AreQ_BAH

Historyczne posty.
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
youtube Warszawa
Ulubiony Serial: Rescue Me

AreQ_BAH

Post autor: asd »

Na razie ma konto zawieszone i już piszę dlaczego.
Wykorzystałem pretekst z Hyde Parku (niezgodność posta z regulaminem) i zawiesiłem mu konto - tak naprawdę ponieważ testował formularz pod kątem ataków typu SQL injection.
Dodatkowo facet gdzieś od listopada zeszłego roku za każdym razem lekceważąco się do mnie odnosił poprzez PW. Naprawdę W KAŻDYM! Ale to absolutnie nie miało wpływu! - mamy przecież już koniec stycznia.
Nie chcę być postrzegany jako jakiś tyran czy co - nie mam problemów emo ze sobą choć dla osób, które nie znają głębi tematu może to tak wyglądać w tym przypadku.
Naprawdę mam powód, żeby tego faceta odsunąć tym bardziej, że sam się uczę php i pewnie zostawiam dużo luk we wszystkich formularzach (mam nadzieję, że nie - zabezpieczam na ile się da).
Przestałem mu ufać bo coś kombinuje...

Nie wiem co z nim zrobić - na razie zawiesiłem mu konto + ban na IP bo ma stałe - czekam aż się ustosunkuje do tego. Nie chcę go wydalać z Forum ale też nie chcę,żeby miał dostęp do formularzy...
Obrazek When Dreams Come True...
Awatar użytkownika
Bombom
Wskaż do odpowiedzi
spec
spec
Kontakt:

Post autor: Bombom »

Trudno mi się do tego odnieść ponieważ nie rozmawiałem z nim od dłuższego czasu. Wydaje mi się natomiast, że powinien wyjaśnić swoje postępowanie na forum. Przedstawić mu zarzuty i pretensję i poczekać co odpisze.

Jeśli nie będzie miał nic na swoją obronę no to będziesz musiał podjąć trudną decyzję.
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Odblokowałem mu konto ale zablokowałem dostęp do tego działu i formularzy - i tak z nich nie korzystał.
Pal licho co tam sobie pisze ale bezpieczeństwa nie będę narażał. Dziś pochylę się nad formularzem, żeby wyłapać wszystkie luki.
Obrazek When Dreams Come True...

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ