Opis serialu :
"Sześć stóp pod ziemią to brawurowa czarna komedia opowiadająca o życiu i śmierci właścicieli zakładu pogrzebowego. Bohaterów serialu poznajemy w Wigilię, gdy ginie ojciec rodziny Nathaniel Fisher. Obserwujemy rodzine Fischerów i innych. Widzimy ich walkę z przeciwnościami losu, codziennymi problemami, konkurencją a czasem nawet i ze sobą. Serial był wielokrotnie nominowany, zdobył wiele prestiżowych nagród."
a moze by tak Six Feet Under kolejne sezony:):)
Wlasnie koncze pierwszy sezon:):)... Zastanawiam sie, czy beda kolejne sezony na tvshows:):)?( obecnie sa 2).... Proponuje Tym, ktorzy jescze nie mieli stycznosci z filmem;):)...... Od samego poczatku klimat):):)...
Moze pilot nie jest tak dobry, ale wraz z kolejnymi odcinkami, film sie rozkreca:):)...Zawsze znajdzie sie scena, przy ktorej czlowiek smieje sie do lez:):)... Serial ma dodatkowy plus:), ciaglosc filmu jest zachowana:):).
edit: sindar - grafika; 2015
Ostatnio zmieniony 09 grudnia 2007, 09:08 przez mysza, łącznie zmieniany 1 raz.
Opis serialu : "Sześć stóp pod ziemią to brawurowa czarna komedia opowiadająca o życiu i śmierci właścicieli zakładu pogrzebowego. Bohaterów serialu poznajemy w Wigilię, gdy ginie ojciec rodziny Nathaniel Fisher. Obserwujemy rodzine Fischerów i innych. Widzimy ich walkę z przeciwnościami losu, codziennymi problemami, konkurencją a czasem nawet i ze sobą. Serial był wielokrotnie nominowany, zdobył wiele prestiżowych nagród."
a moze by tak Six Feet Under kolejne sezony:):)
Wlasnie koncze pierwszy sezon:):)... Zastanawiam sie, czy beda kolejne sezony na tvshows:):)?( obecnie sa 2).... Proponuje Tym, ktorzy jescze nie mieli stycznosci z filmem;):)...... Od samego poczatku klimat):):)... Moze pilot nie jest tak dobry, ale wraz z kolejnymi odcinkami, film sie rozkreca:):)...Zawsze znajdzie sie scena, przy ktorej czlowiek smieje sie do lez:):)... Serial ma dodatkowy plus:), ciaglosc filmu jest zachowana:):).
Moim zdaniem Six Feet Under to jeden z lepszych seriali jakie kiedykolwiek powstały. A ostatnie kilka minut serialu pozostawiają ślad na długo. To jedyny serial przy którym płakałem (chodzi o te ostatnie 10 minut).
Moim zdaniem Six Feet Under to jeden z lepszych seriali jakie kiedykolwiek powstały. A ostatnie kilka minut serialu pozostawiają ślad na długo. To jedyny serial przy którym płakałem (chodzi o te ostatnie 10 minut).
Ja widzialem niestety tylko 2 sezony i to dzieki XviD asd
Zgadzam sie ze serial jest bardzo ciekawy. Zauwazylem ze jest badz byl emitowany na TVN. Fajnie by bylo gdyby na stronce zawitaly kolejne sezony.
Ja widzialem niestety tylko 2 sezony i to dzieki XviD asd :) Zgadzam sie ze serial jest bardzo ciekawy. Zauwazylem ze jest badz byl emitowany na TVN. Fajnie by bylo gdyby na stronce zawitaly kolejne sezony.
Mi został do obejrzenia jeszcze tylko ostatni sezon, a serial oglądałem jeszcze jak w tvnie leciał. Polecam tym co nie widzieli
Chociaż fakt jest taki że, nie każdemu przypadnie do gustu...
Mi został do obejrzenia jeszcze tylko ostatni sezon, a serial oglądałem jeszcze jak w tvnie leciał. Polecam tym co nie widzieli :) Chociaż fakt jest taki że, nie każdemu przypadnie do gustu...
rand pisze:Mi został do obejrzenia jeszcze tylko ostatni sezon, a serial oglądałem jeszcze jak w tvnie leciał. Polecam tym co nie widzieli
Chociaż fakt jest taki że, nie każdemu przypadnie do gustu...
Przygotuj się na duże przeżycie bo ostatni sezon jest bardzo poruszający...
[quote="rand"]Mi został do obejrzenia jeszcze tylko ostatni sezon, a serial oglądałem jeszcze jak w tvnie leciał. Polecam tym co nie widzieli :) Chociaż fakt jest taki że, nie każdemu przypadnie do gustu...[/quote] Przygotuj się na duże przeżycie bo ostatni sezon jest bardzo poruszający...
Witam.
Zna ktoś działający i aktywny link do 4 serii??
Nigdzie nie moge zlokalizowac pozycji z 100% seedami.
Na mininovie kłamią statystyki.
Albo ma ktoś wszystkie sezony na DVD? Jeśli tak to proszę na priv o kontakt bo umieram z ciekawości co dalej
Serial jest świetny.
Pozdro
Witam. Zna ktoś działający i aktywny link do 4 serii?? Nigdzie nie moge zlokalizowac pozycji z 100% seedami. Na mininovie kłamią statystyki. Albo ma ktoś wszystkie sezony na DVD? Jeśli tak to proszę na priv o kontakt bo umieram z ciekawości co dalej :) Serial jest świetny. Pozdro
Dopiero zaczęłam oglądać. Dość długo się rozkręca, ale warto przeczekać kilka pierwszych odcinków.
Brawa za postać Brendy, która m.in. woli, żeby mówić na nią "jebadełko" zamiast "dziewczyna" (partnerka) :twisted:
Dopiero zaczęłam oglądać. Dość długo się rozkręca, ale warto przeczekać kilka pierwszych odcinków. Brawa za postać Brendy, która m.in. woli, żeby mówić na nią "jebadełko" zamiast "dziewczyna" (partnerka) :twisted:
[size=75][color=#999999]Added after 2 minutes:[/color][/size]
Lisu11
Dzięki za info. I pewnie nie ma szans na kolejne sezony w wersji XviD asd?
Added after 22 hours 46 minutes:
Dla mnie serial z tej samej półki co Twin Peaks
Przede wszystkim ma w sobie coś nakręcającego, ma swoje drugie dno, a każdy może je odbierać na swój sposób.
Coś więcej niż historyjka o amerykańskiej rodzince (z lekko nietypowym biznesem;)), to raczej tylko tło...
Daje miejsce na własną refleksję i bardzo realne odczucia...
[b]Lisu11[/b] Dzięki za info. I pewnie nie ma szans na kolejne sezony w wersji XviD asd?
[size=75][color=#999999]Added after 22 hours 46 minutes:[/color][/size]
Dla mnie serial z tej samej półki co Twin Peaks Przede wszystkim ma w sobie coś nakręcającego, ma swoje drugie dno, a każdy może je odbierać na swój sposób. Coś więcej niż historyjka o amerykańskiej rodzince (z lekko nietypowym biznesem;)), to raczej tylko tło... Daje miejsce na własną refleksję i bardzo realne odczucia... ;)
bardzo sie wciagnalem w ten serial. jewst po prostu swietny moim zdaiem. I teraz zwracam sie z zapytaniem do tworcow "XviD asd" Kiedy bedzie do sciagnecia w tym formacie 3 sezon tego wspaniałego serialu?
bardzo sie wciagnalem w ten serial. jewst po prostu swietny moim zdaiem. I teraz zwracam sie z zapytaniem do tworcow "XviD asd" Kiedy bedzie do sciagnecia w tym formacie 3 sezon tego wspaniałego serialu?
[color=red]Kiedy, kiedy... Następnym razem będzie warn za nie przestrzeganie regulaminu. ---> http://www.tvshows.i365.pl//viewtopic.php?t=5 // Tomgoo[/color]
własnie konczy 2 sezon xvid i ssam juz 3 ale juz nie asd, a szkoda xD Dziękujemy za informacje. Następnym razem za wypowiedz zupełnie nic nie wnoszącą do tematu bedzie warn. // Tomgoo
własnie konczy 2 sezon xvid i ssam juz 3 ale juz nie asd, a szkoda xD [color=red]Dziękujemy za informacje. Następnym razem za wypowiedz zupełnie nic nie wnoszącą do tematu bedzie warn. // Tomgoo[/color]
Po drugim sezonie, trzeci jest jak kubeł zimnej wody.
E1 S3- miałam nadzieję, że okaże się, że to
Spoiler:
kolejna wersja tego co mogło się stać... Niestety, scenarzyści postanowili ożenić Nate'a z Lisą.
Do tego scena Nate'a z Lisą w łóżku, z dzieckiem obok i nagrywającą się na sekretarkę szefową Lisy :?
Jedna z najbardziej aseksualnych scen łóżkowych jakie widziałam
Po drugim sezonie, trzeci jest jak kubeł zimnej wody. E1 S3- miałam nadzieję, że okaże się, że to [spoiler]kolejna wersja tego co mogło się stać... Niestety, scenarzyści postanowili ożenić Nate'a z Lisą. Do tego scena Nate'a z Lisą w łóżku, z dzieckiem obok i nagrywającą się na sekretarkę szefową Lisy :? Jedna z najbardziej aseksualnych scen łóżkowych jakie widziałam ;) [/spoiler] Klimat sezonu 2 gdzieś uleciał, niestety...
Trzeci sezon za mną. Bardzo lubię aktorkę grającą Lisę, Lily Tailor, jednak muszę przyznać, że [spoiler]wolałam Nate'a bez niej. Więc może teraz, kiedy Lisa została zamordowana, Nate znowu wróci do formy, w kolejnym, IV sezonie ;) [/spoiler]