Imię: Daniel; wiek: 20; miasto: Żory.
Seriale amerykańskie oglądam od paru ładnych lat i przewinęło się sporo tytułów Jednak moje ulubione to: Chuck, Dexter i White Collar.
Poza tym lubię czytać książki, głównie o tematyce fantastycznej.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 22 września 2010, 11:18 przez Shephard1990, łącznie zmieniany 1 raz.
Imię: Daniel; wiek: 20; miasto: Żory. Seriale amerykańskie oglądam od paru ładnych lat i przewinęło się sporo tytułów :) Jednak moje ulubione to: Chuck, Dexter i White Collar.
Poza tym lubię czytać książki, głównie o tematyce fantastycznej.
Dość długo już korzystam z xvidasd, szczerze to nawet nie pamiętam od kiedy. Jestem fanem Star Trek'a i ten serial mnie tu ściągnął. Potem jeszcze SG i chyba wszystko co związane z sci-fi.
Dość długo już korzystam z xvidasd, szczerze to nawet nie pamiętam od kiedy. Jestem fanem Star Trek'a i ten serial mnie tu ściągnął. Potem jeszcze SG i chyba wszystko co związane z sci-fi.
Witam wszystkich
Mam na imię Tomek, urodziłem się i mieszkam w Łodzi. Tam też ciężko probuję studiować Nanotechnologię na Wydziale Chemicznym PŁ Przeżyłem póki co 21 lat i planuję przeżyć conajmniej drugie tyle Uwielbiam seriale animowane typu Family Guy, American Dad!, The Simpsons, Futuramę, a także fabularne, takie jak Prison Break, Weeds, Californication.. Duuużo by wymieniać
Pozdrawiam
Witam wszystkich :) Mam na imię Tomek, urodziłem się i mieszkam w Łodzi. Tam też ciężko probuję studiować Nanotechnologię na Wydziale Chemicznym PŁ ;) Przeżyłem póki co 21 lat i planuję przeżyć conajmniej drugie tyle :P Uwielbiam seriale animowane typu Family Guy, American Dad!, The Simpsons, Futuramę, a także fabularne, takie jak Prison Break, Weeds, Californication.. Duuużo by wymieniać :D Pozdrawiam :)
Witam. Jestem Damian.
Od jakiegos czasu jestem wielkim fanem seriali.
Big fan: prisona, ekipy, rozowych lat 70 i wielu wielu innych seriali.
Z reguly ogladam komedie ale probuje wszystkiego...
Obecnie ogladam Breaking Bad i jestem zachwycony!
Witam. Jestem Damian. Od jakiegos czasu jestem wielkim fanem seriali. Big fan: prisona, ekipy, rozowych lat 70 i wielu wielu innych seriali. Z reguly ogladam komedie ale probuje wszystkiego... Obecnie ogladam Breaking Bad i jestem zachwycony!
Hey. Jestem Krzysiek aka Hosse.
Mieszkam w miejscowości pod Zieloną Górą.
Oglądam co popadnie. Ostatnio głównie seriale. Na dzień dzisiejszy oglądam 17 rożnych seriali, które wychodzą na bieżąco
Na forum pojawiam się gdyż potrzebuje dostępu do starszych części NCSI sezony od 3+.
Pozdrawiam.
Hey. Jestem Krzysiek aka Hosse. Mieszkam w miejscowości pod Zieloną Górą. Oglądam co popadnie. Ostatnio głównie seriale. Na dzień dzisiejszy oglądam 17 rożnych seriali, które wychodzą na bieżąco ;) Na forum pojawiam się gdyż potrzebuje dostępu do starszych części NCSI sezony od 3+. Pozdrawiam.
Wojtek się zwę pseudonim maślak. Mieszkam na śląsku, w mieście Gliwice. Moim głównym zainteresowaniem są urządzenia i systemy mobilne w szczególności Windows Mobile . Kocham seriale, lecz ostatnio miałem dość długą przerwę w oglądaniu z powodu nauki. Teraz staram się wszystko nadrobić
Wojtek się zwę :) pseudonim maślak. Mieszkam na śląsku, w mieście Gliwice. Moim głównym zainteresowaniem są urządzenia i systemy mobilne w szczególności Windows Mobile :). Kocham seriale, lecz ostatnio miałem dość długą przerwę w oglądaniu z powodu nauki. Teraz staram się wszystko nadrobić :]
Hej, mam na imię Michał. Jestem naprawdę kiepski w pisaniu o sobie, dlatego ograniczę się w tym poście tylko do wymienienia moich ulubionych seriali. Są to: Lost, Desperate Housewives, Prison Break, Supernatural, FlashForward, Dexter, Weeds, The Mentalist, Big Bang Theory, House, The Simpsons, South Park, Futurama oraz Family Guy.
Hej, mam na imię Michał. Jestem naprawdę kiepski w pisaniu o sobie, dlatego ograniczę się w tym poście tylko do wymienienia moich ulubionych seriali. Są to: Lost, Desperate Housewives, Prison Break, Supernatural, FlashForward, Dexter, Weeds, The Mentalist, Big Bang Theory, House, The Simpsons, South Park, Futurama oraz Family Guy.
Mam na imię Radek i jestem wielkim fanem seriali( w szczególności Prison Break i Jericho).
Poza tym uwielbiam piłkę nożną i wszystko co z nią związane
Jestem nowym użytkownikiem tej stronki i jeszcze muszę się z nią bardziej zapoznać...Narazie nie wiem jak można coś oglądać lub ściągać...
A tak w ogóle to na tą stronkę trafiłem zupełnie przypadkiem...i mam nadzieję że xvidasd.com stanie się jedną z moich ulubionych stronek
Mam na imię Radek i jestem wielkim fanem seriali( w szczególności Prison Break i Jericho). Poza tym uwielbiam piłkę nożną i wszystko co z nią związane :D Jestem nowym użytkownikiem tej stronki i jeszcze muszę się z nią bardziej zapoznać...Narazie nie wiem jak można coś oglądać lub ściągać... A tak w ogóle to na tą stronkę trafiłem zupełnie przypadkiem...i mam nadzieję że xvidasd.com stanie się jedną z moich ulubionych stronek :D
Mam na imię Bartek i jestem mieszkańcem Bytomia. Jestem ogólnie fanem sci-fi, a najbardziej Stargate, Startreka, ale też Regenesis itp.Pisze mało, wole czytać.
Mam na imię Bartek i jestem mieszkańcem Bytomia. Jestem ogólnie fanem sci-fi, a najbardziej Stargate, Startreka, ale też Regenesis itp.Pisze mało, wole czytać.