An25driu pisze:Bardzo proszę. zawsze to jakaś odmiana
Jak nie chce ci się czekać sam coś pokombinuj;D. Zobacz w tym programie czy nie ma opcji animacji przejść ( coś jak w nero pokazie zdjęć), przynajmniej mi się tak wydaje:D
[quote="An25driu"]Bardzo proszę. zawsze to jakaś odmiana [/quote]
Jak nie chce ci się czekać sam coś pokombinuj;D. Zobacz w tym programie czy nie ma opcji animacji przejść ( coś jak w nero pokazie zdjęć), przynajmniej mi się tak wydaje:D
Mr.Wolf pisze:
Jak nie chce ci się czekać sam coś pokombinuj;D.
Dziękuję ale nie mam czasu na eksperymenty tym bardziej, że nie znam angielskiego. Zapewne program ten nie jest zbyt skomplikowany ale tak jak piszę nie mam za dużo wolnego czasu na eksperymenty. Poczekam aż @fluid wstawi tutek z animacji chyba, że dla jednej osoby nie będzie mu się chciało robić
EDIT:
OK, jak dla mnie nie trzeba już tutka. Miałem chwilę wolnego czasu i popróbowałem coś namieszać. I tak, program intuicyjny brak znajomości angielskiego nie przeszkadza. Stworzenie animacji zajęło mi dosłownie 5 minut.
[quote="Mr.Wolf"] Jak nie chce ci się czekać sam coś pokombinuj;D.[/quote]
Dziękuję ale nie mam czasu na eksperymenty tym bardziej, że nie znam angielskiego. Zapewne program ten nie jest zbyt skomplikowany ale tak jak piszę nie mam za dużo wolnego czasu na eksperymenty. Poczekam aż @fluid wstawi tutek z animacji chyba, że dla jednej osoby nie będzie mu się chciało robić :D
EDIT:
OK, jak dla mnie nie trzeba już tutka. Miałem chwilę wolnego czasu i popróbowałem coś namieszać. I tak, program intuicyjny brak znajomości angielskiego nie przeszkadza. Stworzenie animacji zajęło mi dosłownie 5 minut.
Barki są naprawdę super i gratuluję tej roboty. Głupio mi mówić o błędzie który według mnie zaistaniał. Na "barku" :
widać druzynę z SG-1 nie z Atlantisa.
Głupio się czepiać kogoś roboty, którą trzeba pochwalić, ale to jakoś mnie ruszyło.
Pozdro
Barki są naprawdę super i gratuluję tej roboty. Głupio mi mówić o błędzie który według mnie zaistaniał. Na "barku" : [url=http://www.tvshows.yoyo.pl/stargateatlantis.html][img]http://www.tvshows.yoyo.pl/bar/stargatea5.gif[/img][/url] widać druzynę z SG-1 nie z Atlantisa. Głupio się czepiać kogoś roboty, którą trzeba pochwalić, ale to jakoś mnie ruszyło. Pozdro
skoro mamy wypisywać to ja poproszę o "Death Note" , "Hogfather" , "Butn Notice", "NCIS" i "Friday Night Lights" (tych 2 ostatnich niema jeszcze na stronie, ale podstrony już istnieją więc sądzę że się mają kiedyś pojawić )
skoro mamy wypisywać to ja poproszę o "Death Note" , "Hogfather" , "Butn Notice", "NCIS" i "Friday Night Lights" (tych 2 ostatnich niema jeszcze na stronie, ale podstrony już istnieją więc sądzę że się mają kiedyś pojawić :) )