🧺🐰🥚🐑🫘🌿 Wesołego Alleluja 🌿🐇🐣🌷

Terriers [fx 2010]

Od czasu do czasu warto się przecież pośmiać.
Awatar użytkownika
kontrast
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń
youtube Warszawa

Terriers [fx 2010]

Post autor: kontrast »

Już 8 września swoją premierę na stacji FX będzie miał serial ''Terriers''. Stacja reklamuje swoją nową produkcję jako dzieło komiczne, śmiałe oraz oryginalne. O czym będzie ten serial?

''Terriers" opowiada o losach byłego policjanta Hanka Dolwortha (Donal Logue - ''Life''), który razem ze swoim przyjacielem Brittem Pollack'iem (Michael Raymond-James - ''True Blood'') prowadzi nielicencjonowaną agencję detektywistyczną. Według opisu FX obaj bohaterowie będą się zmagać z problemami dojrzałości. Natomiast sprawy im zlecone będą rozwiązywać, unikając jakiegokolwiek niebezpieczeństwa oraz odpowiedzialności.

W ''Terriers'' pojawi się także Rockmond Dunbar (''Prison Break''), który zagra policjanta i przyjaciela Hanka. Główną obsadę uzupełniają Laura Allen (''Dirt'') oraz Jamie Denbo (''Weeds''). W serialu będzie można także zobaczyć Olivię Williams (''Szósty zmysł'', ''Dollhouse'') oraz Keitha Szarąbajkę (''Angel'', ''Mroczny rycerz'').

Nad serialem czuwają Ted Griffin (scenarzysta m.in. ''Ocean's Eleven" oraz ''Matchstick Man") oraz Shawn Ryan (twórca kultowego serialu ''The Shield"). Reżyserem pilota jest Craig Brewer (''Hustle & Flow", ''Black Snake Moan"). ''Terriers" według zapewnień szefów kanału, ma być utrzymany w nieco lżejszym klimacie niż większość produkcji prezentowanych na antenie FX. Jest jednak także obietnica, że serial nie będzie odstawał poziomem od innych projektów tej stacji.

nieźli twórcy, na pewno nie jakiś bardzo wyczekiwany przeze mnie (raczej pod koniec listy tych ciekawych) ale jak nie będzie ogromu ekstra produkcji to sobie zobaczę. a stacja fx robi niezłe seriale, oglądałem genialne damages (1sezon), i niezłego justified (3odcinki)
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Terriers

Post autor: asd »

Terriers Season1 (XviD asd) EnglishV+NapisyPL

Nowa komedia od FX

To taki kryminał, który przedstawia dwójkę "poprańców" - facetów w stylu "Boba & Jaya", którzy nie są zbyt rozgarnięci ale jakoś udaje im się rozwikłać sprawę kryminalną.

Scenariusz trochę naiwny a całość taka sobie - bez rewelacji.

(po oglądnięciu pilota) jeśli chcecie to mogę wystawiać, jeśli nie to wezmę się za inną nowość "po odcinku" - decydują pierwsze trzy głosy - START
:)
Obrazek When Dreams Come True...
Awatar użytkownika
najphil
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: najphil »

Obejrzałem, sympatyczne, ale bez rewelacji, weź coś innego.
ObrazekObrazek
mick22
Wskaż do odpowiedzi
zawodowiec
zawodowiec

Post autor: mick22 »

Cienkie luknąłem na podglądzie, lepiej coś innego.
wucash
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: wucash »

Jeśli chodzi o komedie z FX, to może lepiej zwrócić uwagę na "It's Always Sunny in Philadelphia" - serial ma świetne opinie, super ocenę na IMDB, napisy chyba od wszystkich odcinków i 1 sezon w XvidASD
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: AreQ_BAH »

Wreszcie miałem okazję obejrzeć pilota. Fajny serial, chcę więcej! Napisy są do 6 odcinka na n24. Wystawiaj xvid, jak to mówią jest moc przerobowa więc wrzucaj :-)
Obrazek
Awatar użytkownika
kontrast
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń

Post autor: kontrast »

Według mnie najlepszy serial tego typu w tym sezonie. Seriale FX są jak widać na bardzo wysokim poziomie.
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2011, 11:14 przez kontrast, łącznie zmieniany 2 razy.
lubie_kiedy
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: lubie_kiedy »

Obejrzałam pierwsze 3 odcinki i jest to na pewno ciekawa pozycja. Końcówka podobno bardzo dobra. Drugiego sezonu nie będzie. Wszystkie napisy są więc może ktoś z uploaderów się podejmie wystawić do końca? :)
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Zgadza się, pooglądałem całość i się nie zawiodłem, mamy zakończenie bez głupiego clifhangera. Świetny serial.
Obrazek
lubie_kiedy
Wskaż do odpowiedzi

AreQ_BAH może jesteś chętny żeby wystawić całość? :roll:
Skoro polecasz :D
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Nie bardzo dam radę teraz wyseedować torrenta niestety, ale po odcinku na jakiś serwis czemu nie:-) Więc niedługo od 2 odcinka (1 już jest) się zacznie pojawiać.
Obrazek
lubie_kiedy
Wskaż do odpowiedzi

AreQ_BAH super! To w takim razie będę czekać na kolejny znaczy u mnie 4 odcinek :-)
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Nowe odcinki będą się pojawiać niedługo:)
Aż żałuję że serial został anulowany, po samych ocenach w IMDb idać ze nie tylko ja go uznaję za jedną z lepszych pozycji, trochę komedii, trochę dramatu, trochę kryminału, świetna gra, wciągająca fabuła.
Obrazek

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ