Seriale zakończone, ale w jakim sensie? Zakończone i nie wystawione do tej pory w asd?
Mała zagwostka i przy okazji nie trudno o galimatias. To może rozdzielić kategorie "Nowości" i "Propozycje dopisania serialu do strony" dla seriali zakończonych lub które miały swoją premierę jakiś czas temu i nadal nie zostały wystawione w asd.
Seriale zakończone, ale w jakim sensie? Zakończone i nie wystawione do tej pory w asd?
Mała zagwostka i przy okazji nie trudno o galimatias. To może rozdzielić kategorie "Nowości" i "Propozycje dopisania serialu do strony" dla seriali zakończonych lub które miały swoją premierę jakiś czas temu i nadal nie zostały wystawione w asd.
W odpowiedzi na twoją propozycję xvidasd w innym temacie
Ja proponuję dodać kategorie seriale zakończone i trwające nadal ale nie kategoriach (na dole) tylko na samym spisie seriali. Poza tym usunął bym kategorię anime, animowane i dokumentalne, bo po co i one, skoro są wyszczególnione w spisie. Dodałbym jeszcze w spisie Mini-seriale zamiast gatunku. Co wy na to??
A co do tych sezonów niewydanych na torrencie, to uploader który nie wystawia takowych seriali, zawsze może poprosić przecież kogoś kto ma taką możliwość, o wystawienie jego wstawek na torrent, aczkolwiek też jestem za zaznaczeniem w jakiś sposób że dany sezon się skończył mimo braku takiej wstawki
W odpowiedzi na twoją propozycję [b]xvidasd[/b] w innym temacie Ja proponuję dodać kategorie seriale zakończone i trwające nadal ale nie kategoriach (na dole) tylko na samym spisie seriali. Poza tym usunął bym kategorię anime, animowane i dokumentalne, bo po co i one, skoro są wyszczególnione w spisie. Dodałbym jeszcze w spisie Mini-seriale zamiast gatunku. Co wy na to??
A co do tych sezonów niewydanych na torrencie, to uploader który nie wystawia takowych seriali, zawsze może poprosić przecież kogoś kto ma taką możliwość, o wystawienie jego wstawek na torrent, aczkolwiek też jestem za zaznaczeniem w jakiś sposób że dany sezon się skończył mimo braku takiej wstawki :scratch:
IMO nie ma takiej potrzeby. Sortowanie według czasu jest ok a jeśli ktoś potrzebuje znaleźć jakiś konkretny temat temat może przecież skorzystać z wyszukiwarki.
IMO nie ma takiej potrzeby. Sortowanie według czasu jest ok a jeśli ktoś potrzebuje znaleźć jakiś konkretny temat temat może przecież skorzystać z wyszukiwarki.
Dwa spostrzeżenia: po pierwsze na forum jest nieaktualny czas, po drugie, odniosłem wrażenie że niedawno kilku "$pecial" userów przestało być $pecial... Nie żeby miało to dla mnie jakieś większe znaczenie, tylko sygnalizuję
Dwa spostrzeżenia: po pierwsze na forum jest nieaktualny czas, po drugie, odniosłem wrażenie że niedawno kilku "$pecial" userów przestało być $pecial... Nie żeby miało to dla mnie jakieś większe znaczenie, tylko sygnalizuję :)
Niektóre osoby proszą o usunięcie konta z Forum. W takiej sytuacji napisane przez nich posty automatycznie oznaczane są jako napisane przez "Gościa" (konto zostało skasowane).
Niektóre osoby proszą o usunięcie konta z Forum. W takiej sytuacji napisane przez nich posty automatycznie oznaczane są jako napisane przez "Gościa" (konto zostało skasowane).
Może to taka radykalna metoda na odwyk serialowy Sam się trochę zaczynam niepokoić jak widzę, że jestem na dobrej drodze żeby na początku przyszłego roku zostać podwójnym EXPERTem :roll:
Może to taka radykalna metoda na odwyk serialowy :scratch: Sam się trochę zaczynam niepokoić jak widzę, że jestem na dobrej drodze żeby na początku przyszłego roku zostać podwójnym EXPERTem :roll: