Miałem się nie odzywać - po ostatnich zmianach zacisnąłem zęby i postanowiłem przeczekać - a nóż się przyzwyczaję?
Niestety serwis stał się ociężałą kobyłą, przesycony nadmiarem grafiki i miejsc, gdzie można kliknąć.
Żeby jeszcze było mało często nie działa (jak teraz), albo nie wyświetla się poprawnie - jednym słowem koszmar.
Nie uciągną z takim silnikiem na tak słabym hostingu przez co stracą podwójnie.
Dodatkowo poginęły niektóre informacje na podstronach.
Może i chcieli dobrze ale ten przesyt chyba nikomu się nie podoba... - a może się mylę?
Coraz rzadziej zaglądam do tego serwisu - szkoda ale nie będę się męczył tylko ze względu na sentyment...
Miałem się nie odzywać - po ostatnich zmianach zacisnąłem zęby i postanowiłem przeczekać - a nóż się przyzwyczaję?
Niestety serwis stał się ociężałą kobyłą, przesycony nadmiarem grafiki i miejsc, gdzie można kliknąć. Żeby jeszcze było mało często nie działa (jak teraz), albo nie wyświetla się poprawnie - jednym słowem koszmar. [img]http://tvshows.i365.pl/upload_files/filmweb.jpg[/img] Nie uciągną z takim silnikiem na tak słabym hostingu przez co stracą podwójnie. Dodatkowo poginęły niektóre informacje na podstronach.
Może i chcieli dobrze ale ten przesyt chyba nikomu się nie podoba... - a może się mylę? Coraz rzadziej zaglądam do tego serwisu - szkoda ale nie będę się męczył tylko ze względu na sentyment...
Mnie również nie podoba się to co zrobili. To był jedyny czysto filmowy serwis, który mi odpowiadał. A teraz.. się przyzwyczajać do zmian czy szukać alternatywy? Być albo nie być.
Mnie również nie podoba się to co zrobili. To był jedyny czysto filmowy serwis, który mi odpowiadał. A teraz.. się przyzwyczajać do zmian czy szukać alternatywy? Być albo nie być.
Filmweb od tak dawna maglowano o zmianę strony graficznej że w końcu ulegli a przy okazji dorzucili sporo możliwości. Czy to się sprawdza ? Nie umiem na razie powiedzieć, te nowe opcje czynią FW trochę portalem społecznościowo - dyskusyjnym.
Ja wraz ze znajomymi całkiem nieźle się bawię sprawdzaniem stopnia podobieństwa gustów - śmieszna sprawa, oraz trafnością ich rekomendacji.
Filmweb od tak dawna maglowano o zmianę strony graficznej że w końcu ulegli a przy okazji dorzucili sporo możliwości. Czy to się sprawdza ? Nie umiem na razie powiedzieć, te nowe opcje czynią FW trochę portalem społecznościowo - dyskusyjnym.
Ja wraz ze znajomymi całkiem nieźle się bawię sprawdzaniem stopnia podobieństwa gustów - śmieszna sprawa, oraz trafnością ich rekomendacji.
Jeżeli ktoś ma ochotę porównać swój gust ze mną zaprasza, niech prześle zaproszenie http://www.filmweb.pl/user/NajPhil
Nie jest tak tragicznie. Mi stara szata się bardziej nie podobała, jakaś taka miniaturowa była.
Jeżeli chodzi o działanie strony, to od czasu zmiany działa idealnie, czego nie mogłem powiedzieć kiedyś.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
Nie jest tak tragicznie. Mi stara szata się bardziej nie podobała, jakaś taka miniaturowa była. Jeżeli chodzi o działanie strony, to od czasu zmiany działa idealnie, czego nie mogłem powiedzieć kiedyś.
Do sieci wyciekło 700 tysięcy danych użytkowników filmwebu.. Także- jak ktoś ma konto, to lepiej zmieniać hasła wszędzie tam, gdzie są takie same :) http://niebezpiecznik.pl/post/filmweb-pl-hacked-wcieklo-700-tys-hasel-uzytkownikow/ http://di.com.pl/news/33290,10,Dane_700_tys_uzytkownikow_Filmwebu_wyciekly_do_sieci.html
Szczerze Wam powiem ludzie, że przyzwiczaiłem się już do nowego FW - przeprosiliśmy się, i stwierdzam że portal jest calkiem całkiem, kilka funkcjonalności bardzo mi się podoba.
Szczerze Wam powiem ludzie, że przyzwiczaiłem się już do nowego FW - przeprosiliśmy się, i stwierdzam że portal jest calkiem całkiem, kilka funkcjonalności bardzo mi się podoba.
Ech niestety wiadomo, że stare jest lepsze;D. Ale zgadzam się z Shedao Shai- kwestia przyzwyczajenia, na początku wkurzało, ale przeszło. W sumie dodali parę "bajerów", chociaż i tak głównie moje korzystanie z serwisu polega na sprawdzaniu ocen filmów/ocenianiu.
Ech niestety wiadomo, że stare jest lepsze;D. Ale zgadzam się z Shedao Shai- kwestia przyzwyczajenia, na początku wkurzało, ale przeszło. W sumie dodali parę "bajerów", chociaż i tak głównie moje korzystanie z serwisu polega na sprawdzaniu ocen filmów/ocenianiu.
Też mnie wkurzał ale teraz działa prawidłowo.Jedynie nie jestem do końca przekonany,czy zakładka "Gry Wideo" (wprowadzona bodajże wczoraj) to dobry pomysł.Rozumiem,że gry i film mają wiele wspólnego ale...
Ostatnio zmieniony 20 stycznia 2011, 11:13 przez Guzior, łącznie zmieniany 1 raz.
Też mnie wkurzał ale teraz działa prawidłowo.Jedynie nie jestem do końca przekonany,czy zakładka "Gry Wideo" (wprowadzona bodajże wczoraj) to dobry pomysł.Rozumiem,że gry i film mają wiele wspólnego ale...