niestety dysk mi padł i straciłam wszystkie odcinki
Bones
-
basia_e
Wskaż do odpowiedzi - youtube Warszawa
-
mark-nemo
Wskaż do odpowiedzi
Re: Bones
Kiedy będzie wrzucony cały 7 sezon?
problem z linkami do odcinków sezonu 7
problem z linkami do odcinków sezonu 7
-
Lubec
Wskaż do odpowiedzi - Moderator

-
Expert
- Grupa: (XviD asd)
- Kontakt:
Bones
Odkurzę temat 
Na dniach skończyłem oglądać serial. Co prawda nie jestem na bieżąco, bo z procedurali teraz to tylko The Rookie oglądam, ale chyba może założyć, że takich seriali jak Bones już nie robią. Niby kryminał, ale na lekko
Nawet jak są poważniejsze sceny to nie są one zbyt ciężkie, ale raczej nie mają takie być. Jak w tego typu tasiemcowych produkcjach o sile serialu decydują dwie rzeczy: bohaterowie i ciekawe sprawy co odcinek. I tu muszę przyznać, że postaci i interakcje między nimi wypadają lepiej niż poszczególne zbrodnie tygodnia.
Zdarzają się większe wątki na kilka odcinków, ale w początkowych sezonach wypadają lepiej niż te w późniejszych.
Nie będę się rozpisywał, jak na serial "do kotleta" wypada całkiem nieźle... Choć jak podchodziłem do niego pierwszy raz (w tedy w emisji był chyba piąty, albo szósty sezon) to szybko się odbiłem
Na dniach skończyłem oglądać serial. Co prawda nie jestem na bieżąco, bo z procedurali teraz to tylko The Rookie oglądam, ale chyba może założyć, że takich seriali jak Bones już nie robią. Niby kryminał, ale na lekko
Zdarzają się większe wątki na kilka odcinków, ale w początkowych sezonach wypadają lepiej niż te w późniejszych.
Nie będę się rozpisywał, jak na serial "do kotleta" wypada całkiem nieźle... Choć jak podchodziłem do niego pierwszy raz (w tedy w emisji był chyba piąty, albo szósty sezon) to szybko się odbiłem
-
Traf
Wskaż do odpowiedzi - Techniczny

-
seriale to moja pasja
- Ulubiony Serial: Gra o tron
Bones
No właśnie widziałem, że ktoś aktualizował informacje o tym serialu w naszej bazie... Dodałem więc też nowy obrazek, bo stary wyparował 
Oceń ten serial