🧺🐰🥚🐑🫘🌿 Wesołego Alleluja 🌿🐇🐣🌷

Najbardziej oczekiwane filmy 2008

Dyskusje ogólne, nie tylko na tematy związane z serialami TV ale też:
Kino, Muzyka, Film, Wydarzenia, Internet, Społeczność.. itp.
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
youtube Warszawa
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

qwertz, jak to jest, obejrzeć taki film jak Cloverfield w kinówce?
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Na IMDB rzeczony film jest oceniony bardzo wysoko: http://www.imdb.com/title/tt1060277/ :) To oczywiście żaden wyznacznik, ale jednak wielu się podobał. Jak już będzie u nas w kinach - pójdę - nie przez wzgląd na reklamę - ale dlatego, że staram się oglądać wszystko, co jakkolwiek wiąże się z szeroko pojętą tematyką katastroficzną :)
qwertz
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: qwertz »

Shedao Shai pisze:qwertz, jak to jest, obejrzeć taki film jak Cloverfield w kinówce?
Nie wiem, ale mogę ci powiedzieć jak to jest być na konferencji w USA i otrzymać od organizatorów grupowy wjazd na film w ramach odpoczynku :P

//edit:
Wprost uwielbiam w Polakach to, że sądzą, że pozostali rodacy siedzą na d**ie w czterech ścianach własnego mieszkania i szczyt ich możliwości to obejrzenie filmu na kompie, nie mówiąc już o możliwości wyjazdu za granicę.
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

Siur, ja latam prywatnym odrzutowcem na wszystkie ważniejsze premiery.

A co do samego Cloverfielda, to już się nie mogę doczekać, a dobre recenzje zza oceanu tylko mi narobiły smaka. Abrams to ma złotą rączkę do kinematografii :)
qwertz
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: qwertz »

Shedao Shai pisze:Siur, ja latam prywatnym odrzutowcem na wszystkie ważniejsze premiery.
Żałosny jesteś w tej swojej śmieszności. Nie wierzysz, twoja broszka. Mam to gdzieś.
MoszeUsz
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: MoszeUsz »

Jutro premiera Asterixa na Olimpiadzie. Polska premiera jest jednocześnie premierą światową.
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Shen »

ja czekam na nowego Batmana, glownym zlym bedzie Joker !
ndb
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ndb »

Jest jeden film na ktory czekam :) a jest nim:
Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay

po trailerze zapowiada sie fajnie ale wszyscy wiemy jak jest z trailerami :D

czekałem tez na nowego Asteriksa :) Po obejrzeniu moge powiedziec ze jak komus podobały sie poprzednie czesci to i tym razem sie nie zawiedzie :D Jest sie z czego posmiać szczegolnie ze polski dubbing jest zrobiony swietnie.

Z waszych propozycji na pewno se jeszcze cos wybiore. Cloverfield i Jumper zapowiadzaja sie ciekawie

Szybka odpowiedź

ODPOWIEDZ