How I Met Your Mother Season5 (XviD asd) [code]http://thepiratebay.org/torrent/5632031 http://torrentbox.com/torrent_details?id=938209&uploaded=1 http://www.demonoid.com/files/details/2280968/9062240/ [/code]
ooo serial o którym sie dowiedziałam będąc na forum i łyknełam go dosłownie w niecały tydzień. Ahh te perypetie głównego bohatera i opowieść o tym jak poznał matkę (długo mu to schodzi, ale jak dla mnie mógłby opowiadać jeszcze kilka ładnych lat). Postaci sa fantastyczne, począwszy od (momentami sprawiającego wrażenie upośledzonego) Marshall'a przez wiecznie zakręconą Robin i niezdecydowanego Ted'a do komicznego w każdym zdaniu Barney'a.
Dobrze że już tylko miesiąc do premiery, bo i tak nie wiem jak to wytrzymam
ooo serial o którym sie dowiedziałam będąc na forum i łyknełam go dosłownie w niecały tydzień. Ahh te perypetie głównego bohatera i opowieść o tym jak poznał matkę (długo mu to schodzi, ale jak dla mnie mógłby opowiadać jeszcze kilka ładnych lat). Postaci sa fantastyczne, począwszy od (momentami sprawiającego wrażenie upośledzonego) Marshall'a przez wiecznie zakręconą Robin i niezdecydowanego Ted'a do komicznego w każdym zdaniu Barney'a.
Dobrze że już tylko miesiąc do premiery, bo i tak nie wiem jak to wytrzymam :)
Premiera się odbyła ale odcinków ani widu ani słychu.Ale może uploader zrobi nam niespodziankę i wrzuci od razu 2 odcinki?Taka moja nieśmiała prośba :-)
Czy tylko mi sie wydaje czy HIMYM schodzi na psy?
Ted zaczyna juz wkurzac - facet nie potrafi GRAC!. Ogladam tylko dla Sexy Robin i dla fajnego marshala. Juz nawet barney zaczyna nudzic...
Czy tylko mi sie wydaje czy HIMYM schodzi na psy? Ted zaczyna juz wkurzac - facet nie potrafi GRAC!. Ogladam tylko dla Sexy Robin i dla fajnego marshala. Juz nawet barney zaczyna nudzic...
atathoth pisze:Czy tylko mi sie wydaje czy HIMYM schodzi na psy?
Ted zaczyna juz wkurzac - facet nie potrafi GRAC!. Ogladam tylko dla Sexy Robin i dla fajnego marshala. Juz nawet barney zaczyna nudzic...
No zaczyna się wypalać serial, tak jak House, i jak wszysystko inne.
[quote="atathoth"]Czy tylko mi sie wydaje czy HIMYM schodzi na psy? Ted zaczyna juz wkurzac - facet nie potrafi GRAC!. Ogladam tylko dla Sexy Robin i dla fajnego marshala. Juz nawet barney zaczyna nudzic...[/quote]No zaczyna się wypalać serial, tak jak House, i jak wszysystko inne.
Niedawno się uzależniłam i jak ogląda się wszystkie odcinki hurtowo to nie widać różnicy jakości między poszczególnymi sezonami. Chociaż sezon 6 faktycznie smęci. Kiedy będą ostatnie odcinki w naszym formacie?
Niedawno się uzależniłam i jak ogląda się wszystkie odcinki hurtowo to nie widać różnicy jakości między poszczególnymi sezonami. Chociaż sezon 6 faktycznie smęci. Kiedy będą ostatnie odcinki w naszym formacie?
Czy ktos ogladał premiere nowego sezonu? Pierwszy odcinek był co najwyżej mocno średni drugi natomiast ma fajny motyw z marshalem jednak niestety nic poza tym. Nie wybaczę twórcom tego co zrobili z Barneyem, który przez oba epizody nie zrobił nic śmiesznego tylko chodził "zakochany". Daję serialowi jeszcze 2 odcinki jeśli sie nie odbije od dna to podzięuję
Czy ktos ogladał premiere nowego sezonu? Pierwszy odcinek był co najwyżej mocno średni drugi natomiast ma fajny motyw z marshalem jednak niestety nic poza tym. Nie wybaczę twórcom tego co zrobili z Barneyem, który przez oba epizody nie zrobił nic śmiesznego tylko chodził "zakochany". Daję serialowi jeszcze 2 odcinki jeśli sie nie odbije od dna to podzięuję
Niestety ten serial zaczął stawać się coraz nudniejszy. Ciągle go będę oglądać (nie nudzi mnie), ale to nie to samo co kiedyś. Od chyba 2 sezonów ma u mnie niski priorytet oglądania.
Niestety ten serial zaczął stawać się coraz nudniejszy. Ciągle go będę oglądać (nie nudzi mnie), ale to nie to samo co kiedyś. Od chyba 2 sezonów ma u mnie niski priorytet oglądania.
Cisza wynikała również z tego, że już nikt nie wstawia tu odcinków, a szkoda...
Po zakończeniu sezonu poczułam pewną ulgę, liczyłam na większy wątek ślubny, ale trzeba poczekać do września. Dobrze, że to będzie ostatni sezon. Mam nadzieję, że ktoś wstawi brakujące odcinki w asd
Cisza wynikała również z tego, że już nikt nie wstawia tu odcinków, a szkoda... Po zakończeniu sezonu poczułam pewną ulgę, liczyłam na większy wątek ślubny, ale trzeba poczekać do września. Dobrze, że to będzie ostatni sezon. Mam nadzieję, że ktoś wstawi brakujące odcinki w asd :)
Wątek ślubny będzie większy w przyszłym sezonie. Co więcej, wczoraj potwierdzono, że cały sezon skupi się właśnie na tym ślubie.
Nie wiem jak poradzą sobie z przedstawieniem weekendu w 22 odcinkach, ale jestem bardzo pozytywnie zaskoczony decyzją. Może wreszcie odświeżenie nastąpi?
Wątek ślubny będzie większy w przyszłym sezonie. Co więcej, wczoraj potwierdzono, że cały sezon skupi się właśnie na tym ślubie.
Nie wiem jak poradzą sobie z przedstawieniem weekendu w 22 odcinkach, ale jestem bardzo pozytywnie zaskoczony decyzją. Może wreszcie odświeżenie nastąpi?