King of Queens to amerykański sitcom przedstawiający perypetie młodego małżeństwa: Douga i Carrie Heffernan. "Doug to dość nudny, niezbyt bystry, potężnej wagi mężczyzna. Jego ulubioną rozrywką jest oglądanie telewizji w swoim garażu oraz jedzenie. Carrie jest jego przeciwieństwem - inteligentna, atrakcyjna, zgrabna, energiczna młoda kobieta. Co ich trzyma przy sobie dowiemy się z zabawnego serialu telewizyjnego." (cytat z filmweb)
Serial konstrukcją i humorem przypomina According to Jim. Kiedyś miałem okazję często go oglądać na RTL II i bardzo mi się podobał. Niestety z tego co widzę w sieci są napisy tylko do pierwszych sześciu odcinków. Może komuś udałoby się odnaleźć więcej bo serial jest zdecydowanie wart zainteresowania.
King of Queens to amerykański sitcom przedstawiający perypetie młodego małżeństwa: Douga i Carrie Heffernan. "Doug to dość nudny, niezbyt bystry, potężnej wagi mężczyzna. Jego ulubioną rozrywką jest oglądanie telewizji w swoim garażu oraz jedzenie. Carrie jest jego przeciwieństwem - inteligentna, atrakcyjna, zgrabna, energiczna młoda kobieta. Co ich trzyma przy sobie dowiemy się z zabawnego serialu telewizyjnego." (cytat z filmweb) Serial konstrukcją i humorem przypomina [i][b]According to Jim[/b][/i]. Kiedyś miałem okazję często go oglądać na RTL II i bardzo mi się podobał. Niestety z tego co widzę w sieci są napisy tylko do pierwszych sześciu odcinków. Może komuś udałoby się odnaleźć więcej bo serial jest zdecydowanie wart zainteresowania.
Naprawdę świetny serial do teraz mam go na dysku pod tv i często oglądam 8 bardzo dobrych i równych sezonów. 9 sezon bardzo bardzo słaby więc nie dziwi fakt, że po 13 odcinku powiedzieli dość.
Naprawdę świetny serial do teraz mam go na dysku pod tv i często oglądam :) 8 bardzo dobrych i równych sezonów. 9 sezon bardzo bardzo słaby więc nie dziwi fakt, że po 13 odcinku powiedzieli dość.
Komedia w Polsce wyświetlana jako "Diabli nadali".
Serial opowiada o perypetiach młodego, na pozór kompletnie niedobranego małżeństwa.
Mąż cierpi na nadwagę, pracuje fizycznie jako kierowca w firmie kurierskiej, a wolny czas najchętniej spędza jedząc i oglądając mecze z kumplami na swoim wielkim TV . Żoną natomiast to atrakcyjna, inteligentna i energiczna kobieta. Na dokładkę jest jeszcze mieszkający w piwnicy, bardzo ekscentryczny teść, który przekonany jest, że jego wizja rzeczywistości jest niebywale praktyczna!
Z tego co pamiętam serial był całkiem zabawny!
Komedia w Polsce wyświetlana jako "Diabli nadali". Serial opowiada o perypetiach młodego, na pozór kompletnie niedobranego małżeństwa. Mąż cierpi na nadwagę, pracuje fizycznie jako kierowca w firmie kurierskiej, a wolny czas najchętniej spędza jedząc i oglądając mecze z kumplami na swoim wielkim TV . Żoną natomiast to atrakcyjna, inteligentna i energiczna kobieta. Na dokładkę jest jeszcze mieszkający w piwnicy, bardzo ekscentryczny teść, który przekonany jest, że jego wizja rzeczywistości jest niebywale praktyczna! Z tego co pamiętam serial był całkiem zabawny! :]
Serial jest ponownie nadawany na Comedny Central Family.
I powiem wam że oglądam kolejny raz i dalej mam niezły ubaw.
Ten serial jest świetny.
Carrie i wiecznie myślący o jedzeniu Doug są świetni jako małżeństwo. A Arthur to po prostu mistrzostwo.
Jako rozrywka po cięźkim dniu serial sprawdza się idealnie.
Jak ktoś nie widział polecam. Rzućcie okiem.
Serial jest ponownie nadawany na Comedny Central Family. I powiem wam że oglądam kolejny raz i dalej mam niezły ubaw. Ten serial jest świetny. Carrie i wiecznie myślący o jedzeniu Doug są świetni jako małżeństwo. A Arthur to po prostu mistrzostwo. Jako rozrywka po cięźkim dniu serial sprawdza się idealnie. Jak ktoś nie widział polecam. Rzućcie okiem.