AreQ_BAH Strasznie ciemne to logo - obawiam się, że nie będzie go widać ale sprawdzę jeszcze na innym monitorze. kain_b dobre tylko stanowczo za małe (na smyczce wyszło by gdzieś około 2mm!!) saper202
[b]AreQ_BAH[/b] Strasznie ciemne to logo - obawiam się, że nie będzie go widać ale sprawdzę jeszcze na innym monitorze. [b]kain_b[/b] dobre tylko stanowczo za małe (na smyczce wyszło by gdzieś około 2mm!!) [b]saper202[/b] :ok
Eleganckie - z Fringiem muszę posprawdzać jak to będzie z rozmiarami bo wydają się małe ale to jutro.
Dobrze, że znalazłeś coś do losta, coś co nie ma napisu LOST bo miałem z tym problem.
Eleganckie - z Fringiem muszę posprawdzać jak to będzie z rozmiarami bo wydają się małe ale to jutro. Dobrze, że znalazłeś coś do losta, coś co nie ma napisu LOST bo miałem z tym problem.
[size=75][color=#999999]Added after 12 hours 34 minutes:[/color][/size]
Jeśli chodzi o lost to ja bym jednak był za umieszczeniem twarzy bohaterów
np to http://lostpic.files.wordpress.com/2008 ... ast-14.jpg zdjęcie fajnei się nadaję i tak że Eko nachowidzby na ziemię po lewej i żaba obok wszyskich
Jeśli chodzi o lost to ja bym jednak był za umieszczeniem twarzy bohaterów np to http://lostpic.files.wordpress.com/2008/11/lost-cast-14.jpg zdjęcie fajnei się nadaję i tak że Eko nachowidzby na ziemię po lewej i żaba obok wszyskich
xvidasd pisze:Eleganckie - z Fringiem muszę posprawdzać jak to będzie z rozmiarami bo wydają się małe ale to jutro.
Dobrze, że znalazłeś coś do losta, coś co nie ma napisu LOST bo miałem z tym problem.
Added after 12 hours 34 minutes:
Spoiler:
super jak dla mnie to tylko niebieskiej budki brakuje:
[quote="xvidasd"]Eleganckie - z Fringiem muszę posprawdzać jak to będzie z rozmiarami bo wydają się małe ale to jutro. Dobrze, że znalazłeś coś do losta, coś co nie ma napisu LOST bo miałem z tym problem.
[size=75][color=#999999]Added after 12 hours 34 minutes:[/color][/size]
[b]PaulinAna[/b ]zgadzam się Zdecydowanie brakuje tu Tardis. Oraz jakby się zmieściło to można upchnąć postacie z South Parka albo Simpsonów (ot takie klasyki lecące od 15 - 20 lat bez przerwy :D) http://www.dan-dare.org/FreeFun/Images/CartoonsMoviesTV/SouthParkWallpaper1024.gif http://www.entertainmentwallpaper.com/images/desktops/movie/tv_south_park04.jpg
Plakat Losta faktycznie warto by dodać. Tak samo Doctor obowiązkowo no i Simpsona też wrzucę. Yugi_2142 ta "trąbka" to z serialu? Czy to na pewno "symbol" czy typowa "skojarzanka"?? Pytam bo nie oglądałem serialu.
To co pokazałem to nie projekt finalny - ciągle zbieram plakaty więc jak coś znajdziecie ciekawego to wrzucajcie!
Najprawdopodobniej smycz podzielę na kolory tzn "niebieski", "zielony", "żółty", "czerwony"... itp.
Plakat Losta faktycznie warto by dodać. Tak samo Doctor obowiązkowo no i Simpsona też wrzucę. [b]Yugi_2142[/b] ta "trąbka" to z serialu? Czy to na pewno "symbol" czy typowa "skojarzanka"?? Pytam bo nie oglądałem serialu.
To co pokazałem to nie projekt finalny - ciągle zbieram plakaty więc jak coś znajdziecie ciekawego to wrzucajcie!
Najprawdopodobniej smycz podzielę na kolory tzn "niebieski", "zielony", "żółty", "czerwony"... itp.
HIMYM symbolu jako takiego chyba nie posiada, niebieska trąbka to charakterystyczny element pierwszego sezonu rozpoznawalny dla widzów serialu, podobnie jak flamingi i Boston Legal.
HIMYM symbolu jako takiego chyba nie posiada, niebieska trąbka to charakterystyczny element pierwszego sezonu rozpoznawalny dla widzów serialu, podobnie jak flamingi i Boston Legal.
Fajnie by było wrzucić np. Lost Room. Z tym, że za cholerę nie mogłem znaleźć klucza w dużej rozdzielczości (wg mnie to najbardziej charakterystyczny symbol)... Tak samo coś z Chucka, nie wiem, może Nerd Herd:
Spoiler:
Added after 4 minutes:
Chyba, że logo hotelu z Lost Room, ale to już chyba nie jest tak jednoznaczne... (i chyba za małe):
Spoiler:
Added after 3 minutes:
O, może i napis z Big Bang Theory (dla nieoglądających: hasło często stosowane przez głównego bohatera, jako podkreślenie 'żartu'): BAZINGA!
Z tym, że do tego nie ma konkretnej grafiki, i sumie jakakolwiek by to czcionka nie była, byłaby ok.
Fajnie by było wrzucić np. Lost Room. Z tym, że za cholerę nie mogłem znaleźć klucza w dużej rozdzielczości (wg mnie to najbardziej charakterystyczny symbol)... Tak samo coś z Chucka, nie wiem, może Nerd Herd: [spoiler] [img]http://fc00.deviantart.net/fs43/i/2009/123/3/e/Nerd_Herd_Logo_Vector_by_trebory6.png[/img] [/spoiler]
[size=75][color=#999999]Added after 4 minutes:[/color][/size]
Chyba, że logo hotelu z Lost Room, ale to już chyba nie jest tak jednoznaczne... (i chyba za małe):
djjasiek pisze: O, może i napis z Big Bang Theory (dla nieoglądających: hasło często stosowane przez głównego bohatera, jako podkreślenie 'żartu'): BAZINGA!
Z tym, że do tego nie ma konkretnej grafiki, i sumie jakakolwiek by to czcionka nie była, byłaby ok.
BAZINGA! jak najbardziej, ale może nie cały napis tylko ten 'atom' z czołówki:
[quote="djjasiek"] O, może i napis z Big Bang Theory (dla nieoglądających: hasło często stosowane przez głównego bohatera, jako podkreślenie 'żartu'): BAZINGA!
Z tym, że do tego nie ma konkretnej grafiki, i sumie jakakolwiek by to czcionka nie była, byłaby ok.[/quote]
BAZINGA! jak najbardziej, ale może nie cały napis tylko ten 'atom' z czołówki:
No właśnie, niestety BAZINGA nigdy nie pojawiała się w formie pisemnej, może gdyby wstawiać ją obok Sheldona, albo wmontować mu ją na koszulce, to hasło lepiej symbolizowałoby serial... Ewentualnie można zastosować prostsze rozwiązanie i jako symbol TBBT użyć ten atom, który zawsze pojawia się w przerywnikach.
Spoiler:
Added after 10 minutes:
Hah... dwa posty o tym samym w prawie tym samym czasie, niezła synchronizacja
PaulinAna pisze:Tematycznie obok Doctora lub SG by pasował
Po odcinku 4x04 to chyba jeszcze lepiej będzie pasować pomiędzy BSG a Star Trekiem
No właśnie, niestety BAZINGA nigdy nie pojawiała się w formie pisemnej, może gdyby wstawiać ją obok Sheldona, albo wmontować mu ją na koszulce, to hasło lepiej symbolizowałoby serial... Ewentualnie można zastosować prostsze rozwiązanie i jako symbol TBBT użyć ten atom, który zawsze pojawia się w przerywnikach. [spoiler][img]http://tvshows.i365.pl/upload_files/atom.jpg[/img][/spoiler]
[size=75][color=#999999]Added after 10 minutes:[/color][/size]
Hah... dwa posty o tym samym w prawie tym samym czasie, niezła synchronizacja :)
[quote="PaulinAna"]Tematycznie obok Doctora lub SG by pasował[/quote]
Po odcinku 4x04 to chyba jeszcze lepiej będzie pasować pomiędzy BSG a Star Trekiem :D