xvidasd pisze:Eee no skąd - zostało mi ich jeszcze sporo - tak na oko z 50-siąt.
To gdybyś rozdawał tak z miłości do nas to ja jestem chętna aby otrzymać 1 szt. (pokryję nawet koszty wysyłki) Co jeszcze? Hmmm A!!!! Np to, że wczoraj miałam urodziny
A jak nie to może kiedyś W KONCU wygram jakiś konkurs pozdrawiam wszystkich
[quote="xvidasd"]Eee no skąd - zostało mi ich jeszcze sporo - tak na oko z 50-siąt.[/quote]
To gdybyś rozdawał tak z miłości do nas :) to ja jestem chętna aby otrzymać 1 szt. (pokryję nawet koszty wysyłki) :) Co jeszcze? Hmmm A!!!! Np to, że wczoraj miałam urodziny :)
A jak nie to może kiedyś W KONCU wygram jakiś konkurs :) pozdrawiam wszystkich papa
Wszystkiego najlepszego anetag77
Smyczkę a jakże możesz otrzymać (po opłaceniu kosztów przesyłki) pod warunkiem, że wymyślisz jakiś quiz (multi?) lub inną zabawę Forumową. Napisz do mnie jak będziesz mieć pomysł
grego1980 Oczywiście, że działa. Utrzymanie serwisu niestety nie jest bezpłatne i każda pomoc będzie mile widziana. Piszcie PW jak ktoś chce pomóc.
A za równowartość dwóch paczek papierosów rewanżuję się naprawdę ładną smyczką firmową
Wszystkiego najlepszego [b]anetag77[/b] :kwiaty :* Smyczkę a jakże możesz otrzymać (po opłaceniu kosztów przesyłki) pod warunkiem, że wymyślisz jakiś quiz (multi?) lub inną zabawę Forumową. Napisz do mnie jak będziesz mieć pomysł :)
[b]grego1980[/b] Oczywiście, że działa. Utrzymanie serwisu niestety nie jest bezpłatne i każda pomoc będzie mile widziana. Piszcie PW jak ktoś chce pomóc. A za równowartość dwóch paczek papierosów rewanżuję się naprawdę ładną smyczką firmową :)
Co do pomysłu na konkurs- nie mam do tego teraz głowy - zapisalam sie na studia podyplomowe :/ wiec wkuwam na egzaminy. No, ale moze po sesji to kto wie
[quote="xvidasd"]Wszystkiego najlepszego [b]anetag77[/b] :kwiaty :* [/quote]
hihi dziękuję bardzo
Co do pomysłu na konkurs- nie mam do tego teraz głowy - zapisalam sie na studia podyplomowe :/ wiec wkuwam na egzaminy. No, ale moze po sesji to kto wie :)
[quote="najphil"]Ode mnie też masz, Anetko buziaka. I to znacznie bardziej gorącego, od tego niemrawego cmoknięcia w policzek, przez Asd. ;)[/quote] :smt049 Mmmmm ale słodziutko :)
Tak między nami to nie mam pojęcia co Ci tam w tej mrówczej głowie chodzi... :scratch: ale mniejsza z tym... [b][size=150]Nie odwracaj kota ogonem!![/size][/b]
Powtórzę:
[quote="xvidasd"]PS: najphil -nie słowa leczy czyny!![/quote]
anetag77 pisze:niedzielny egzamin na pewno zaliczony (na 4 zadania zrobiłam 4!!! )
Gratulacje! Choć muszę zauważyć że z takimi stwierdzeniami zawsze bezpieczniej poczekać aż do oficjalnego ogłoszenia wyników, bo kreatywność niektórych wykładowców w ocenianiu prac potrafi zaskoczyć :roll:
BTW. "Niedzielny" egzamin?
[quote="anetag77"]niedzielny egzamin na pewno zaliczony (na 4 zadania zrobiłam 4!!! )[/quote]
Gratulacje! Choć muszę zauważyć że z takimi stwierdzeniami zawsze bezpieczniej poczekać aż do oficjalnego ogłoszenia wyników, bo kreatywność niektórych wykładowców w ocenianiu prac potrafi zaskoczyć :roll: BTW. "Niedzielny" egzamin? :scratch:
Yugi_2142 pisze:
Gratulacje! Choć muszę zauważyć że z takimi stwierdzeniami zawsze bezpieczniej poczekać aż do oficjalnego ogłoszenia wyników, bo kreatywność niektórych wykładowców w ocenianiu prac potrafi zaskoczyć :roll:
BTW. "Niedzielny" egzamin?
1. Muszę zdać!!!! Tyle wkuwania nie może pójść na marne Zabiję go jak coś. hehe
2. No 'niedzielny' taki co był w niedzielę To zaoczana podyplomówka
[quote="Yugi_2142"] Gratulacje! Choć muszę zauważyć że z takimi stwierdzeniami zawsze bezpieczniej poczekać aż do oficjalnego ogłoszenia wyników, bo kreatywność niektórych wykładowców w ocenianiu prac potrafi zaskoczyć :roll: BTW. "Niedzielny" egzamin? :scratch:[/quote]
1. Muszę zdać!!!! Tyle wkuwania nie może pójść na marne :) Zabiję go jak coś. hehe 2. No 'niedzielny' taki co był w niedzielę :D To zaoczana podyplomówka :]
Żeby dostać jeszcze lepszą ocenę trzeba było na 4 zadania zrobić 5?
Dodam że sam tak miałem jeszcze niedawno, wykładowca 5tki stawiał tylko na przedterminie, na terminie normalnym maksimum jakie można było otrzymać to 4+ :roll: Biorąc jednak pod uwagę że ten wykładowca był odpowiedzialny za dużą część wywaleń ze studiów na moim kierunku to nie mam co narzekać.
Żeby nie było że kompletny offtop robimy: smycze są faaajjne!
[size=75][color=#999999]Added after 7 minutes:[/color][/size]
[quote="anetag77"]na 4 zadania zrobiłam 4![/quote]
Żeby dostać jeszcze lepszą ocenę trzeba było na 4 zadania zrobić 5? :] Dodam że sam tak miałem jeszcze niedawno, wykładowca 5tki stawiał tylko na przedterminie, na terminie normalnym maksimum jakie można było otrzymać to 4+ :roll: Biorąc jednak pod uwagę że ten wykładowca był odpowiedzialny za dużą część wywaleń ze studiów na moim kierunku to nie mam co narzekać. Żeby nie było że kompletny offtop robimy: smycze są faaajjne! :]