wink:
haker_dream
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: haker_dream »

W nowym roku ma być
MoszeUsz
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: MoszeUsz »

Na początki stycznia. Miało być od 14 stycznia bodajże w poniedziałki na Foxie
Awatar użytkownika
anetag77
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Post autor: anetag77 »

Battlestar Galactica najwazniejsza. :alien:
:)
nova.nike
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: nova.nike »

Ja z niecierpliwością czekam na Housa i Monka. Moje dwa ulubione seriale.
Poza tym ciesze się że zobaczę jakieś sensowne zakończenie Jericho. Chciałabym aby to samo było w przypadku Meadowlands, które rózniez mi się spodobało.
Jestem ciekawa co dalej z Legend Tae Wang Sa Shin Gi i co z Weeds, czy to ostatni sezon czy dalej będą go kręcić?
Mroofa69
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mroofa69 »

ja mam nadzieje tak jak Rafalito na 2 sezon Dirt a oprucz tego House,Desperate Housewives,Grey's Anatomy i wiele innych ale za duzo by wszystkie wymieniac
Awatar użytkownika
Lisu11
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: Lisu11 »

Ja czekam na
24 season 7
the shield season finałowy
Heroes season 3
Lost season 4
wznowienie Prison Break
Może jeszcze uda się z Dexterem season 3 oraz z Day Break'em season2 (jeśli w ogóle coś takiego powstanie)
nie miałbym też nic przeciwko Jericho season 2
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

http://www.filmweb.pl/Nowo%C5%9Bci+w+am ... s,id=39730

Ot i mamy listę. Co mnie cieszy, to że oprócz Kronik Connorowej z nowości zapowiadają się same pierdoły, więc będzie czasu na nadrobienie staroci :D
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

Ot i mamy listę. Co mnie cieszy, to że oprócz Kronik Connorowej z nowości zapowiadają się same pierdoły, więc będzie czasu na nadrobienie staroci
dokładnie, tylko Sarah Connors Chronicle jest ciekawe z zaprezentowanych tam seriali, reszta to kicha i same wtórne pomysły
elmo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: elmo »

A ja nawet nie wiem tak naprawdę, czy ta Sara przyciągnie mnie przed monitor ;) Na razie jedynie czekam na zakończenie Jericho, żeby w końcu wziąć się za oglądanie tego serialu. A tak... to chyba w końcu wezmę się za któregoś Star Treka, albo nadrobię Farscape, który cierpliwie czeka na swoją kolej już od paru lat ;)
chinga
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: chinga »

ja z niecierpliwoscia czekam na SCC i BSG sezon 4
oraz The L Word sezon 5, istnieje szansa ze bedzie tu dostepny odcinek po odcinku?
camze
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: camze »

Jericho 2 sezon
Lost 4 sezon
Prison Break 3 sezon kontynuacja
i moze day break 2 season
Pawel
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Pawel »

Day Break dostał cancela.
Extasy
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Extasy »

chinga z mininovy sa juz 3 odcinki po 350mb :) Sciagac,przekonwertowac i ogladac:)
Ja bym czekal az wkoncu Scrubs s7 poleci bo zrobili 6 odcinkow staneli i kapa.Mogli by The Class wznowic bo nakrecili 1 sezon.Tylko 1 wątek byl rozwikłany a inne nie;/ Ale z nowosci to juz sie natoczylo kilka i sa godne ogladania
dukekubas
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: dukekubas »

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ