Wszystko o jakże przezabawnym według mnie serialu Psych;D. W roli głównej z samym świetnym Shawn`em głównym "jasnowidzem" i Gus`em jego przyjacielem od dzieciństwa:)
Added after 8 minutes:
Opis jak coś dla zainteresowanych:
Shawn Spencer, obdarzony umiejętnościami zauważania detali i ich logicznego łączenia, aby uniknąć aresztu, podaje się za jasnowidza i zostaje konsultantem policji w Santa Barbara. Wraz ze swym przyjacielem Gusem otwiera agencję detektywistyczną "Psych". Z powodu jego "domniemanych zdolności jasnowidzenia" zachodzą śmieszne sytuacje.
Ostatnio zmieniony 27 marca 2008, 23:05 przez Mr.Wolf, łącznie zmieniany 2 razy.
Wszystko o jakże przezabawnym według mnie serialu Psych;D. W roli głównej z samym świetnym Shawn`em głównym "jasnowidzem" i Gus`em jego przyjacielem od dzieciństwa:)
[size=75][color=#999999]Added after 8 minutes:[/color][/size]
Opis jak coś dla zainteresowanych:
Shawn Spencer, obdarzony umiejętnościami zauważania detali i ich logicznego łączenia, aby uniknąć aresztu, podaje się za jasnowidza i zostaje konsultantem policji w Santa Barbara. Wraz ze swym przyjacielem Gusem otwiera agencję detektywistyczną "Psych". Z powodu jego "domniemanych zdolności jasnowidzenia" zachodzą śmieszne sytuacje.
Dla mnie fajny serial, chociaż na początku zdarzało się że aktorzy trochę nie wyrabiali. Jak się nie mylę to są dwa sezony, niestety tylko jeden xvid asd.
Dla mnie fajny serial, chociaż na początku zdarzało się że aktorzy trochę nie wyrabiali. Jak się nie mylę to są dwa sezony, niestety tylko jeden xvid asd.
Ja po prostu ten serial traktowałem jako odprężacz bo nie był ciężki lecz posiadał klasyczny humor który nie każdemu sie podobał:) Po obejrzeniu kilku seriali w stylu PB gdzie wątek goni wątek stwierdziłem że ściągne sobie taką właśnie nową produkcje tv i się nie zawiodłem:)
Ja po prostu ten serial traktowałem jako odprężacz bo nie był ciężki lecz posiadał klasyczny humor który nie każdemu sie podobał:) Po obejrzeniu kilku seriali w stylu PB gdzie wątek goni wątek stwierdziłem że ściągne sobie taką właśnie nową produkcje tv i się nie zawiodłem:)
A ja może zapytam, bo nie moge tego sama rozgryźć i jak na razie oglądałam to po angielsku. Co to jest to srt? Bo mi wmp tego nie odtwarza Jak to zmienić na txt?
Co do serialu, to bardzo fajny, traktuje go jako serial komediowy z zacięciem kryminalnym. Fajnie że będzie 2 sezon
A ja może zapytam, bo nie moge tego sama rozgryźć i jak na razie oglądałam to po angielsku. Co to jest to srt? Bo mi wmp tego nie odtwarza :( Jak to zmienić na txt? Co do serialu, to bardzo fajny, traktuje go jako serial komediowy z zacięciem kryminalnym. Fajnie że będzie 2 sezon :)
.srt to jeden z formatów w którym są robione napisy;D Ściągnij sobie napiprojekt i znajdzie ci napisy już dopasowane do wszystkich odcinków oczywiście w formacie .txt:)
.srt to jeden z formatów w którym są robione napisy;D Ściągnij sobie napiprojekt i znajdzie ci napisy już dopasowane do wszystkich odcinków oczywiście w formacie .txt:)
dzięki za rady. tylko czy jesli nagrałabym na płytkę napisy w tym formacie i film np w tym subedit playerze czy mprayerze to czy bedzie to mozna odtworzyc na dvd?
dzięki za rady. tylko czy jesli nagrałabym na płytkę napisy w tym formacie i film np w tym subedit playerze czy mprayerze to czy bedzie to mozna odtworzyc na dvd?
Nie da się nagrać filmu w programie tj. subedit czy inny player;D. To są tylko programy do odtwarzania filmów na komputerze. A formatu .srt DVD nie obsługuje o ile mi wiadomo, tylko te z Divix odtwarzają normalny format .txt. Z tego co przeczytałem to są napisy do Psych więc ściągnij sobie z neta www.napisy.info czy ściągnij sobie program napi projekt (warto) i po kłopocie.
Nie da się nagrać filmu w programie tj. subedit czy inny player;D. To są tylko programy do odtwarzania filmów na komputerze. A formatu .srt DVD nie obsługuje o ile mi wiadomo, tylko te z Divix odtwarzają normalny format .txt. Z tego co przeczytałem to są napisy do Psych więc ściągnij sobie z neta www.napisy.info czy ściągnij sobie program napi projekt (warto) i po kłopocie.
@nova.nike listę formatów odtwarzania napisów przez twoje DVD znajdziesz w swojej instrukcji obsługi do niego.
Dla przykładu WIWA czyta wszystkie dostępne formaty, bodajże panasonic preferuje format srt, DENON nie chce czytać ich wcale, ale większość txt
I tyle offtopa - na przyszłość załóż osobny temat w odpowiednim do tego dziale.
@nova.nike listę formatów odtwarzania napisów przez twoje DVD znajdziesz w swojej instrukcji obsługi do niego. Dla przykładu WIWA czyta wszystkie dostępne formaty, bodajże panasonic preferuje format srt, DENON nie chce czytać ich wcale, ale większość txt I tyle offtopa - na przyszłość załóż osobny temat w odpowiednim do tego dziale.
Po malutku sezon drugi dobiega końca i chociaż serial jest bardzo fajny, sezon drugi trzyma poziom i każdy odcinek jest śmieszny to jednak zaczyna mnie pomału to trochę męczyc.
Każdy schemat z biegiem czasu staje się monotonny i coraz bardziej nudzi widza...
Co z tego, że każdy odcinek to inna historia skoro w każdym odcinku mamy dokładnie ten sam schemat postępowania?
Dokładnie to samo wychwyciłem w Housie - nie wiem jeszcze po jakim czasie znudzi mnie to na tyle, że przestanę oglądac ten serial...
To przez wygodę scenarzystów czy ich "krótkowzrocznośc"?
No bo to chyba nie problem skomplikowac trochę scenariusz?
Po malutku sezon drugi dobiega końca i chociaż serial jest bardzo fajny, sezon drugi trzyma poziom i każdy odcinek jest śmieszny to jednak zaczyna mnie pomału to trochę męczyc. Każdy schemat z biegiem czasu staje się monotonny i coraz bardziej nudzi widza...
Co z tego, że każdy odcinek to inna historia skoro w każdym odcinku mamy dokładnie ten sam schemat postępowania?
Dokładnie to samo wychwyciłem w Housie - nie wiem jeszcze po jakim czasie znudzi mnie to na tyle, że przestanę oglądac ten serial...
To przez wygodę scenarzystów czy ich "krótkowzrocznośc"? No bo to chyba nie problem skomplikowac trochę scenariusz?