Serial na pewno utrzymał poziom z poprzedniego sezonu, a dla mnie jest nawet lepszy, gdyż:
- jakoś mniej (szczególnie w drugiej połowie sezonu) skupiają się na wątku rodziny Mary,
Serial na pewno utrzymał poziom z poprzedniego sezonu, a dla mnie jest nawet lepszy, gdyż: - jakoś mniej (szczególnie w drugiej połowie sezonu) skupiają się na wątku rodziny Mary, [spoiler]matka jest na odwyku, więc parę odcinków spokoju :P[/spoiler] - ciekawsze sprawy, bardziej różnorodne.
Ok, więc serial zdecydowanie lepszy gdy odcinki nie skupiają się na wątkach
Spoiler:
porzucenia rodziny Mary przez ojca, alkoholizmu matki i głupoty jej siostry
. Zwykłe normalne odcinki nie powiązane ze sobą wyszły scenarzystom o wiele lepiej. Niestety obawiam się po zakończeniu drugiego sezonu, że w dalszym ciągu będzie prowadzony wątek
Spoiler:
odszukania ojca Mary
.
A poza tym serial całkiem całkiem. Bardzo podoba mi się postać Marshala i żałuję że tak mało się na nim skupiają. Dobrze, że wprowadzili sekretarkę do biura, przepychanki słowne jej i Mary naprawdę podniosły humorystyke tego serialu, no i pojawiły się fajne wątki ze Stan'em. Tylko ta okolica, Albuquerque - zdecydowanie powinni przenieść się do innego miasta.
Ok, więc serial zdecydowanie lepszy gdy odcinki nie skupiają się na wątkach [spoiler]porzucenia rodziny Mary przez ojca, alkoholizmu matki i głupoty jej siostry[/spoiler]. Zwykłe normalne odcinki nie powiązane ze sobą wyszły scenarzystom o wiele lepiej. Niestety obawiam się po zakończeniu drugiego sezonu, że w dalszym ciągu będzie prowadzony wątek [spoiler]odszukania ojca Mary[/spoiler]. A poza tym serial całkiem całkiem. Bardzo podoba mi się postać Marshala i żałuję że tak mało się na nim skupiają. Dobrze, że wprowadzili sekretarkę do biura, przepychanki słowne jej i Mary naprawdę podniosły humorystyke tego serialu, no i pojawiły się fajne wątki ze Stan'em. Tylko ta okolica, Albuquerque - zdecydowanie powinni przenieść się do innego miasta.
Nie jestem w stanie przytoczyć teraz źródła, ale mogę cię uspokoić nova.nike, że scenarzyści w następnym sezonie chcą się skupić bardziej na poszczególnych sprawach niż na kwestiach rodzinno-osobistych bohaterów.
Zresztą to nastawienie scenarzystów bardzo mi się podoba.
Nie jestem w stanie przytoczyć teraz źródła, ale mogę cię uspokoić [b]nova.nike[/b], że scenarzyści w następnym sezonie chcą się skupić bardziej na poszczególnych sprawach niż na kwestiach rodzinno-osobistych bohaterów.
Zresztą to nastawienie scenarzystów bardzo mi się podoba.
Już za nami 3 sezon tego naprawdę dobrego serialu. Serial nie schodzi poniżej pewnego poziomu. Jedynym, ale to ogromnym minusem ostatniego sezonu jest jego finał, a tak naprawdę jego brak! W ostatni odcinek był tak jak każdy kolejny, nawet bez małego cliffhangera ; /
Już za nami 3 sezon tego naprawdę dobrego serialu. Serial nie schodzi poniżej pewnego poziomu. Jedynym, ale to ogromnym minusem ostatniego sezonu jest jego finał, a tak naprawdę jego brak! W ostatni odcinek był tak jak każdy kolejny, nawet bez małego cliffhangera ; /