Nie mam wszystkich pozycji w swoim archiwum i niestety tez kilku najstarszych pozycji nie zarchiwizowałem ale mam DUŻO!
Wstępnie więc chciałbym się dowiedzieć co chcielibyście, żebym "ożywił" - piszcie swoje propozycje!
Jeśli temat spotka się z większym zainteresowaniem w końcowej fazie zrobię ankietę (jeśli zajdzie taka potrzeba).
Na poczatek proponuję, żeby każdy, kto jest zainteresowany wypisał TRZY seriale dodając każdemu odpowiednią ilość punktów:
3pkt dla pozycji numer jeden,
2pkt dla pozycji numer dwa,
1pkt dla pozycji numer trzy...
Każdy kolejny, który chce dopisać swój głos MUSI uwzględnić listę poprzednika i albo zsumować punkty lub też dopisać serial do listy.
Jeśli ktoś popełni błąd, lub jego punktacja będzie wyglądała na nieznajomość panujących zasad, zacznie "mataczyć" lub robić off-topa, to proszę ignorować takie wpisy i nie uwzględniać błędnie zabranego głosu, tylko wziąść pod uwagę głos poprzednika.
Dla przykładu ja napiszę:
Kod: Zaznacz cały
Invasion 3pkt
Threshold 2pkt
The Lost Room 1pkt
5ive Days To Midnight (3pkt)
The Triangle (2pkt)
i Invasion (1pkt)
to dopisujesz punkty i seriale:
Invasion 3pkt +1 = 4pkt
Threshold 2pkt
The Lost Room 1pkt
5ive Days To midnight 3pkt
The Triangle 2pkt
Nie wiem czy temat spotka sięz zainteresowaniem dlatego trudno mi teraz określić "widełki" tego konkursu.
Najprawdopodobniej pod koniec zrobię ankietę z serialami z pierwszej czołówki, która wyłoni zwycięzców.
Wstępnie zakładam, że będę w stanie zrobić ponowny upload (RS) 2-4 seriali (sezonów?).
Pamiętajcie, że muszę ustalić (przynajmniej wstępne) wyniki już gdzieś za tydzień gdyż w niektórych starych relasach część odcinków została wypuszczona w niespełniających obecnie standardach i będę musiał przygotować je na nowo!
Więc nie czekajcie dwóch tygodni na zabranie głosu!! bo być może, że "konkurs" ten zostanie zamknięty już po kilku dniach!
Zaczynamy więc zabawę!
Moje propozycje:
The Triangle 3pkt
Surface 2pkt
Threshold 1pkt