Nowy Serial
-
saper202
Wskaż do odpowiedzi - Widziałem wszystko
- youtube Warszawa
Nowy Serial
Pozwolę sobie napisać w tym dziale :
Otóż mam w planach kompresję jeszcze paru nowości 2010/2011 i tu prośba do was żebyście pomogli mi wybrać jakiś nowy serialik do wystawienia. Oto lista seriali o których wiem że są do nich napisy (i nie zostały jeszcze anulowane). Jak macie inne propozycje to piszcie
Mike & Molly
The Chase
Raising Hope
Undercovers
Outsourced
Blue Bloods
Undercovers
Detroit 1-8-7
Otóż mam w planach kompresję jeszcze paru nowości 2010/2011 i tu prośba do was żebyście pomogli mi wybrać jakiś nowy serialik do wystawienia. Oto lista seriali o których wiem że są do nich napisy (i nie zostały jeszcze anulowane). Jak macie inne propozycje to piszcie
Mike & Molly
The Chase
Raising Hope
Undercovers
Outsourced
Blue Bloods
Undercovers
Detroit 1-8-7
-
Wskaż do odpowiedzi
jeśli z wymienionych produkcji miałbym coś wybrać to albo Blue Bloods (ze względu na dość ciekawy temat ukazania wielopokoleniowej rodziny związanej z policją/wymiarem sprawiedliwości) albo Detroit 1-8-7 (podobno bardzo dobre, choć nie mialem okazji obejrzeć nawet pilota, ale kiedyś obejrzę, ciekaw jetem jak Michael Imperioli wcieli się w role detektywa, bo rola gangstera do niego pasowala)
reszta albo po obejrzeniu kawałka, albo po niepochlebnych opiniach nie mam zamiaru ogladac
reszta albo po obejrzeniu kawałka, albo po niepochlebnych opiniach nie mam zamiaru ogladac
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Kontakt:
Mnie jakoś nie wciągają seriale policyjne, co do komedii natomiast, jest już w tym sezonie kilka bardzo dobrych kontynuacji, nie dlatego raczej nie będę się zabierał za coś nowego. Po uwzględnieniu tych kryteriów pozostaje chyba tylko ten serial o szpiegach, Undercovers któremu gotów bym był dać szansę.
Ignorance is a virtue.
-
beata101
Wskaż do odpowiedzi - wszystko
- Ulubiony Serial: Supernatural
-
saper202
Wskaż do odpowiedzi - Widziałem wszystko
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-